You are here: Home » Media, internet en tv » TIP: Euroknaller.nl voor de beste deals

TIP: Euroknaller.nl voor de beste deals

Euroknaller

Euroknaller plaatst dagelijks scherpe deals waarbij de kortingen op kunnen lopen tot wel 80%. De artikelen bij Euroknaller zijn afkomstig uit allerlei gebieden. Zo zijn er scherpe aanbiedingen op het gebied van verzorging, hobby, elektronica, huis-en-tuin en fashion. De kortingsacties staan slechts 24 uur op de site en sommige artikelen zijn sneller uitverkocht dan andere. Houd de site goed in de gaten, want de deals vliegen vaak de deur uit!

Foto: Shutterstock

Om tot de scherpste prijzen te komen zoekt Euroknaller dagelijks de markt af voor de mooiste deals van de beste leveranciers. Elke dag worden er 5 nieuwe producten aangeboden in een gevarieerd aanbod. Doordat Euroknaller producten rechtstreeks bij de leverancier vandaan haalt zonder eigen magazijn is het mogelijk om de prijs extra laag te houden. De levertijd is hierdoor iets langer dan je wellicht van andere websites gewend bent (gemiddeld 7 dagen).

De lage prijzen waar Euroknaller mee werkt hebben overigens geen nadelige invloed op de service. De webshop beschikt over een klantenservice team waar tijdens kantooruren zowel telefonisch, via de mail of live chat vragen beantwoord worden van klanten. Daarnaast kunnen artikelen eenvoudig geretourneerd worden zonder opgave van reden binnen 14 dagen na ontvangst. Het aankoopbedrag wordt dan netjes teruggestort. De hoge kortingen en fijne klantenservice zijn er medeverantwoordelijk voor dat Euroknaller door klanten beoordeeld wordt met een 8.9!

Om het shoppen nog eenvoudiger te maken heeft de website ook een nieuwe App ontwikkeld. Deze deals-app is gratis te downloaden voor Android en iOS en heeft een beoordeling van 4.5 sterren. Bekijken dus!

Lees ook:
LOV make-up update nieuwe producten
Jane Iredale shades for fall collectie
Pretty Vulgar bij Douglas
Essence wake up & make-up producten

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook