Sally Hansen Sugar Coat 700 Cotton Candies

door Mariska
sally hansen cotton candies sugar coat

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Een sugar coat lakje van Sally Hansen, ik was er zo benieuwd naar! Deze won ik bij Linda en eigenlijk heb ik toch wel een beetje gemengde gevoelens bij het lakje. Het effect is wel leuk, een beetje zoals het liquid sand effect wat nu helemaal ‘in’ is, maar voor de rest? Ik weet het niet.

Lees ook: Sally Hansen miracle gel

Sally Hansen Cotton Candies

Dit is een mooie roze Sugar Coat lak met de naam “Cotton Candies” wat er precies bij past. Het is inderdaad zo een roze kleur waarbij je aan snoepjes denkt. Denk daarbij ook aan de suiker en tadaaaa dat heb je dan op je nagels. Ik heb mijn nagels ermee gelakt en er een paar foto’s van gemaakt zodat jullie kunnen zien wat er bedoelt wordt met dat effect.

sally hansen cotton candies sugar coat
sally hansen cotton candies sugar coat
sally hansen cotton candies sugar coat
sally hansen cotton candies sugar coat

Zo in eerste instantie zou je niet zeggen dat dit lakje dit effect bevat als je in het potje kijkt of aan het kwastje, maar het gebeurt toch echt op je nagels! Eigenlijk vind het wel grappig, maar ik had er meer van gehoopt. Het is niet echt een wow effect wat ik er bij krijg en ik vind het toch net iets minder mooi dan de liquid sand lakjes die er nu zijn. Ik denk dat het is omdat de liquid sand lakjes meer glitter erin hebben en dit is maar één kleur die je dan ook echt ziet. Een beetje saai eigenlijk.
Wel moet ik meegeven dat dit maar één laagje is, dus hij dekt redelijk goed en daarbij komt ook dat hij echt super snel droogt! Je moet er van houden!

Lees meer:
Sally Hansen Silver Streamers

Sally Hansen koop je bij bol.com.

Wat vinden jullie van deze lak?

Related Posts