Geurset framboos
Comme une Evidence
Yves Rocher Nuit Vanille set
Yves Rocher Red Apple
Yves Rocher Golden Tea
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume shampoo
Vanille Noire Parfum
You are here: Home » Smartphone / apps / tips » Geld besparen op je mobiele telefonie, 3tips!

Geld besparen op je mobiele telefonie, 3tips!

Geld besparen op je mobiele telefonie, 3tips!

Zelf geloof ik dat veel van mijn lezers wel een mobiel abonnement heeft of in een paar gevallen een prepaid aansluiting. En laten we eerlijk zijn; we kunnen er ook niet meer zonder. We posten foto’s op Instagram, willen alles bijhouden op Twitter en Facebook en vergeet Snapchat en Whatsapp ook niet. Vaak kiezen we, als ik kijk naar mezelf, ook voor de nieuwste telefoons bij ons abonnement. Die heeft weer betere specificaties en maakt mooiere foto’s. Maar is dat eigenlijk wel nodig? Als je echt van Instagram of bloggen je werk hebt gemaakt dan wil je wel mooie foto’s kunnen schieten zonder dat je daar constant een grote camera voor hoeft mee te slepen. Maar kijk eens goed wat je nodig hebt en waar je voor betaalt en maak een keuze. Ik geef je tips om te besparen op je mobiele telefoon.

Pas je abonnement aan

Bij sommige providers is het mogelijk je abonnement aan te passen. Vroeger was het zo dat je alleen maar omhoog kon aanpassen en je dus duurder uit was, maar dat is niet altijd meer zo. Wel is het zo dat je vaak niet lager kunt dan het abonnement wat je hebt afgesloten. Heb je bijvoorbeeld een abonnement van €60,00 in de maand dan kun je niet ineens naar €40,00 gaan. Het minimum blijft dat de €60,00. Kijk voor de zekerheid wat de mogelijkheden zijn. Het zou zonde zijn als je goedkoper uit kunt zijn en dingen aan hebt staan die je niet gebruikt. Ook al is het maar een paar euro per maand wat je kunt besparen!

Ga voor Sim Only

Sim Only is ook een hele goede optie. Zelf zit ik hier al een tijdje aan te denken. Hoewel ik eigenlijk altijd een abonnement met telefoon heb gehad is het vaak goedkoper om een sim only abonnement te nemen en een losse telefoon aan te schaffen. Dit kan natuurlijk een hele nieuwe zijn, maar er zijn ook goede opties als in refurbished telefoons. Die zijn technisch helemaal nagekeken en worden voor een goedkoper bedrag verkocht. Daar krijg je ook weer garantie op dus het bekijken waard. Of je hebt natuurlijk nog een telefoon die het perfect doet en dan heb je helemaal geen nieuwe telefoon nodig. Een telefoon die je kiest bij je abonnement betaal je per maand terug (zit in je maandbedrag verwerkt).

VriendenDeal van Simyo

Simyo heeft ook de VriendenDeal. Als je klant bent van Simyo kun je een persoonlijke link aanmaken en delen met vrienden en bekenden. Simyo Vriendendeal is een leuk initiatief waarmee je dus geld kunt besparen in de zin van geld verdienen met aanbrengen van nieuwe klanten. Dit kan zowel voor als je een abonnement hebt bij Simyo of een prepaid aansluiting. Erg handig is dat je bij Simyo wel je abonnement maandelijks naar beneden kunt aanpassen én zelfs lager dan waarvoor je het abonnement hebt aangeschaft! Nog beter 🙂

Als jij een Sim Only abonnement hebt, dan krijg je €10,00 korting op je factuur zodra je vriend een Sim Only activeert. Bestelt je vriend een Simyo Prepaid, dan krijg je meteen €5,00 korting. Heb jij een Simyo Prepaid en bestelt een vriend via jouw link, dan krijg je €5,00 beltegoed bij een Simyo Prepaid bestelling en €10,00 bij de activatie van een Sim Only abonnement.

Lees ook:
15 dingen die ik nog nooit heb gedaan en wel of niet wil doen
30 tips om blog inspiratie te krijgen
Heb jij een telefoon bij je abonnement? Lees dit even!
Samsung Galaxy S8, de perfecte telefoon?!

dit artikel kan affiliate links bevatten
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.

Kelly Family Loreley 2018
Canon 40mm f2.8
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Fitbit Blaze
Kelly Family Almost Heaven
Kelly Family Live Live Live
Kelly Family We Got Love Live cd & dvd
Mugler Aliën Absolue
Hema repair haarmasker
Garnier micellair water
iPhone 8 hoesje roze bladeren
Adidas sneakers
MAC Please Me
Hema long lasting lipstick
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Grijs shirt met choker en parels
Salontafel DOKKEDAL
Burberry Brit Rhythm
iPhone 8 plus hoesje Blond Amsterdam
BabyLiss stijltang
Canon 50 mm f1.8
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Burberry Brit
Thierry Mugler Aliën
Canon 1300D
Vanille Noire Parfum
Nu kopen