You are here: Home » Inspiraties » Sterrenstof – de leukste kleding, schoenen en items met sterren

Sterrenstof – de leukste kleding, schoenen en items met sterren

sterrenstof

De laatste tijd merk ik dat ik heel erg van de sterren ben. Alles met sterren erop vind ik leuk en ik heb geen idee hoe dit zo ineens komt. Ik heb ook niet echt het idee dat het een trend is, maar leuk vind ik het wel! 🙂 Nu vallen kledingstukken, schoenen en andere items me ook echt op als het sterren heeft en daarom kon ik het niet laten om en artikel te schrijven met daarin de leukste artikelen met sterren en sommige heb ik zelf ook al 🙂

Foto: Shutterstock

Ik heb een tuniek bij Terstal gekocht die ik met kerst aan had, maar tegenwoordig ook gewoon als dagelijks kledingstuk. Helaas kan ik deze niet meer vinden en hij is zo leuk! Ook heb ik hier helaas geen geposeerde foto van, haha! Ook heb ik een telefoonhoesje voor mijn iPhone 8 plus die ik op AliExpress kocht bij deze verkoper. Oh en het douchegordijn dat je ziet heb ik wel. Die is zo leuk! En bij Action kocht ik laatst wat kussen hoezen met sterren erop. Dat zie je op de foto hieronder.

Dan heb je gelijk een beetje een idee hoe gezellig ik het hebt gemaakt in mijn huidige appartement. Op dit moment is het gelukkig erg gezellig aangekleed en sterren geven toch wat sfeer voor mij. Net dat puntje op de i, anders kan ik het niet echt uitleggen.

Lees ook:
Wat kocht ik op Ibiza?
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Vind hét perfecte kerstcadeau voor iedere persoonlijkheid

Vind jij sterren op items ook zo leuk of helemaal niet?

[shopr collection=”sterrenstof-kleding-en-schoenen-met-sterren”]
Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook