Swatch Essie Leading Lady

essie leading lady

Eerder reviewde ik een aantal lakjes van beautyvoordeelshop van het merk Wet N Wild (Sexy Rouge & Flirty Rose Creme) en ik ging natuurlijk nog even verder kijken en zag ik lakjes van Essie. Daar heb ik er ‘nog’ maar twee van dus was zeer benieuwd! Een van de mooiste vond ik altijd Beyond Cozy en Leading Lady. Die wilde ik graag nog eens aan m’n stash toevoegen en dat heb ik dus gedaan! Vandaag heb ik foto’s gemaakt van Essie Leading Lady!

Lees ook: Essie After Sex

Essie leading lady

essie leading lady
essie leading lady
essie leading lady

Een mooie donker rode / bordeaux kleur met glitter erin. Ook heb ik geprobeerd er veel meer aandacht aan te besteden om het mooier op foto te krijgen en mijn nagelriemen te verzorgen. Hieronder zul je de foto’s zien, inclusief een close up. Dat heb ik ook geprobeerd!

Hopelijk vinden jullie de swatches toch wel mooi en als je een tip hebt dan waardeer ik de feedback! Met lichtinval moet ik nog even beter mijn best doen denk ik, al kan ik ze nu wel redelijk bewerken in Photoshop.

Essie koop je bij bol.com.

Lees ook:
ESSIE SPRING 2017

Essie Beyond Cozy

Essie Shades On & Pool Side Service

Wat vinden jullie van Essie Leading Lady en de foto’s?

19 Reacties

 1. 19 september 2013 / 22:57

  Ik heb dit lakje ook en ik vind m zo mooi! Ik draag hem ook wel met een dekkend rode kleur eronder, dan is hij wat donkerder.

 2. 19 september 2013 / 17:24

  ik hou niet zo van dit soort lakjes maar voor kerst is zo een lakje eigelijk onmisbaar krijg helemaal kersfeelings van de kleur en glitter šŸ˜€

 3. Kirsty
  16 september 2013 / 17:06

  Wauw wat een mooi lakje! Vind je foto’s ook mooi geworden!

 4. 16 september 2013 / 11:48

  De kleur komt mooi op de foto over. Ik vind leady lady een prachtig kleurtje voor de kerstdagen.

 5. Jorien
  16 september 2013 / 01:53

  Deze vind ik heel feestelijk. Mooi!

 6. 15 september 2013 / 19:20

  Owww deze staat ook nog steeds op mijn wishlist :). Het is echt een prachtig lakje!

 7. Wendy
  15 september 2013 / 18:01

  Prachtige kleur! Een van mijn favoriete Essie lakjes!

 8. Danielleeee
  15 september 2013 / 16:47

  Wat een mooie kleur zeg !

 9. 15 september 2013 / 16:33

  Ik vind dat je de nagellak ontzettend mooi tot zijn recht laat komen op de foto’s, maar ze zijn ook zo mooi close-up genomen. šŸ˜€ Love de nagellak, het is en blijft een amazing colah. Het doet mij altijd een beetje aan kerstmis denken!

  • Mariska
   16 september 2013 / 09:51

   Bedankt voor je complimentje.. šŸ™‚ vind ik leuk!

 10. Melanie
  15 september 2013 / 15:49

  Mooie, classy kleur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.