5 leukste telefoonhoesjes voor de feestdagen.

Het is weer zover, de feestdagen komen eraan ! veel mensen gaan beginnen met het versieren van hun huis en halen de kerstboom van zolder. Alles in en rondom het huis wordt dan ook versierd. Ook komt het moment er weer aan dat iedereen gaat shoppen voor de leukste kerst en/of oud en nieuw outfits. De accessoires mogen natuurlijk hierbij ook niet ontbreken. Er zijn talloze toffe kettingen, armbanden en oorbellen voor deze gezellige dagen te vinden. Is je outfit compleet en weet je niet zo goed wat je er nog aan kan toevoegen? Er zijn een aantal telefoonhoesjes die ik echt ontzettend tof vind ! Om jouw outfit compleet te maken kun je deze als extra accessoire toevoegen. Hier de feestelijkste telefoonhoesjes voor jou op een rijtje.

Telefoonhoesje

telefoonhoesje bierpul

Dit hoesje is voor bierdrinkende mensen onder ons ! Deze bierpul is gevuld met een bewegende substantie voor het extra leuke effect. Dit hoesje past heel goed als accessoire bij de feestdagen maar is ook heel erg leuk voor bijvoorbeeld oktoberfest. Ben je gewoon een bierliefhebber kan dit hoesje natuurlijk altijd.

Telefoonhoesje

telefoonhoesje roze glitter
Deze is meer voor de echte dames onder ons. In dit hoesje zitten roze glitters en paarse sterretjes die dan weer in een doorzichtige vloeistof zodat je dan dat bewegende effect krijgt. Door deze roze glitters maakt het een echt leuk feestelijk hoesje voor de feestdagen.

telefoonhoesje

telefoonhoesje cocktail
Voor de feestdagen of voor de zomerse dagen, het kan allebei.  Neem deze kleurrijke cocktail overal mee naartoe. Ook bij deze cocktail zit er vloeistof in waardoor er een bewegend effect is.

telefoonhioesje

telefoonhoesje wijnglas
Dit hoesje is echt mijn favoriet! Ik vind het altijd erg gezellig om samen met vriendinnen af te spreken en een lekker wijntje te drinken. Het kusje en de pump maken het hoesje helemaal af. Dit hoesje is dan ook echt iets voor mij en ik heb hem zelf ook. Ik heb dit hoesje laatst ook nog cadeau gegeven aan mijn beste vriendin.

telefoonhoesje

telefoonhoesje zandloper
Dit hoesje kan natuurlijk altijd maar ik vind deze erg leuk voor oud en nieuw. Er zit een vloeibare stof in de zandloper waardoor je echt kan aftellen tot 12 uur! Dit hoesje vind ik ook echt super tof en zijn ook helemaal niet duur.

Welk hoesje zouden jullie kiezen voor de feestdagen?

 

5 Reacties

  1. 7 december 2016 / 16:45

    Ik vind de zandloper wel origineel voor met oud&nieuw maar vrees dat ik toch gewoon op tv aftel eigenlijk. Van de anderen vind ik het wijnglas het leukst!
    Ricardo haar laatste blog bericht Van de aardbodem willen verdwijnen.

  2. 7 december 2016 / 14:12

    Zitten echt hele leuke tussen! Ik zou voor het wijnglas of de zandloper gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *