Rimmel Rose Libertine

by Mariska
rimmel rose libertine

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Rimmel Rose Libertine nagellak review! Afgelopen week was ik jarig en werd ik alweer 30 jaar. En gelukkig is dat maar een getal, want zo voel ik me nog niet! Van mijn lieve collega’s op de afdeling kreeg ik een tegoedbon van Etos met een kaartje erbij dat ik dan mooie producten voor mijn blog kon kopen. Hoe lief! Nu heb ik bij Etos wat spulletjes gekocht, waaronder Rimmel Rose Libertine nagellak. Een prachtige roze kleur.

Lees ook: Rimmel Extra Super lash mascara review

Rimmel Rose Libertine

rimmel rose libertine

Roze is sowieso mijn lievelingskleur dus dat is eigenlijk altijd waar ik het eerste naar kijk. Je kunt nooit genoeg verschillende roze tinten hebben natuurlijk! Omdat ik nog niet veel van Rimmel heb én er 1+1 gratis actie was, nam ik 4 lakjes van Rimmel mee. Deze roze vond ik gewoon erg mooi en ik dacht nog geen tint te hebben die op deze leek, al zal dat best wel zo zijn. Het overgrote deel wat ik heb is namelijk roze 😉

rimmel rose libertine


Deze swatch van Rimmel Rose Libertine is binnen gemaakt maar wel met daglicht en zonder flits. Hij komt heel mooi tot zijn recht op de foto en ik hou van deze tint. Het is niet zo dat hij van je nagels afknalt en neon is, maar hij is iets donkerder roze. Doet mij een beetje denken aan een vintage roze kleur, iets dat ik altijd erg mooi vind.

rimmel rose libertine

Deze foto is genomen in het zonlicht die er direct op scheen.

rimmel rose libertine


Zelf heb ik geen ervaring met de 60 seconden droogtijd die zij beloven dus dat was nog wel even iets waar ik benieuwd naar was. Normaal gesproken geloof ik dat soort beloftes niet zo namelijk. Rimmel Rose Libertine droogt met een 1 enkel laagje op zich best wel snel. Maar omdat hij niet helemaal mooi dekt in maar 1 laagje heb je er 2 nodig. Het gevaar wat dan op de loer licht is dat je bubbeltjes krijgt in de lak. Dat was bij deze op zich minimaal maar wel erg jammer. Zelf merk ik niet per se dat deze sneller droogt dan bijvoorbeeld een lak van Catrice of Essence.

Rimmel Rose Libertine is te koop bij o.a. bol.com en kost €3,99. Nu was er de 1+1 gratis waardoor je er dus een gratis krijgt.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.