You are here: Home » Tags en vragenlijstjes » Tag: Get to know me better

Tag: Get to know me better

Deze tag ben ik op vele sites al tegengekomen en vind hem zo leuk om te lezen bij iemand anders. Vind het erg leuk om de persoon achter de blog te leren kennen. Nu vind ik het stiekem ook wel erg leuk om ze in te vullen hoor en dat ga ik dan ook doen! Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als ik! Hier is The Get to know me better tag.

Geboortejaar? 1985, dat maakt mij 27!
Hoe lang ben je? 1.69 geloof ik. Niet echt heel groot.
Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd? Nou, ik was maandag vanaf het werk ziek naar huis gegaan en ik voelde me nog niet goed. Uiteindelijk, omdat het bizar druk is, toch twee uurtjes gaan werken.
Waar ben je op dit moment? Lekker onder mijn dekbed op de bank tv aan het kijken met de laptop op schoot.
Single/relatie? Single
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: creatief, eigenwijs, doorzetter, denker en soms té recht voor zijn raap en grof.
Guy/Girlcrush: Hm, dat vind ik een lastige. Ik heb namelijk niet iemand die ik écht super leuk of knap vind onder de famous people. En als ik er al een zie, dan vergeet ik de naam haha!
Wat zou je op dit moment graag willen? Niet alleen op dit moment, maar dat is wat dikker en voller haar als wat ik nu heb.

Wat is je doel in het leven? Mijn doel is vooral de goede en hechte band met mijn zusje en broertje te behouden, gelukkig zijn met de kleinste dingen die ik heb ook vooral.
Waar ben je bang voor? Slangen en onweer. BAM.
Heb je je rijbewijs? Jep.
Nagellak of lippenstift? Hoewel mijn nagellak liefde langzaam verdwijnt, heb ik totaal niets met lipstick, dus ik kies voor nagellak.
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Eigenlijk de zomer, maar niet als het té heet is. Dus misschien toch de lente.
Wil je ooit gaan trouwen? Nee, totaal geen wens om te trouwen. Vind het geen toegevoegde waarde hebben.
Ben je een healthy-freak? Nee eigenlijk niet echt. Ik eet en drink waar ik zin in heb.
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Blond haar en halflang.
Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Hier heb ik niet echt een wens in op dit moment. Ben niet zo een shopfreak en heb eigenlijk alles wat ik wil op dit moment. Genoeg schoenen en kleding.

Heb je tattoos? Ja, drie. Playboy bunny op mijn linker lies, mijn eigen naam op mijn onderrug en de namen van mijn zusje en broertje op mijn linker pols.
Heb je piercings? Tongpiercing en oorbellen.
Draag je een bril? Eigenlijk alleen op mijn werk. Daar zit ik voor de pc en krijg ik van moeie ogen als ik geen bril draag.
Wat is jouw perfecte pizza? 100% vier kazen pizza, quattro formagi.
Favoriete eten/drinken? Eten Italiaans en drinken thee en energydrink. Beide suikervrij.
Wat is je favoriete parfum? Aliën van Thierry Mugler en Femme van Jean Paul Gaultier.
Wat is het laatste wat je kocht? Eh, een kaartje om op te sturen om iemand te bedanken 🙂
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? In ieder geval met mijn ogen dicht op bed liggen 🙂
Favoriete ijsje? Peren ijsjes maar ook caramel ijs met slagroom.
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Meestal ga ik wel bijtijds naar bed hoor. In mijn hoofd reken ik altijd de 8 uur slaap, al lukt dat niet altijd. Wel geniet ik ervan om te slapen en denk ik: JA ik kan uitslapen! Maar uitslapen kan ik dus NIET!
Wat zijn je plannen voor 2013? In ieder geval meer voor mezelf opkomen, mezelf meer laten zien en minder over me heen te laten lopen, contacten niet alleen zelf proberen te onderhouden maar mensen ook zelf moeite laten doen en kijken hoe leuk ik deze blog ga vinden 🙂

Welk beroep zou je absoluut niet willen uitoefenen? Ik zou dus helemaal niet buiten willen werken. Zoals achterop een vuilniswagen, verkeersregelaar, agent of werken bij dakdekkersbedrijf Capelle aan den IJssel, dat je maar gewoon altijd buiten bent door weer een wind. Nee.

Lees ook:
Kruidvat musthaves
Instagram tag
Bizarre meubelen
Action opbergdoos voor nagellak

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook