Stamping – Nail Art

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Leuk dat je weer mijn artikel komt bekijken! Vandaag heb ik een stamping nail art voor je. En dit over wel een heel bijzonder lakje!

Yes Love is een leuk budget merk. De flesjes zijn schattig met een zilveren dop en elke keer komt het merk weer met nieuwe collecties die goed aanslaan. Dit keer kwamen ze met een “concrete” collectie; lakjes met textuur. De gehele collectie kun je terugvinden op mijn blog Nailtalk. Margo van GetYourNailsDone.nl stuurde me deze lakjes om aan je te laten zien en daarbij kan ik je vertellen dat ze maar €2,- zijn!

Lees ook: Nail Art Tutorial | Valentijn nail art

Stamp Decal nail art

Yes Love nail art 650 x 490

Van de verschillende pastel kleurtjes heb ik dit keer de witte genomen. Is absoluut mijn favoriet! Ik zat eens na te denken wat voor kleur ik erover zou stempelen. Dat is paars geworden. En wilde niet iets saais, maar een vrolijk patroon! Na even zoeken koos ik voor een MoYou plate.

Dat zijn genoeg vrolijke en grappige images. Ik koos voor die helemaal rechts onderin met die sterretjes. Heb alles klaar gelegd op mijn bureautje en aan de slag gegaan. Liquid latex om mijn nagels aangebracht met een kwastje (scheelt een hoop schoonmaakwerk!) en daarna gestempeld. En dit is het resultaat!

stamping nail art

Vind die paarse doodskopjes en sterretjes erg leuk staan bij de concrete lak! Maakt een vrolijk geheel toch?Stempelen is zo leuk! En makkelijk. Je hebt gewoon de goede “tools” nodig die passen bij jouw manier van verwerken maar ook bij je nagels!

Kijk op mijn blog www.nailtalk.nl voor meer swatches en nail art van mij! Tot een volgende keer!

Lees ook:
Purple Paws – Nail Art
Essence Pretty cool life & royal blue

Liefs, Miriam

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.