Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink

Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink

Vol trots liet ik hier mijn eerste bestelling zien van de MissLipgloss webshop! Daar kocht ik een aantal producten o.a. Sleek Matte Me die ik vooral wilde testen voor de blog en misschien, heel misschien ook nog in het echt gaan dragen. Als ik dat durf dan hè 😉 Vandaag laat ik zo’n product zien waarvan ik niet zeker weet of ik die wel in het echt durf te dragen. Fel is hij zeker, hij beloofd ook mat te zijn. Ik zeg een perfecte combinatie! Kijk mee naar Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink!

Lees ook: W7 Duo blusher

Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink

Matt Me is een vloeibare lipstick die heerlijk over je lippen glijdt. Er is slechts één laagje nodig voor fantastische dekking, dit lipproduct heeft zoals de titel al zegt een mooie matte afwerking.
Brink Pink is een levendige neon roze! Het is mooi om de rest van je make-up rustig te houden.

sleek matte me brink pink

Ik wilde dus iets bestellen in de MissLipgloss shop en tijdens het rond kijken kwam ik op deze Sleek matte me lip cream terecht. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, maar op deze fel roze was ik direct verliefd. De naam ‘Brink Pink’ deed mij dan ook vermoeden dat hij lekker fel zou zijn en dat is hij gelukkig ook. Ik was daarbij vooral benieuwd naar de matte finish. Dat vind ik ook wel echt heel erg mooi staan.

sleek matte me brink pink
sleek matte me brink pink

Het aanbrengen had ik helemaal niets op aan te merken. De structuur van het product en de applicator vind ik heel erg fijn. Wat ik alleen wel jammer vind (of het hoort zo en is normaal), hij dekt niet in één laagje. Op de foto’s zie je niet maar één laagje, maar heb ik twee of zelfs drie laagjes gebruikt. Wat ik wel een heel apart gevoel vind is dat het net lijkt of je verf op je lippen hebt. Als het eenmaal is opgedroogd en je lacht of beweegt je lippen op een andere manier, dan voel je het een soort van ‘scheuren’. Net of je een masker op je gezicht hebt en je gaat lachen, zo’n idee. Op de volgende foto’s zie je het product op mijn lippen.

Je ziet ook wel op de foto dat het niet helemaal dekkend lijkt te zijn na meerdere laagjes. Vooral op de onderste foto is dit aan de linkerkant vrij zichtbaar. Op zich wel jammer, maar ik vind de kleur wel heel erg gaaf! Daar doe ik het dan ook voor.

Ingerdiënten

DIMETHICONE, Hydrogenated styrene Isoprene copolymer, CERESIN, SILICA, BHT, PROPYLPARABEN, MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE/CI77891/, RED,IRON OXIDE/CI77491, YELLOW,IRON OXIDE/CI77492, D&C Orange NO.5\CI45370:2, D&C Red NO.6\CI15850:2

Mijn mening / Conclusie

Pluspunten:
Brengt fijn aan
Fijne applicator
Qua aanbrengen is het product fijn
Prijs is budget
Staat duidelijk op wat voor soort product het is

Minpunten:
Dekt niet super goed met één laagje
Voelt trekkerig op de lippen als het is opgedroogd
Er kwamen ‘schilfers’ lip cream op mijn lippen toen het opgedroogd was

Info en verkrijgbaarheid

Deze kun je voor €6,99 bij Boozyshop.nl, net als overige producten van Sleek!

Lees meer beauty artikelen.

37 Reacties

 1. Sophie
  11 juli 2014 / 20:56

  Wat een prachtig kleurtje! Ondanks dat íe niet helemaal dekkend lijkt, zou ik deze zeker weten aanschaffen!
  Lees het laatste blogbericht van Sophie – Summer Essentials ♥My Profile

 2. Sophie
  11 juli 2014 / 20:56

  Wat een prachtig kleurtje! Ondanks dat íe niet helemaal dekkend lijkt, zou ik deze zeker weten aanschaffen!
  Lees het laatste blogbericht van Sophie – Summer Essentials ♥My Profile

 3. Lizzy
  11 juli 2014 / 11:29

  Wow wat een geweldige kleur! Ik vind de dekking wel goed eigenlijk! Het is echt een knalkleur! Ik wil deze ook! <3
  Lees het laatste blogbericht van Lizzy – Mijn doelen voor deze zomerMy Profile

 4. Lizzy
  11 juli 2014 / 11:29

  Wow wat een geweldige kleur! Ik vind de dekking wel goed eigenlijk! Het is echt een knalkleur! Ik wil deze ook! <3
  Lees het laatste blogbericht van Lizzy – Mijn doelen voor deze zomerMy Profile

 5. 11 juli 2014 / 10:55

  Ik vind ‘m echt supermooi! En het niet geheel dekkende valt echt niet op als je niet van heel dichtbij gaat kijken, het ziet er misschien zelfs wel iets natuurlijker uit 🙂 Het matte effect is echt heel sterk, maar kan me voorstellen dat het niet heel comfortabel is. Misschien een goede lik lipbalsem eronder?
  Lees het laatste blogbericht van Nienke – What’s been going on, and what’s coming up?My Profile

 6. 11 juli 2014 / 10:55

  Ik vind ‘m echt supermooi! En het niet geheel dekkende valt echt niet op als je niet van heel dichtbij gaat kijken, het ziet er misschien zelfs wel iets natuurlijker uit 🙂 Het matte effect is echt heel sterk, maar kan me voorstellen dat het niet heel comfortabel is. Misschien een goede lik lipbalsem eronder?
  Lees het laatste blogbericht van Nienke – What’s been going on, and what’s coming up?My Profile

 7. Sylvana
  11 juli 2014 / 10:47

  Wow, op de foto’s is ‘ie echt prachtig! Wel jammer dat het trekkerig op je lippen voelt..
  Lees het laatste blogbericht van Sylvana – My Summer Beauty EssentialsMy Profile

 8. Sylvana
  11 juli 2014 / 10:47

  Wow, op de foto’s is ‘ie echt prachtig! Wel jammer dat het trekkerig op je lippen voelt..
  Lees het laatste blogbericht van Sylvana – My Summer Beauty EssentialsMy Profile

 9. Eva | Realitijd
  11 juli 2014 / 10:27

  Op de foto’s vind ik hem echt praaachtig, ik houd van matte lipsticks enzo. Wel jammer dat hij wat naar aanvoelt.
  Lees het laatste blogbericht van Eva | Realitijd – Lush Sea SprayMy Profile

 10. Eva | Realitijd
  11 juli 2014 / 10:27

  Op de foto’s vind ik hem echt praaachtig, ik houd van matte lipsticks enzo. Wel jammer dat hij wat naar aanvoelt.
  Lees het laatste blogbericht van Eva | Realitijd – Lush Sea SprayMy Profile

 11. 11 juli 2014 / 08:55

  Wat een ontzettend mooie intense kleur heeft deze lipcream, die spreekt mij persoonlijk wel heel erg aan….dat matte vind ik ook wel erg mooi, vaak blijft dat erg lang zitten, wel is het inderdaad even wennen op je lippen, hoe dit aanvoelt…misschien moet ik toch eens gaan kijken in de webshop van ( checker decheck en dubbelcheck) MissLipgloss!….
  Groetjes Petra
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Nivea verfrissende reinigingsgel getest!My Profile

 12. 11 juli 2014 / 08:55

  Wat een ontzettend mooie intense kleur heeft deze lipcream, die spreekt mij persoonlijk wel heel erg aan….dat matte vind ik ook wel erg mooi, vaak blijft dat erg lang zitten, wel is het inderdaad even wennen op je lippen, hoe dit aanvoelt…misschien moet ik toch eens gaan kijken in de webshop van ( checker decheck en dubbelcheck) MissLipgloss!….
  Groetjes Petra
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Nivea verfrissende reinigingsgel getest!My Profile

 13. margriet kuper
  10 juli 2014 / 21:53

  ik vind de kleur erg mooi, ben sinds deze week ook helemaal fan van zulke lipkleuren. Zelf hou ik alleen niet zo van het matte effect en ik denk ook dat hij daardoor wat trekkerig aanvoelt.

 14. margriet kuper
  10 juli 2014 / 21:53

  ik vind de kleur erg mooi, ben sinds deze week ook helemaal fan van zulke lipkleuren. Zelf hou ik alleen niet zo van het matte effect en ik denk ook dat hij daardoor wat trekkerig aanvoelt.

 15. Annelie
  10 juli 2014 / 21:43

  Wat een heftig kleur!! Hij is wel gaaf, mij zou dan weer zoiets niet staan. Op je insta foto ziet hij er wel gaaf uit bij jou.
  Lees het laatste blogbericht van Annelie – Color Tattoo 24hrMy Profile

 16. Annelie
  10 juli 2014 / 21:43

  Wat een heftig kleur!! Hij is wel gaaf, mij zou dan weer zoiets niet staan. Op je insta foto ziet hij er wel gaaf uit bij jou.
  Lees het laatste blogbericht van Annelie – Color Tattoo 24hrMy Profile

 17. Mirjam
  10 juli 2014 / 21:36

  Oh hij is wel écht mat! Heel gaaf. Jammer dat hij wat vervelend aanvoelt maar dat heeft denk ik te maken met dat matte effect.
  Lees het laatste blogbericht van Mirjam – Gewonnen: OPI Brazil Mini Pack!My Profile

  • Mariska
   10 juli 2014 / 21:50

   Ja dat denk ik ook inderdaad hoor, maar daar moet ik maar even aan wennen en het voor lief nemen 🙂

 18. Mirjam
  10 juli 2014 / 21:36

  Oh hij is wel écht mat! Heel gaaf. Jammer dat hij wat vervelend aanvoelt maar dat heeft denk ik te maken met dat matte effect.
  Lees het laatste blogbericht van Mirjam – Gewonnen: OPI Brazil Mini Pack!My Profile

  • Mariska
   10 juli 2014 / 21:50

   Ja dat denk ik ook inderdaad hoor, maar daar moet ik maar even aan wennen en het voor lief nemen 🙂

 19. 10 juli 2014 / 21:34

  Ondanks hij niet perfect dekkend is….is dit echt een WOW kleur! x

 20. 10 juli 2014 / 21:34

  Ondanks hij niet perfect dekkend is….is dit echt een WOW kleur! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.