You are here: Home » Huis & inrichting » Robijn met Zwitsal geur

Robijn met Zwitsal geur

Robijn met Zwitsal geur

Zwitsal vind ik een van de lekkerste geuren ever, serieus. Vroeger gebruikte ik wel eens babyolie en ook de Zwitsal voor in mijn haar. In de tijd dat ik nog op de middelbare school zat was dat ‘in’. Je haar vet maken met de baby olie. Heerlijk rook het! Nu is er al eerder een eau de toilette uitgekomen van deze heerlijke geur. Nu komt Robijn ook met een Zwitsal geur als wasverzachter. Hoe lekker is dat? Deze wil ik dus zeker gaan proberen. Hoe lekker is het als je net gewassen bedje naar Zwitsal ruikt? Ik denk; succes gegarandeerd!

Als geurexpert zorgt Robijn al jaren voor de lekkerste geuren in de was. Sinds 2008 is Robijn Klein & Krachtig verkrijgbaar. Robijn Klein & Krachtig is een extra geconcentreerd wasmiddel met kleurbeschermers. Het wasmiddel beschermt de kleuren, zodat deze langer mooi blijven. Robijn wasverzachters zorgen niet alleen voor een heerlijk zachte was met langdurige frisheid, ze zorgen ook voor een beschermend laagje om de vezels zodat je wasgoed zo lang mogelijk mooi blijft.

Wist je dat…

    Zwitsal al sinds 1929 bestaat?
  • Zwitsals “Kleintje” is ontstaan toen oprichter C.J. Jansen een foto maakte van zijn dochtertje Mieke, die model stond met een kuifje op haar hoofd?
  • Mensen zich na 1 jaar nog geuren kunnen herinneren?
  • 90% van de Nederlanders een blij of gelukkig gevoel krijgt bij het ruiken van bepaalde geuren?
  • Zwitsal één van de favoriete geuren van Nederlanders is?