Sinful Colors Nirvana

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik heb een nieuwe mooie nagellak ontdekt en dat is er wel een van Sinful Colors! Dit merk is heel budget en is niet bij iedere Kruidvat verkrijgbaar. Maar wel online op de Kruidvat website / webwinkel. Eerder kocht ik al een taupe kleur van Hema, maar deze is dan toch weer net iets anders. Hij is iets donkerder van kleur en neigt meer naar bruin soms. Je gaat het zien op de foto!

Lees ook: Kruidvat kleurcrème Colors to Play

Sinful Colors Nirvana

sinful colors nirvana


Ik denk dat je dat het beste ziet op deze foto hierboven, dat hij een beetje naar (licht)bruin neigt in sommige lichtvallen. Vind ik niet erg, maar je moet er van houden natuurlijk. Over het lakje heb ik verder niet veel op- of aanmerkingen. Het enige dat ik iets minder fijn vind werken is het kwastje. Ik weet niet wat het precies is maar hij lijkt wel iets te klein. De structuur van de lak vond ik wel heel erg fijn en ook de droogtijd was ik erg over te spreken. Hij was echt zo droog!

Op de foto’s draag ik 2 laagjes en dat was naar mijn idee ook wel echt nodig. Als je 1 laagje gebruikt dan schijt de lak een klein beetje door en ook zie je de lijntjes in je nagels best erg.

Een potje Sinful Colors bevat 15ml aan lak en is in ontzettend veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze kleur Sinful Colors Nirvana is hier verkrijgbaar voor de prijs van €1,99. Als hij niet bij jouw plaatselijke Kruidvat verkrijgbaar is dan kun je ook een kijkje nemen op de webshop van Kruidvat. Zoek op Sinful Colors en alle lakjes die verkrijgbaar zijn komen naar voren! Happy shopping 😉

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.