Spam je blog en social media

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie de kans kregen om je social media onder een artikel kenbaar te maken, zodat jullie elkaars blog en andere social media kunnen ontdekken. Zelf vind ik dat altijd erg leuk! Vind het altijd erg leuk om leuke Instagram accounts te ontdekken, leuke mensen op Twitter en nieuwe blogs op Bloglovin.

Mijn lijstje met de blogs die ik volgde via Bloglovin is wat afgenomen en ben dus toe aan iets nieuws. Kom maar op! Ook wil ik uit de reacties die worden achtergelaten een aantal social media links pikken die ik ga uitlichten in een artikel. Of je nu een grote of kleine blog hebt, veel of weinig volgers, het maak niet uit. Iedereen heeft de kans! Zo kunnen mensen ook eens in het zonnetje gezet worden die ontzettend hun best doen maar bijvoorbeeld nog niet zijn opgemerkt. Dat is altijd jammer vind ik. Je kunt namelijk goed zien of iemand écht zijn best doet.

Kom maar op zou ik zeggen en spam al je social media kanalen en je blog!

44 Reacties

 1. 17 april 2016 / 07:56

  Altijd leuk een spam je blog post 🙂 Ik lees ook altijd graag de reacties door om nieuwe blogs te spotten. Hierbij mijn spam: op ikhouvanbeauty.nl blog ik sinds een paar weken over beauty. Ik ben de bog gestart omdat ik mijn werk (online content marketing, SEO) wilde combineren met mijn persoonlijke interesses. Ik vind het ook leuk aan de technische dingen van de website te sleutelen en me bezig te houden met SEO. Maar vooral het creatieve vind ik leuk. Schrijven, foto’s maken, onderwerpen verzinnen etc. Ik maak tot nu toe voornamelijk reviews over spulletjes die ik heb gekocht, maar ben ook bezig met andere ideetjes . Uiteraard ben ik te vinden op social media! Twitter: IkhouvanBeauty, Instagram: ikhouvanbeauty en facebook: ikhouvanbeauty. Leuk als je mijn blog ook eens bezoekt! Ik ga in de reacties hierboven nu even lekker neuzen 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – L’Oréal Color Riche Les Ombres reviewMy Profile

 2. 30 juli 2015 / 22:54

  Leuk! Ik ben Anne Fleur, en heb sinds (heel) kort een boeken/stripboeken blog. Niet veel boekenblogs gaan over stripboeken, dus dat is vrij ‘uniek’. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje kwam nemen!

 3. Betty's Boops Lingerie
  24 juli 2015 / 13:43

  Hallo! Wist jij dat: Betty’s Boops Lingerie is onlangs geopend in het hartje van de Pijp (Amsterdam), om alle vrouwen die niet (meer) slagen bij de reguliere lingerie zaken, of die gewoon meer aandacht willen, (in de winkel hangt vanaf een omvang 60 en tot en met cup K) te helpen aan goed passende lingerie. Want, wist jij dat 85% van de vrouwen de verkeerde maat BH draagt! Ben jij er ook een? Kom gauw langs en ontdek het!

 4. 24 juli 2015 / 11:47

  Wat een leuk idee! Mijn blog gaat over lifestyle, hoe ik omga met chronische lyme, heerlijke gluten- en lactosevrije recepten, af en toe ook een leuk hobby ideetje en binnenkort komt er ook een moderubriekje bij! Neem gerust eens een kijkje!
  Op facebook, Twitter en bloglovin ben ik te vinden onder LoemBo en op instagram als michellevson ?

 5. Marushi
  23 juli 2015 / 20:51

  Hoi Meiden. Ik ben pas een nieuwe lifestyle begonnen. http://www.marushilifestyle.nl komen jullie een kijkje nemen?
  Bijna elke dag post ik wel wat over verschillende soorten onderwerpen.

 6. dresses and daisies
  23 juli 2015 / 20:49

  Alé dan. Ik zal een ‘spammeke’ doen.
  Ik blog al vier jaar onder de naam ‘Dresses and Daisies’ en schrijf er over beauty en lifestyle.
  Alles wat mij bezighoudt,schattig & fluffy is komt er voor.
  Verwacht zo’n 4 keer per week een update!

  http://www.dressesanddaisies.be

 7. sandra valkenburg
  23 juli 2015 / 15:10

  Sinds kort heb ik een aparte Facebook pagina, waar ik mijn nagel creaties laat zien, leuk als je/jullie er komen kijken en liken mag altijd 😉
  Nailsbysandra is de naam.

 8. Priscilla
  23 juli 2015 / 10:56

  Ahh wat leuk! Spammennnn!!! 😛
  Sinds 4 maanden houd ik een blog bij en dat gaat al best wel lekker, al zeg ik het zelf 😀
  Op http://www.prissipress.nl/ kan je té leuke artikelen lezen over Fitness & Health. Healthy recepten, healthy lifestyle tips, workout tips, leuke weetjes, workoutfashion en persoonlijke verhalen.
  Tijdens mijn heerlijke vakantie op Ibiza vorige week heb ik besloten om meer een ‘look good, feel good’ blog ervan te maken. Dit betekent dat ik af en toe ook wat zal posten in de categorie Mind & Body.
  Kom maar een kijkje nemen als je durft! 😉

  Ciao Prissi

  (Uiteraard ook te vinden op Insta en FB onder Prissipress)

 9. Nicole
  22 juli 2015 / 22:33

  Wat lief dat we mogen spammen! Ik blog al 5 jaar op http://www.beautyliefde.nl. Beautyliefde is een blog waaro beauty centraal staat. Je zal veel make-up en verzorging tegen komen, maar alles met een kleine persoonlijke touch!

 10. 22 juli 2015 / 22:03

  Lief dat we mogen spammen. Ik zou graag mijn Instagram account http://www.instagram.com/@ceetje78 willen spammen. Daar ben ik op dinsdag moment bezig met de #NotSoPerfectChallenge Op mijn blog en ista komt mijn leven vaak mooier over dan dat het irl is. Nu nog een week lang het echte “alles behalve perfect” leven met veel foute Kodak momenten; )

 11. Aafke
  22 juli 2015 / 21:30

  Leuk ik spam ook even mee.
  Ik blog op 4Beeldig over lifestyle, Health en mijn aangeboren hartafwijking. Ik heb ook een Instagram, Facebook en twitter account. Allemaal te vinden op http://www.4beeldig.com

  Liefs Aafke

 12. Minke Maria
  22 juli 2015 / 21:18

  Super leuk! Straks eens even wat doorklikken naar de al eerder genoemde blogs. Mijn lifestyle blog voor #creachicks vind je op MinkeMaria.nl hier deel ik 5 keer per week de leukste DIY’s, recepten en ander creatief gewauwel. Toch is mijn blog is alles behalve een saaie-Miepen-blog, al zul je die conclusie zelf even moeten nemen na een bezoekje! 😉
  Naast mijn blog ben ik te vinden op twitter (@MinkeMaria), instagram (@Minke_Maria) en facebook (/minkemarianl) en ik zou het super tof vinden als mensen me gaan volgen!

 13. 22 juli 2015 / 21:03

  Wat ontzettend lief dat je mensen gaat uitlichten!
  Ik ben Irina en ik blog nu alweer meer dan 1,5 jaar op http://www.ordinaryodd.nl
  Ik ben Ordinary Odd begonnen met het volgende idee:
  Ordinary Odd. Gewoon Ongewoon. Misschien een gekke naam. Maar toch slaat die op mij. Ik ben maar een gewoon meisje, maar toch ben ik uniek. Iedereen is uniek, en dat moet je niet vergeten. Met mijn site wil ik mensen hier aan blijven herinneren. Je bent misschien niet bekend, of populair of wat dan ook, maar toch ben je uniek. Je hoeft niet te doen alsof je iemand anders bent. Jij bent jij, en dat is wat telt.
  Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot mijn grootste hobby en schrijf ik 2 artikelen per week en 1 filmpje op de zondag. Ik vind het onwijs leuk om te doen en wil er ook zeker nog heel lang mee door gaan. Je vind voornamelijk lifestyle, beauty, fashion en DIY artikelen en filmpjes terug, dus voor ieder is er wel iets te vinden!
  Instagram: https://instagram.com/xxirinaa/
  Twitter: https://twitter.com/Irientjuhh
  Facebook: https://www.facebook.com/ordinaryodd?ref=bookmarks
  Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWgixeJqKwi9T4r8d2NUFMQ
  Bloglovin’: https://www.bloglovin.com/blogs/ordinary-odd-11381279

 14. Danielleeee
  22 juli 2015 / 20:29

  Hoihoi !

  Ik ben Danielle van Theloveforpink.
  Sinds een lange stilte op de blog ben ik deze zomer weer begonnen. Je kunt er vier dagen in de week verschillende dingen lezen over mijn interesses. Neem een kijkje en laat vooral even een berichtje achter!

  X. Danielleeee

 15. 22 juli 2015 / 20:17

  Fijn dat we mogen spammen! Op mijn blog schrijf ik over vanalles en nog wat: van reviews en outfits tot DIY’s en recepten. Op Instagram en Twitter heet ik trouwens @florencewijnen (hint ;)) Neem gerust een kijkje! X

 16. Dana
  22 juli 2015 / 20:14

  Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Dana, 19 jaar oud en een echte Amsterdammer. Ik ben blogger op http://www.dcjournal.nl! DC Journal gaat over van alles en nog wat van mijn frustraties over school tot aan mijn grote liefde voor MAC lipsticks. Verder neem ik jullie deze zomer mee naar Hong Kong! Take a look <3

 17. Sadora
  22 juli 2015 / 19:33

  SIERADORA JEWELS, versier jezelf of een ander met prachtige sieraden en mode accesoires. Voor iedereen wat; man, vrouw, kind en geboorte. onder andere handgemaakte sieraden, evt ook op bestelling met eigen wensen/ideeën. Sieradora streeft ernaar uniek te zijn en maakt daarom van alle producten maar enkele stuks. Voor het unieke cadeau: geef een Sieradora cadeaubon.

 18. fashionnewsforgirls
  22 juli 2015 / 19:27

  dankjewel.

  Ga naar fashionnewsforgirlss.wordpress.com voor mode, beauty, celebs & meer

 19. 22 juli 2015 / 19:14

  Jeej super leuk dat je dit doet!
  Mijn naam is Nicky en NickyNails is mijn plekje op het internet waar ik graag mijn tips, tricks, ideeën en nieuwtjes vertel op het gebied van nagels, beauty, lifestyle en veel meer. Minimaal 3x per week kun je nieuwe artikelen vinden met uit een lopende onderwerpen zoals, nail art, nagellak swatches, limited edition, nagelverzorging, nieuwe collecties, enzovoort. Naast nagels kun je op mijn blog ook terecht voor DIY’s, recepten en persoonlijke artikelen zodat jullie mij ook als persoon leren kennen.
  Je kunt mij ook volgen op:
  Twitter: http://www.twitter.com/nickynailsnl
  Instagram: http://www.instagram.com/nickynailsnl
  Facebook: http://www.facebook.com/nickynailsnl

 20. 22 juli 2015 / 19:11

  Diolifestyle.nl is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak, je meeneem naar events en een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 21. Kimberley
  22 juli 2015 / 18:53

  Ik zit stiekem nog in de opstartfase en heb alvast de ‘begin’ post online gezet. Voor de rest ben ik nog volop bezig achter de schermen (en om alvast wat artikelen uit te tikken). Het zou leuk zijn om alvast wat volgers te krijgen of feedback. Dus bij deze, als jullie geïnteresseerd zijn in de onderwerpen: https://runningdaydreams.wordpress.com/. 😀

  • 22 juli 2015 / 20:29

   Kimberley, wat een leuk idee jouw blog! Ik ben benieuwd naar je verdere ervaringen! Veel succes ermee!

 22. Conchita
  22 juli 2015 / 17:30

  Wat een leuk initiatief! Ik blog samen met Willemijn op http://www.beautyfanatic.nl over beauty, fashion en alles wat wij verder leuk vinden. Wij hebben ook social media. Je kan de linkjes vinden op onze blog. Groetjes, Conchita

 23. 22 juli 2015 / 16:48

  Hey Hoi!

  Ik ben sinds kort begonnen met bloggen. Ben nog heel erg zoekende, maar wou iets naast mijn website hebben dat babysitten, huishouden en koken zou kunnen promoten. Er zijn op “the interweb” zoveel nuttige tips omtrent babysitten, huishouden en koken dat ik ze allemaal onder één dak wou brengen voor diegene die dagelijks worstelen met hun eigen huishouden of creativiteit etc. Ik zou zoo zoo zoooooooo graag gekozen willen worden omdat ik vindt dat de babysitters en huishoudsters onder ons (en stiekem ikzelf ook een klein beetje :-)) eindelijk in het zonnetje gezet mogen worden. Zoals mijn slogan leest…. De zorg voor uw kind is voor ons geen kinderspel! So PICK ME!!!! PLEAAAASSSSSSEEEEE!!!!!

  Met zorgzame groet,

  Chantelle

 24. 22 juli 2015 / 16:34

  Ik zou heel graag mijn winkel in de kijker willen zetten, ik vind natuurlijk zelf dat het de beste online winkel in outlet baby- en kindermerkkleding is, maar zou graag weten wat iedereen ervan vindt. Mijn winkel kan je vinden op http://www.kid-r-hipp.com onze FB pag vind je op https://www.facebook.com/KidzRhipp en onze nieuwe blog over wie we zijn en wat we doen vind je via: http://kidz-r-hipp.blogspot.be/
  Natuurlijk is iedereen die hier meeleest heel hartelijk welkom bij ons om een kijkje te komen nemen of onze leuke winkel te bezoeken.

 25. 22 juli 2015 / 16:20

  Wat een leuke actie. Ik blog op dit moment nog niet. Wel heb ik al enige tijd een facebookpagina. Deze heb ik opgezet in het kader van een uiteindelijk droom. Na mijn opleiding wil ik graag mijn eigen praktijk starten voor kinderen en jongvolwassenen met diverse problematieken. De problematiek die centraal zal staan in mijn praktijk heeft te maken met rouwverwerking. Daarnaast wil ik hulp aanbieden voor leerstoornissen en eventuele andere zaken die nog komen. Ik ben dus nog bezig met mijn studie, de pagina is nog in opbouw, maar probeer al wel mensen op mijn pagina te krijgen zodat ik in ieder geval wat kan promoten. Zou onwijs leuk zijn als er een stukje over geschreven werd. https://www.facebook.com/vanrupstotvlinder

  • 22 juli 2015 / 20:35

   Super leuk en interessant! Super goed dat je hier tijdens je studie al mee bezig bent! Veel studenten hebben geen idee wat ze na hun studie willen of ondernemen geen stappen, dus ik vind het heel knap dat je nu al bezig bent met je toekomstige baan.

 26. 22 juli 2015 / 16:12

  Hoi allemaal, wat een leuke actie van Mariska weer 🙂
  Ik zelf ben ook blogger, met name boekblogger, daarnaast ben ik erg actief in social media. Op mijn blog draait alles om boeken en in mijn social media klets ik ook over andere dingen. Zoals eten, post ik foto’s van zonsondergangen en mijn huisdieren. Ik klets veel en (on)zinnig op Twitter: http://twitter.com/leesdame

  Ach, via http://leesdame.nl kun je heel handig doorklikken naar alle social media kanalen die ik beheer. Ik hoop je ergens tegen te komen, ik hoop vooral dat ik je op weg kan helpen in de bibliotheek of boekhandel 🙂

 27. Melanie
  22 juli 2015 / 15:46

  Wat leuk dat je ons laat spammen en zelfs een paar blogs in het zonnetje gaat zetten! Ik blog zelf op mijn beauty en fashion blog; thedailydutchie.blogspot.nl . Zoals de naam al verraad plaats ik elke dag een nieuw artikel en elke woensdag en soms ook zaterdag komt er een video op mijn engelse Youtube kanaal online (Melanie Koning). Ik ben ook actief op Instagram; thedailydutchie !

  xx Melanie
  Lees het laatste blogbericht van Melanie – What I Bought in France | VideoMy Profile

 28. 22 juli 2015 / 15:29

  Hoi Mariska! Leuk dat ik mijn blog onder de aandacht mag brengen. Ik blog op: http://connectandinspireblog.wordpress.com. Ik schrijf vooral over dingen die mij bezighouden in mijn leven, zoals solliciteren en werk zoeken, persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd. Altijd leuk als je een kijkje wilt nemen op mijn blog! Liefs Jasmien

 29. Marion Henriquez
  22 juli 2015 / 13:02

  Hoi Mariska

  Ik weet niet of ik in aanmerking kom ik heb een website http://www.helderziendeconsulten.nl ik geef voor €15 helderziende consulten en tarotleggingen voor meer inzicht en bewustwording. Geen toekomst voorspellingen!!

  • Mariska
   Auteur
   22 juli 2015 / 13:20

   Iedereen mag reageren dus jij ook natuurlijk! 🙂

 30. 22 juli 2015 / 12:42

  Hey Mariska,

  Wat lief dat je dit doet en natuurlijk fijn dat we mogen spammen. Mijn blog ken je al en mij volg je ook al via verschillende social media, maar voor de mensen die mij nog niet kennen: Ik ben Astrid, mijn blog http://www.sentinelli.nl gaat over beauty, lifestyle, fotografie, fashion en gadgets. Daarnaast blog ik ook over persoonlijke dingen. Je kan mij volgen via Bloglovin, maar ook via Twitter (@Sentinelli) en Instagram (@misssentinelli). Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen :). Ik loopt in ieder geval nu ook een super leuke winactie op mijn blog!

  Fijne dag iedereen!

 31. 22 juli 2015 / 12:10

  Leuk!! I loveee spamming! 😉 Ik kan wel wat exposure gebruiken, ben namelijk een nieuwe enthousiaste blogger die graag een wat groter publiek zou willen bereiken! Momenteel nog lekker schrijfkilometers aan het maken en zoekende naar een passend concept en doelgroep, tot die tijd schrijf ik over alles wat me bezighoud op een filosoferende wijze of met een bak zelfspot. Zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen op:

  http://www.wmijntjesthoughts.wordpress.com
  Lees het laatste blogbericht van Wmijntje – ‘Luxe probleem’My Profile

 32. 22 juli 2015 / 11:30

  Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik blog samen met mijn vriend op Dagelijkse Hap! (klik op mijn naam om erheen te gaan)
  4 keer per week zetten wij een artikel online. Dit zijn heerlijke recepten en beauty/lifestyle gerelateerde berichten. Voor iedereen zit er dus wel wat bij 🙂
  Je kan ons volgens via bloglovin https://www.bloglovin.com/blogs/dagelijkse-hap-13141333
  We vinden het leuk als je een kijkje neemt!
  Lees het laatste blogbericht van Laura – Dagelijkse hap – Zomerse cocktail: MojitoMy Profile

 33. 22 juli 2015 / 11:25

  Wat ontzettend leuk dat je dit doet zeg!! En lief. ! Na veel werk is mijn website http://www.cindyeet.nl online! Ik begon de blog op facebook(cindyeet) en omdat ik zoveel passie heb voor lekker eten, gezonde recepten en tips hieromtrent is de website inmiddels een feit! ik hoop dat je er wat aan hebt! Kijk lekker even rond zou ik zegfen:) liefs Cindy

 34. 22 juli 2015 / 11:24

  Wat leuk! Ik spam mee.

  Ik vlog dagelijks, neem (te) veel shoplogs op en heb daarnaast ook nog een Etsy winkeltje #kleinegeitjes met geillustreerde goodies! Etsy.com/nl/shop/kleinegeitjes

  Je vindt me op Youtube, Twitter en Insta als jojanvlogt!

 35. Ina
  22 juli 2015 / 11:13

  Superlief dat je dit wilt doen! Ik ben Ina en ik ben de blogger achter http://www.ohsnapitsina.be, mijn blog gaat voornamelijk over lifestyle, zo kun je momenteel mijn Kayla itsines progress volgen maar ook beauty en fashion komen af en toe aan bod. Ik ben zelf ook actief te vinden op instagram onder @ohsnapitsina.
  Lees het laatste blogbericht van Ina – Mijn acné huidroutineMy Profile

 36. 22 juli 2015 / 11:07

  Hoi! Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl 🙂 Wat eerst een blog was met alleen maar nagellak reviews, is nu een blog over fashion, DIY’S, en alle andere dingen die ik leuk vind.

  Wat leuk trouwens dat je mensen in het zonnetje wilt zetten!

  Liefs,
  Eva

 37. 22 juli 2015 / 10:31

  Ik blog op http://www.dansenindestorm.nl 🙂 Daarnaast heb ik ook op alle social media de gebruiksnaam ‘dansenindestorm’, dus dat is gemakkelijk. Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik meemaak (of niet meemaak) en over hoe ik wil leren dansen in de storm (het leven).
  Liefs Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.