The new noir eau de toilette by H&M

door Mariska
the new noir eau de toilette by h&m

banner passief inkomen membership rowena rousseau

The New Noir eau de toilette! Zelf hou ik altijd van de wat zwaardere geuren, liefst wat kruidig of mysterieus die je erg goed ruikt. Een subtiel geurtje is eigenlijk niets voor mij. Niet dat ik het niet lekker vind, dat is het niet per se, maar het moet echt goed aanwezig zijn. Ik was aan het surfen op de H&M website (lees mandje vol gooien..) en kwam bij The new noir eau de toilette by H&M terecht. Klonk interessant omdat de naam me al doet denken aan een aanwezige ietwat donkere geur. Het flesje kost €7,99, is een eau de toilette en heeft 55ml. Hup! Hij verdween in mijn mandje, bestelde hem en kwam gisteren binnen.

Lees ook: Playboy Play It Wild eau de toilette

The new noir eau de toilette by H&M

the new noir eau de toilette by h&m


THE NEW NOIR Een donkere, sensuele geur die een zweem van verleiding en mysterie achterlaat. De moderne mix van Turkse roos, rijk agarhout en zoet sandelhout creëren een verfijnde indruk. Inhoud: 55 ml. (door H&M)

Kijk, en door deze beschrijving werd ik dus zo benieuwd. Eigenlijk precies een omschrijving waarop ik een geur zou uitkiezen. Ik kon dan ook niet wachten tot hij binnen was. Direct rukte ik het doosje open, trok de dop eraf en spoot een keer of vier op mijn hand en pols. En wat er daarna gebeurde.. ik was verliefd! De omschrijving beschrijft de geur dan ook perfect. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat het precies is wat ik ervan had verwacht. Op zich klinkt dat natuurlijk raar omdat je niet weet hoe een geur van tevoren ruikt. Dus direct spoot ik ook een keer of vier in mijn nek, twee keer in mijn haar en nog een keer of vier op mijn andere hand en pols. Zo bracht ik de rest van de avond door achter m’n laptop…

the new noir eau de toilette by h&m
the new noir eau de toilette by h&m

Het flesje op zich is vrij simpel te noemen. Toch vind ik de simpele uitstraling als in zwart etiket, zwarte dop, standaard flacon en het wit met gouden lettertype wel weer wat uitstralen. De combinatie heeft wel iets wat ik leuk vind. Simpel en ergens toch stijlvol. Een hele mooie flacon vind ik ook erg mooi, maar zelf ben ik ook vrij simpel dus dit past wel bij me 😉 En daarbij vind ik de combinatie zwart, wit en goud (of zilver) heel erg mooi.

the new noir eau de toilette by h&m

Ik vind The new noir eau de toilette H&M echt heel erg lekker. Maar zoals je kunt zien is het een eau de toilette en dat betekent dat hij helaas niet zo lang blijft hangen als een eau de parfum. Maar voor de prijs van €7,99 vind ik dat eigenlijk helemaal niet zo erg. De geur is echt heel erg lekker en daarom heb ik gisteren direct toen ik hem binnen kreeg, een back-up besteld! Het is namelijk een limited edition en ik wil niet dat als deze straks op is, hij niet meer te verkrijgen is. Voor de prijs hoef ik het zeker niet te laten en ja, hij zal wat minder zuinig zijn omdat het dus een eau de toilette is, je meer spuit en hij dus eerder leeg is. Maar… ik heb een nieuwe liefde gevonden! 🙂

The new noir eau de toilette by H&M is te verkrijgen bij H&M. Mocht je The new noir eau de toilette by H&M niet lekker vinden dan heb je ook de geur Mandarin Gold, die ik ook heb besteld 🙂

Lees ook:
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum
YSL Manifesto eau de parfum
Burberry Brit Rhythm

[zelf gekocht zelfgekocht=””]

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.