Sinful Colors Nirvana

Ik heb een nieuwe mooie nagellak ontdekt en dat is er wel een van Sinful Colors! Dit merk is heel budget en is niet bij iedere Kruidvat verkrijgbaar. Maar wel online op de Kruidvat website / webwinkel. Eerder kocht ik al een taupe kleur van Hema, maar deze is dan toch weer net iets anders. Hij is iets donkerder van kleur en neigt meer naar bruin soms. Je gaat het zien op de foto!

Lees ook: Kruidvat kleurcrème Colors to Play

Sinful Colors Nirvana

sinful colors nirvana


Ik denk dat je dat het beste ziet op deze foto hierboven, dat hij een beetje naar (licht)bruin neigt in sommige lichtvallen. Vind ik niet erg, maar je moet er van houden natuurlijk. Over het lakje heb ik verder niet veel op- of aanmerkingen. Het enige dat ik iets minder fijn vind werken is het kwastje. Ik weet niet wat het precies is maar hij lijkt wel iets te klein. De structuur van de lak vond ik wel heel erg fijn en ook de droogtijd was ik erg over te spreken. Hij was echt zo droog!

Op de foto’s draag ik 2 laagjes en dat was naar mijn idee ook wel echt nodig. Als je 1 laagje gebruikt dan schijt de lak een klein beetje door en ook zie je de lijntjes in je nagels best erg.

Een potje Sinful Colors bevat 15ml aan lak en is in ontzettend veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze kleur Sinful Colors Nirvana is hier verkrijgbaar voor de prijs van €1,99. Als hij niet bij jouw plaatselijke Kruidvat verkrijgbaar is dan kun je ook een kijkje nemen op de webshop van Kruidvat. Zoek op Sinful Colors en alle lakjes die verkrijgbaar zijn komen naar voren! Happy shopping 😉

Kennen jullie Sinful Colors al? En heb je er zelf al een lak van dit merk?

COMMENTS

 • Mooi lakje! Ik heb nog helemaal geen lakjes van dit merk. Wel jammer dat het kwastje iets minder fijn werkt.

 • Dit is een mooi kleurtje zoiets heb ik van OPI.

 • Eigenlijk is dit een kleur die ik niet snel zou kopen, maar ik vraag mij nu wel af waarom ik dat eigenlijk niet snel doe…hij ziet er best mooi uit. Zelf heb ik nog geen sinfull lakken, terwijl ik al een paar keer gezien heb dat ze onwijs mooie kleuren hebben.

 • Heel mooi kleurtje 🙂 Ik vind het jammer dat sinful colors in belgie niet verkrijgbaar is, heb een wishlistje met enkele lakjes ondertussen

 • Wat een leuk kleurtje! Lekker budget proof ook.

 • Mooi kleurtje dit! Sinful Colors is zo’n leuk merk!

 • Oh wat een mooie kleur!

 • Mooi kleurtje! Ik draag eigenlijk niet vaak zulke nude/bruin tinten.

 • Wauw wat een mooie kleur is dit!

 • Vind het een mooie kleur, ook over de kwaliteit ben ik tevreden.
  Heb er al enkele gekocht.

 • Het merk ken ik al wel maar heb er nog nooit iets voor mij zelf gekocht, mag even geen nagellak meer kopen van mij zelf 🙂 x

 • Mooie neutrale kleur. Vind deze kleur ook mooi samen met lichtblauw

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *