You are here: Home » Winacties » Surprise: win Ted Baker Ella eau de toilette

Surprise: win Ted Baker Ella eau de toilette

Ted Baker Ella eau de toilette ted's sweet treat

Jullie hebben Ted Baker Ella al voorbij zien komen in een review, maar omdat het niet mijn geur is (ondanks dat de fles wel heel mooi is, het december is en ik hem beter aan iemand anders kan geven dan hem te laten verstoffen, geef ik hem weg op mijn blog. Maar ik wil het anders aanpakken dan normale winacties waar je reageert en klaar. Het is namelijk geen ‘kleinigheidje’, het is een geur van een bekend en mooi merk dat (iets minder dan) 50ml bevat en ik daar €39,99 voor heb betaald bij Douglas. Helaas kan gebeuren en daarom geef ik Ted Baker Ella dus weg. Leuk cadeautje voor de kerst als je wint 🙂

Win Ted Baker Ella

Het is een prachtig flesje en ik vind hem eigenlijk te mooi om weg te geven, haha. Maar ik ga het toch doen! Ik wil er gewoon iemand anders blij mee maken. Wat je wel moet weten is dat ik hem een paar keer heb opgespoten dus dat hij niet tot de nok toe vol zit. Er is echter maar een klein beetje uit het flesje dat 50ml bevat. Dus hij zit nog vol genoeg. De winactie wil ik wat anders gaan aanpakken dan de vorige winacties en wat andere regels opstellen met wat je moet doen.

De spelregels (belangrijk!):

  • je vult het formulier in dat je onder deze regels ziet staan en zet ook je adresgegevens erin zodat ik je kan verrassen en ik zie dat je meedoet. Vertel ook iets leuks over jezelf, waarom jij het wilt winnen of voor wie, waarom je mijn blog graag bezoekt of iets anders. Vind ik leuk!
  • volg mij op Instagram, like het bericht van de winactie en tag 2 vrienden (wordt gecontroleerd)
  • like het bericht op mijn Facebookpagina over deze winactie, like mijn Facebookpagina en laat daar een reactie achter en tag eventueel 2 vrienden (wordt gecontroleerd)
  • op zondag 16 december zal ik voor mezelf de winnaar trekken en het pakketje opsturen naar de winnaar

Note: de winnaar ga ik niet online bekend maken, niet mailen vooraf en ga ik dus verrassen. Natuurlijk vind ik het wel leuk dat je mij laat weten als jij het pakket uiteindelijk hebt ontvangen 🙂

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Lees ook:
Bronzen Regal horloge – love brons
Ted Baker portemonnee en tas van Duifhuizen tassen & koffers
Nieuw binnen: Timberland look a like (goedkoop!)
Mijn oude Renault Clio of private lease?