Swatch: Loreal Mysterious Icon

loreal mysterious icon

Afgelopen vrijdag had ik weer eens een drang om nagellak te kopen. Eigenlijk heb ik er al genoeg en had ik ook geen specifieke kleur in gedachten. Tot ik dit lakje tegen kwam..it is een super mooi lakje van L’Oreal, namelijk de Loreal Mysterious Icon nagellak. Ik twijfelde dan ook geen moment en nam hem direct mee naar de kassa.

Lees ook: Catrice peel off nagellak review

Loreal Mysterious Icon

loreal mysterious icon


Ik vind het heel lastig om deze kleur exact te laten zien op foto’s. Deze foto’s zijn allemaal gemaakt binnen met zonlicht die naar binnen schijnt.
Het is een donkerpaars / grijze lak met wat het lijk gouden shimmer. Maar, als je echt in het zonlicht kijkt zie je er ook wel een klein beetje andere kleuren in. Echt een mooi warm kleurtje.

loreal mysterious icon


Ik denk dat je als je naar bovenstaande foto wel een goede indruk krijgt van de Loreal Mysterious Icon nagellak. Je ziet de donker paarse / grijze kleur en ook de shimmer die ik eerder omschreef.

loreal mysterious icon


Deze foto is genomen  zodat je kunt zien hoe breed het kwastje is die er in zit. Dit lakt echt superfijn. In principe zou je in één beweging je hele nagel kunnen lakken.

loreal mysterious icon


Ik heb de kleur zo goed mogelijk op mijn nagels geprobeerd te krijgen, maar dit was nog best lastig. Sowieso wilde ik het in het licht doen zodat hij het beste uit komt. Op deze foto krijg je de beste indruk van de kleur. Je ziet weer de juiste kleur en de verschillende shimmer die erin zit.

Lees meer over nagellak.

5 Reacties

  1. Mariska
    2 juli 2012 / 21:44

    Het geeft een mooi effect! Nog nooit eerder gezien

  2. 1 juli 2012 / 21:04

    dat is een bijzonder een mooi kleurtje! Zo'n lakje heb ik nog nooit eerder gezien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.