Series die ik volg in de herfst op dit moment

by Mariska
series

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Heel vaak zie ik overal voorbij komen hoeveel series iedereen wel niet volgt. Vooral Orange is the new black, Game of Thrones, Breaking Bad en ga zo maar door. Eerlijk? Ik heb nog nooit een van die series gekeken en het doet me ook echt helemaal niets. Net als die Sex and the City hype van jaren geleden. Ik heb daar echt helemaal niks mee. Geef mij maar lekker de Nederlandse series. Ik laat je hier zien welke series ik volg en waarom ik deze volg.

Series die ik volg

Celblok H

Serie Celblok H volg ik vanaf het eerste seizoen en de eerste aflevering. Ik ben gek op gevangenis series en toen ik hoorde dat dit om een vrouwengevangenis ging deed het me direct denken aan Vrouwenvleugel van vroeger. Ik was nog jong, maar kan me het wel heel goed herinneren. Celblok H werd direct een nieuwe favoriet. Vind het persoonlijk een goede serie, gebeuren ‘leuke’ dingen in en goed gespeeld. Het is niet echt een verhaal wat je (denk ik) in een echte gevangenis tegen komt, maar dat maakt het zeker niet minder leuk! Je ziet vooral Eva van de Wijdeven en Isa Hoes in de hoofdrol. Eva ‘Freddy’ is daar een soort van de baas en zij heeft haar vrouwtjes die het allemaal wel voor haar oplossen als er iets gebeurd wat haar niet aanstaat. Dit soort series vind ik altijd al heel erg leuk!

Verslaafd

https://www.youtube.com/watch?v=LADUuIw1I9o&list=PLw1m-W4FtiaQhvF594e9yKXsmzDL8vp1j

Serie Verslaafd is ook zo’n programma die helemaal mijn interesse wekt. Zelf heb ik nooit drugs gebruikt, maar heb ik wel vrienden en kennissen gehad die dit deden toen ik met ze omging. Het is allemaal echt heel bizar wat er in die wereld gebeurt, hoeveel iemand gebruikt, waarom degene gebruikt en ook hoe jong ze tegenwoordig zijn als ze gaan gebruiken. Ik vind dit gewoon zo interessant om de vragen die ik net aangaf. Waarom? Geen idee. Helaas zie ik in mijn omgeving ook mensen die er aan kapot gaan of gewoon echt veel gebruiken. Vraag me dan altijd af of ze wel weten waar ze mee bezig zijn. In dit programma ziet je Jim Geduld en Peter van der Voorst die samen met de familie van de verslaafde in actie komen in de hoop dat hun dierbare zich laat opnemen in een kliniek.

Geef mij nu je angst

Serie Geef mij nu je angst wekte ook vanaf het moment dat ik de reclame tussendoor zag mijn interesse. Dit programma gaat over mensen die een dwangstoornis hebben. Het is vaak zo bizar wat je ziet in dit programma en zo onwerkelijk allemaal. Het idee dat je zoveel dwang hebt in je om iets te doen zonder dat je het misschien wel wilt. Van dwangmatige zinnetjes in je hoofd tot het 3 keer nalopen van je auto of die wel op slot zit en de angst voor alles wat met kotsen te maken heeft. Het is echt heel apart als je het ziet maar des te mooier vind ik dat er zo’n programma is gekomen die dit soort mensen probeert te helpen en van hun dwangstoornissen af wil helpen. Als buitenstaanders zulke acties zien denken ze al vaak dat dit soort mensen ‘gek’ zijn. Iedereen heeft vaak snel een vooroordeel maar daar moeten we met zijn allen even beter bij nadenken hoe snel we iemand veroordelen. En ja, ik ook!

Goede tijden slechte tijden

https://www.youtube.com/watch?v=AwmAvAnFUI8

Serie Goede tijden slechte tijden volg ik ook echt al vanaf dat ik heel erg jong ben. Heb lang niet alle afleveringen gezien, omdat ik er niet voor thuis blijf, maar als ik thuis ben dan kijk ik het zeker weten. Ook al heb je het een week niet gezien, dan weet je evengoed nog vaak wat er allemaal speelt maar dat neem ik maar voor lief. Vind het allemaal wel steeds spannender worden op dit moment. Lucas die ontvoerd is, Nina die in coma ligt, Ludo die aan het aftakelen is en natuurlijk de liefdesvete tussen Bing, Sjors en Tim. En dan nog maar niet de nieuwe Anna te vergeten waar Wiet weer verliefd op is. Oh ja, en voor de kenners.. Nick komt weer terug!

Lees ook:
13 reasons why
Videoland serie Echte Penoze

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.