Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Vol trots liet ik hier mijn eerste bestelling zien van de MissLipgloss webshop! Daar kocht ik een aantal producten o.a. Sleek Matte Me die ik vooral wilde testen voor de blog en misschien, heel misschien ook nog in het echt gaan dragen. Als ik dat durf dan hè 😉 Vandaag laat ik zo’n product zien waarvan ik niet zeker weet of ik die wel in het echt durf te dragen. Fel is hij zeker, hij beloofd ook mat te zijn. Ik zeg een perfecte combinatie! Kijk mee naar Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink!

Lees ook: W7 Duo blusher

Sleek Matte Me Lip Cream – Brink Pink

Matt Me is een vloeibare lipstick die heerlijk over je lippen glijdt. Er is slechts één laagje nodig voor fantastische dekking, dit lipproduct heeft zoals de titel al zegt een mooie matte afwerking.
Brink Pink is een levendige neon roze! Het is mooi om de rest van je make-up rustig te houden.

Ik wilde dus iets bestellen in de MissLipgloss shop en tijdens het rond kijken kwam ik op deze Sleek matte me lip cream terecht. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, maar op deze fel roze was ik direct verliefd. De naam ‘Brink Pink’ deed mij dan ook vermoeden dat hij lekker fel zou zijn en dat is hij gelukkig ook. Ik was daarbij vooral benieuwd naar de matte finish. Dat vind ik ook wel echt heel erg mooi staan.

sleek matte me brink pink
sleek matte me brink pink

Het aanbrengen had ik helemaal niets op aan te merken. De structuur van het product en de applicator vind ik heel erg fijn. Wat ik alleen wel jammer vind (of het hoort zo en is normaal), hij dekt niet in één laagje. Op de foto’s zie je niet maar één laagje, maar heb ik twee of zelfs drie laagjes gebruikt. Wat ik wel een heel apart gevoel vind is dat het net lijkt of je verf op je lippen hebt. Als het eenmaal is opgedroogd en je lacht of beweegt je lippen op een andere manier, dan voel je het een soort van ‘scheuren’. Net of je een masker op je gezicht hebt en je gaat lachen, zo’n idee. Op de volgende foto’s zie je het product op mijn lippen.

Je ziet ook wel op de foto dat het niet helemaal dekkend lijkt te zijn na meerdere laagjes. Vooral op de onderste foto is dit aan de linkerkant vrij zichtbaar. Op zich wel jammer, maar ik vind de kleur wel heel erg gaaf! Daar doe ik het dan ook voor.

Ingerdiënten

DIMETHICONE, Hydrogenated styrene Isoprene copolymer, CERESIN, SILICA, BHT, PROPYLPARABEN, MAY CONTAIN: TITANIUM DIOXIDE/CI77891/, RED,IRON OXIDE/CI77491, YELLOW,IRON OXIDE/CI77492, D&C Orange NO.5\CI45370:2, D&C Red NO.6\CI15850:2

Mijn mening / Conclusie

Pluspunten:
Brengt fijn aan
Fijne applicator
Qua aanbrengen is het product fijn
Prijs is budget
Staat duidelijk op wat voor soort product het is

Minpunten:
Dekt niet super goed met één laagje
Voelt trekkerig op de lippen als het is opgedroogd
Er kwamen ‘schilfers’ lip cream op mijn lippen toen het opgedroogd was

Info en verkrijgbaarheid

Deze kun je voor €6,99 bij Boozyshop.nl, net als overige producten van Sleek!

Lees meer beauty artikelen.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.