Swatch Essie Leading Lady

door Mariska
essie leading lady

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eerder reviewde ik een aantal lakjes van beautyvoordeelshop van het merk Wet N Wild (Sexy Rouge & Flirty Rose Creme) en ik ging natuurlijk nog even verder kijken en zag ik lakjes van Essie. Daar heb ik er ‘nog’ maar twee van dus was zeer benieuwd! Een van de mooiste vond ik altijd Beyond Cozy en Leading Lady. Die wilde ik graag nog eens aan m’n stash toevoegen en dat heb ik dus gedaan! Vandaag heb ik foto’s gemaakt van Essie Leading Lady!

Lees ook: Essie After Sex

Essie leading lady

essie leading lady
essie leading lady
essie leading lady

Een mooie donker rode / bordeaux kleur met glitter erin. Ook heb ik geprobeerd er veel meer aandacht aan te besteden om het mooier op foto te krijgen en mijn nagelriemen te verzorgen. Hieronder zul je de foto’s zien, inclusief een close up. Dat heb ik ook geprobeerd!

Hopelijk vinden jullie de swatches toch wel mooi en als je een tip hebt dan waardeer ik de feedback! Met lichtinval moet ik nog even beter mijn best doen denk ik, al kan ik ze nu wel redelijk bewerken in Photoshop.

Essie koop je bij bol.com.

Lees ook:
ESSIE SPRING 2017

Essie Beyond Cozy

Essie Shades On & Pool Side Service

Wat vinden jullie van Essie Leading Lady en de foto’s?

Related Posts