Op onze nieuwsbrief abonneren

Stamping – Nail Art

Leuk dat je weer mijn artikel komt bekijken! Vandaag heb ik een stamping nail art voor je. En dit over wel een heel bijzonder lakje!

Yes Love is een leuk budget merk. De flesjes zijn schattig met een zilveren dop en elke keer komt het merk weer met nieuwe collecties die goed aanslaan. Dit keer kwamen ze met een “concrete” collectie; lakjes met textuur. De gehele collectie kun je terugvinden op mijn blog Nailtalk. Margo van GetYourNailsDone.nl stuurde me deze lakjes om aan je te laten zien en daarbij kan ik je vertellen dat ze maar €2,- zijn!

Lees ook: Nail Art Tutorial | Valentijn nail art

Stamp Decal nail art

Yes Love nail art 650 x 490

Van de verschillende pastel kleurtjes heb ik dit keer de witte genomen. Is absoluut mijn favoriet! Ik zat eens na te denken wat voor kleur ik erover zou stempelen. Dat is paars geworden. En wilde niet iets saais, maar een vrolijk patroon! Na even zoeken koos ik voor een MoYou plate.

Dat zijn genoeg vrolijke en grappige images. Ik koos voor die helemaal rechts onderin met die sterretjes. Heb alles klaar gelegd op mijn bureautje en aan de slag gegaan. Liquid latex om mijn nagels aangebracht met een kwastje (scheelt een hoop schoonmaakwerk!) en daarna gestempeld. En dit is het resultaat!

stamping nail art

Vind die paarse doodskopjes en sterretjes erg leuk staan bij de concrete lak! Maakt een vrolijk geheel toch?Stempelen is zo leuk! En makkelijk. Je hebt gewoon de goede “tools” nodig die passen bij jouw manier van verwerken maar ook bij je nagels!

Kijk op mijn blog www.nailtalk.nl voor meer swatches en nail art van mij! Tot een volgende keer!

Lees ook:
Purple Paws – Nail Art
Essence Pretty cool life & royal blue

Liefs, Miriam

close

13 Reacties

 1. 17 april 2015 / 09:24

  de nagel is erg leuk en het is de stijl die ik wil, ik wan om een te proberen

 2. 6 april 2015 / 16:03

  Wat een super leuk resultaat! Ik heb ook eens zo’n kit gehad van Essence, maar dat werkte dus voor geen meter 🙁 Misschien gebruikte ik de verkeerde nagellak, want deze was al opgedroogd voordat ik de stempel kon zetten 🙁
  Lees het laatste blogbericht van Laura – Dagelijkse hap – Easy, Quick and Yummy: PaasspecialMy Profile

 3. 6 april 2015 / 14:53

  Wat een super mooie nailart! Heel leuk gestempeld! Mooie kleuren combi ook.

 4. 6 april 2015 / 13:01

  Wauw, dat Yes Love lakje ziet er leuk uit. Zo’n kleur heb ik nog niet vaak gezien. Mooi!
  Lees het laatste blogbericht van Sarah – Ik blog 6 maanden!My Profile

 5. 6 april 2015 / 10:26

  Miriam je hebt er echt weer iets heel moois van gemaakt. Leuk het lakje dat je als basis hebt gebruikt.
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – COTM | Pasen/LenteMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.