You are here: Home » 30plusvrouw.nl » Spam je blog en social media

Spam je blog en social media

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie de kans kregen om je social media onder een artikel kenbaar te maken, zodat jullie elkaars blog en andere social media kunnen ontdekken. Zelf vind ik dat altijd erg leuk! Vind het altijd erg leuk om leuke Instagram accounts te ontdekken, leuke mensen op Twitter en nieuwe blogs op Bloglovin.

Mijn lijstje met de blogs die ik volgde via Bloglovin is wat afgenomen en ben dus toe aan iets nieuws. Kom maar op! Ook wil ik uit de reacties die worden achtergelaten een aantal social media links pikken die ik ga uitlichten in een artikel. Of je nu een grote of kleine blog hebt, veel of weinig volgers, het maak niet uit. Iedereen heeft de kans! Zo kunnen mensen ook eens in het zonnetje gezet worden die ontzettend hun best doen maar bijvoorbeeld nog niet zijn opgemerkt. Dat is altijd jammer vind ik. Je kunt namelijk goed zien of iemand écht zijn best doet.

Kom maar op zou ik zeggen en spam al je social media kanalen en je blog!

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook