You are here: Home » 30plusvrouw.nl » Stationary in de webshop verkrijgbaar!

Stationary in de webshop verkrijgbaar!

Sinds vorige week is er ook stationary beschikbaar in de webshop! Zoals ik al had aangegeven wil ik in mijn webshop van 30plusvrouw.nl leuke dingen plaatsen die zorgen voor wat #selfcare en vooral ook me time. Nu is stationary niet perse een bijdrage aan me time, maar het is wel iets om je goed te voelen en dingen te plannen. En, wees eerlijk, we zijn toch allemaal wel gek op planners, leuke stickers en notitieboekjes? En niet te vergeten de to do lijstjes. En ook heb ik leuke postkaarten toegevoegd. Kijk mee 🙂

Lees ook: Bruno Banani limited edition 2021

Stationary in de webshop

Ik vind het sowieso belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar ook om een ander een hart onder de riem te steken. Daarom heb ik ook gekozen voor kaarten met leuke opdrukken. Voor jezelf of om naar iemand anders te sturen die een opkikker kan gebruiken.

Naast deze stationary in de webshop heb ik ook gekozen voor een paar planners. Een social media planner zodat je je Social Media berichten kunt inplannen, een notitieboekje voor to do lijstjes én een planner. De planner is in de kleur ‘blush’ met gouden letters. Omdat ik vaak vrijheid wil in planners heb ik ervoor gekozen om hem zonder datum te doen en met veel plek voor notities. Ook is het erg makkelijk dat het een ringband is, want dan zitten de bladeren niet vervelend als je rechtshandig bent.

Op dit moment ben ik verder nog aan het kijken wat ik verder wil gaan toevoegen aan de categorie stationary in de webshop. Als je suggesties hebt, laat het me dan zeker weten! Dan kan ik overwegen om het assortiment uit te breiden met de producten waar vraag naar is. Voor nu vind ik dit een mooi begin.

En er staan ook weer heerlijke geuren waxmelts in de shop! 🙂