Slaapkamer decoratie

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Het is wel fijn als je slaapkamer helemaal is ingericht naar jouw eigen wensen. Natuurlijk een fijn bed is belangrijk, maar je kunt het ook echt wel inrichten als een soort paleisje. Het moet er wel gezellig zijn en je moet jezelf er prettig in voelen. Lekker op je bed tv kijken, met je laptop en leuke decoratie? Ik heb eens wat op een rij gezet wat ik persoonlijk echt heel leuk vind voor in mijn slaapkamer. Hier kun je wat slaapkamer decoratie vinden.

Slaapkamer decoratie

Om eerlijk te zijn is mijn slaapkamer niet heel boeiend op dit moment. Laatst kocht ik een leuke bloemenslinger en plakte die aan mijn muur boven mijn bed. Mijn raam had ik open gezet en die bloemenslinger viel uit elkaar naar beneden, beetje jammer. Verder wil ik nog wel bijvoorbeeld een aantal lichtjes neerzetten om het op te leuken of kerstlichtjes aan de muur. Ook zo leuk altijd vind ik! Ik heb eens wat inspiratie op een rij gezet.

Verlichting

slaapkamer decoratie

Bovenstaande lampen heb ik gespot op de webshop van Otto. Ze zijn best wel groot, maar een staande lamp vind ik ook wel iets hebben! Nu heb ik er wel eentje naast mijn bed staan maar die is niet echt bijzonder. Gewoon een met een zwarte kap en klaar. Zo’n staande lamp met bloemetjes of lichtjes vind ik wel erg leuk hoor.

Decoratie

slaapkamer decoratie

De bovenstaande items is echt helemaal mijn smaak om in mijn slaapkamer neer te zetten. Sowieso hou ik erg van geurkaarsen en heb die dus ook in mijn slaapkamer. Dit zijn leuke houders waarin je je waxinelichtjes met geur kan plaatsen. Het staat niet alleen sfeervol (met je licht uit!) maar het ruikt dan ook nog eens lekker. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn hoor! Vaak heb je zoiets al voor een paar euro.

Beddengoed

slaapkamer decoratie

Natuurlijk moet je je bed ook een beetje leuk op kunnen maken met een fijn beddengoed en met wat leuke kussentjes. Het bovenste dekbed overtrek vond ik op de site van H&M bij de H&M home collectie. Daar komen de beide lichte kussentjes ook vandaag en de laatste kun je bij Otto kopen. Zelf heb ik ook meerdere kussens op mijn bed, waaronder een heerlijke grote, witte harige die echt heel groot vierkant is. Erg lekker hoor! Kun je lekker onder je dekens weg kruipen op zo’n heerlijk harig kussen. Kom maar op met die herfst! 🙂

Random inspiratie

En als je op Pinterest en Weheartit.com kijkt kun je natuurlijk heerlijk wegdromen bij andere super mooie slaapkamers. Mocht je binnenkort je slaapkamer willen veranderen of willen aanpassen zou ik zeker op een van beide websites kijken! Of kijk natuurlijk op de website van Otto, H&m of loop gewoon eens langs de Action. Ook de Big Bazar en Xenos zijn goede winkels hiervoor.

Lees ook:
Het inpakken kan beginnen, ik heb een huis!
6 dingen die ik leuk vind aan verhuizen 
Foto’s van mijn zithoek en accessoires

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.