Sally Hansen Silver Streamers

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eigenlijk is de enige Sally Hansen nagellak die ik heb, de Sally Hansen Miracle Gel en misschien nog een paar losse. Sally Hansen Silver Streamers nu dus ook 😉 Sally Hansen is nu ook bij Action en daarom besloot ik er een paar mee te nemen. Echt lakken zijn het niet omdat ze beter door kunnen als top coat. Dat maakt ze niet minder leuk! Ik had namelijk nog niet zulke soorten top coat in mijn stash. Dus ik kan lekker combineren!

Lees ook: Sally Hansen Sugar Coat 700 Cotton Candies

Ga snel naar…
Sally Hansen Silver Streamers
Dekking en werking
Conclusie en mening
Prijs en verkrijgbaarheid

Sally Hansen Silver Streamers

sally hansen silver stream4 » DoorMariska

Het is een leuke top coat met zowel zwarte als zilveren glitters. De glitters zijn groot en klein door elkaar, maar ook zwarte soort van rechthoekige ‘staafjes’ glitters zitten er tussen. Leuke variatie dus! Omdat het een top coat is, is de basis lak natuurlijk doorzichtig van kleur.

Dekking en werking

sally hansen silver stream5 » DoorMariska

Hierboven zie je de Sally Hansen Silver Streamers op mijn nagels zonder base coat en top coat. Ook heb ik hier geen kleur nagellak aangebracht zodat je goed kunt zien hoe deze lak eruit ziet. Op de foto heb ik twee laagjes aangebracht. Het eerste laagje heb ik gewoon ‘geveegd’ maar het tweede laagje heb ik er een beetje opgedipt als het ware om de glitters wat beter op de nagels te laten komen. Op zich kan hij wel zo, maar ik vind het wat saai en zie het liever op een andere kleur.

sally hansen silver stream1 » DoorMariska


Dit is Sally Hansen Silver Streamers over de Max Factor Pandora Ruby die je eerder hebt kunnen zien. Zo vind ik hem toch beter tot zijn recht komen als top coat en maakt hij het net allemaal iets leuker! Ook op deze swatch heb ik twee laagjes gebruikt van Sally Hansen Silver Streamers.

Conclusie

sally hansen silver streamers


Ik had hem nog niet in mijn stash, dus ja, ik vind hem leuk! Je moet er natuurlijk van houden. De droogtijd is normaal. Een tweede laagje raad ik aan om hem er op te ‘dippen’ omdat je dan de glitters beter op de eerste laag kunt krijgen.

Prijs en verkrijgbaarheid

sally hansen silver streamers


Ik kocht Silver Streamers bij Action voor een prijs van €0,99. Deze liggen nog niet zo lang bij de Action dus wellicht is hij ook bij ‘jouw’ filiaal nog verkrijgbaar. Het flesje bevat 11.8ml en is 30 maanden houdbaar.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.