Rode Playboy lipstick + nagellak

by Mariska Groot

Een pittig tijdje geleden alweer waren er bij de Big Bazar best veel producten van Playboy, waaronder toen ook de nagellak setjes. Of dit nog zo is weet ik trouwens niet. Ik zag toen ook dit setje staan; een rode Playboy lipstick met een rode Playboy nagellak erbij. Het leek me leuk om dit setje te proberen om te kijken of het werkte. Zo niet, dan zet ik hem tussen mijn andere Playboy spulletjes in de kast als decoratie.

Lees ook: Playboy Pin Up Pout lip palette

Ga snel naar…
Playboy lipstick
Playboy nagellak
Conclusie en mening
Prijs en verkrijgbaarheid

Rode Playboy lipstick + nagellak

playboy lipstick en nagell5 » Doormariska.nl


Dit is de inhoud van het setje. Je ziet een knalrode lipstick en een knalrode nagellak bij elkaar in de verpakking zitten. De verpakking is eigenlijk heel erg simpel. Het enige wat opvalt is eigenlijk het Playboy logo en voor de rest is het niet zo bijzonder. Hoe de logo’s erop op beide producten op staan vind ik er wel weer leuk uit zien! En ja, dat vind ik dan weer erg leuk voor als ze in mijn kast komen te staan tussen het Playboy Pin Up Pout lip palette en het roze Playboy nagellak setje 🙂

Rode Playboy lipstick

playboy lipstick » Doormariska.nl
playboy lipstick


De Playboy lipstick zelf lijkt wel iets mat te zijn als je de dop eraf haalt. Eigenlijk vind ik dat dit niet op je lippen terug te zien is. De lipstick is dan niet heel erg glimmend, maar heel erg mat ook echt niet. Wel brengt hij heel fijn aan en glijd echt over je lippen. Dat vind ik – als bijna geen lipstick drager – evengoed wel heel erg prettig. Op het moment dat ik de Playboy lipstick op had was ik bezig met een blikje drinken. Er kwam wel wat op het blikje terecht maar over het algemeen bleef hij redelijk zitten. Je zult hem wel af en toe moeten bijwerken.

Rode Playboy nagellak

rode playboy nagellak » Doormariska.nl
rode playboy nagellak1 » Doormariska.nl

De rode Playboy nagellak is ook niet meer dan een normale en fijne nagellak. Het flesje is net zoals de lipstick ook vrij simpel, al vind ik het ook weer dat het er heel erg goedkoop uit ziet. Goedkoop aanvoelen doet het ook niet. Het lakje lijkt wel fijn en op de foto’s heb ik maar één laagje op. Hij dekt dus ook nog eens vrij goed. Absoluut een leuk kleurtje maar niet iets speciaals.

Conclusie

Op de achterkant van de verpakking staat er precies welke ingrediënten de beide producten bevatten en ook hoeveel gram er per product in zit. Zo heeft de Playboy lipstick 3gr en de Playboy nagellak 10ml. Dat zijn op zich mooie hoeveelheden. Het is zeker geen professionele make-up wat je in het setje vind maar wel leuk voor erbij of als je eens een rode lipstick wilt proberen. En als je net zo gek bent op het merk Playboy dan is het sowieso leuk om te kopen en als decoratie bij de rest van de spullen te zetten. De een verzameld postzegels en de andere dus Playboy spullen 😉

‘Life is too short to be living somebody else’s dream’

Prijs en verkrijgbaarheid

playboy lipstick


Dit setje van de nagellak en de rode lipstick heb ik dus gekocht bij de Big Bazar een aantal maanden geleden. Of deze er nog steeds is weet ik niet. Ook heb ik op Google gezocht of er andere verkooppunten zijn maar zelfs daar kan ik niets op vinden. Het is dus even kijken bij de Big Bazar of het er nog ligt. Het is een leuk setje!

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.