Swatch Calvin Klein Sheer Sparkle

door Mariska
calvin klein sheer sparkle

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ergens had ik al eens gelezen dat er onder andere makeup van Calvin Klein in budgetwinkels lag. Vandaag ging ik daar naar binnen en zag ik verschillende lakjes liggen, waaronder deze mooi roze met een mooie shimmer erin met de naam Calvin Klein Sheer Sparkle. Je zou zeggen (tenminste ik!) dat het merk Calvin Klein best duur zou zijn, maar ik betaalde maar €3,99 voor die lakje met 10ml inhoud. Dat vond ik toch zeker wel te doen dus die ging uiteraard mee. Uiteraard heb ik de swatches van Calvin Klein Sheer Sparkle gemaakt om vast te leggen op de foto.

Lees ook: Essie Snap Happy

Calvin Klein Sheer Sparkle

calvin klein sheer sparkle
calvin klein sheer sparkle
calvin klein sheer sparkle


Ik heb er een aantal foto’s van gemaakt en moet zeggen dat de kleur goed uit komt op de foto en dat binnen in huis met flits. Je ziet in het flesje de mooie shimmer zitten die ook zeker op je nagels verschijnt. Het mooiste is nog dat hij vrijwel geheel dekt met maar één laagje zoals op de foto. De droogtijd is normaal en ervaar het niet als sneller dan andere merken. Door het kleinere kwastje kun je het wel heel precies en mooi aanbrengen.
Ja, dit merk is het wel waard om mee te nemen vind ik. En de prijs is ook mooi meegenomen voor zo’n bekend merk.

Hebben jullie ervaring met dit merk qua nagellak of hebben jullie het nog niet eerder gezien en/of meegenomen?

Lees ook:
Swatch: Loreal Mysterious Icon
Dolce & Gabbana oogschaduw palettes
Essence Hello Rosy / Sparkle and Sand effect

Related Posts