Draadloze Pro Staafmixer uit de Cordless Collection van Cuisinart

Review: staafmixer uit de Cordless Collection van Cuisinart

Review: staafmixer uit de Cordless Collection van Cuisinart

geschreven door Claire Richardson

Vroeger genoot ik ultiem van uren in de keuken staan en een aanrecht vol met mooie apparatuur. Maar dat is tegenwoordig wel anders. Koken kan mij niet snel genoeg gaan en ook het aanrecht wil ik zo leeg mogelijk hebben. En het is alsof Cuisinart mijn wensen heeft gehoord! De nieuwe Cordless Collection maakt ons leven makkelijker en helpt om ons eten sneller klaar te maken. Dat klinkt fantastisch toch 😀 !? Toen Cuisinart mij mailde met de vraag of ik één van hun nieuwe apparaten uit wilde testen was ik dan ook direct enthousiast! In dit blog artikel deel ik meer over deze prachtige collectie en mijn ervaring met de Draadloze Pro Staafmixer uit de Cordless Collection van Cuisinart.

Lees ook: Lunchrecept: Salade gerookte kip en handige huishoudelijke apparaten.

Draadloze Pro Staafmixer van Cuisinart

Ik gebruik de blender dagelijks voor het maken van een verse smoothie. Maar ik vind het best wel irritant dat het zo’n groot en log apparaat is. Maar dat is nu verledentijd! Deze staafmixer maakt namelijk deel uit van de draadloze collectie van Cuisinart en is met zijn accessoires perfect voor veel verschillende handelingen, van blenden en kloppen tot hakken en mixen. Ideaal dus ook voor het maken van heerlijke bliss balls! En omdat de staafmixer draadloos is, hoef je je geen zorgen te maken of er een stopcontact vrij is of in de buurt zit – je kunt je recept overal in de keuken bereiden, van het kookeiland tot de kookplaat of het aanrecht, zonder dat er een snoer in de weg zit. Hoe fijn!

20221110 125727 » Doormariska.nl
Review: staafmixer uit de Cordless Collection van Cuisinart

De accessoires

Deze staafmixer is licht in gewicht en geeft je extra gemak in de keuken. Gebruik het mengopzetstuk en de BPA-vrije mengbeker voor het mengen van sauzen, smoothies en cocktails. Het roestvrijstalen blenderopzetstuk is veilig voor gebruik met ingrediënten tot 100°C, perfect voor soep.

Het gardeopzetstuk is perfect voor het kloppen van room, beslag en schuimgebak. Bevestig eenvoudig de mini-hakmolen om alledaagse taken zoals het hakken van groenten en kruiden, het fijnmaken van paneermeel en het maken van dipsauzen en dressings te versnellen.

Doordat de staafmixer wordt aangedreven door een lithium-ion batterij en wordt opgeladen via USB, geeft deze geweldige prestaties, zelfs wanneer de batterijduur laag is. Een volledige oplaadduur van 130 minuten biedt genoeg vermogen voor ongeveer 30 minuten continu gebruik, afhankelijk van je recept. De batterij indicatoren laten je weten wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je deze opnieuw kunt opladen..

De opzetstukken zijn vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging.

Alle specs op een rij

 • Draadloos gebruik voor meer flexibiliteit en gemak.
 • Compact formaat voor eenvoudig gebruik en opslag.
 • Inclusief roestvrijstalen blenderopzetstuk, veilig voor gebruik met ingrediënten tot 100°C.
 • Inclusief BPA-vrije mengbeker.
 • Inclusief gardeopzetstuk.
 • Inclusief mini-hakmolenopzetstuk met een capaciteit van 250 ml.
 • Volledige oplaadduur van 130 minuten biedt ongeveer 30 minuten continu gebruik.
 • Lithium-ion batterij voor consistente, krachtige prestaties.
 • Batterij indicatielampjes geven de batterijduur aan.
 • Inclusief USB-kabel en adapter voor optimaal opladen.
 • Gemakkelijk afneembare basis met vaatwasmachinebestendige opzetstukken.
 • Veiligheidsslot.
 • 2 jaar garantie.
20221110 130109 » Doormariska.nl
Review: staafmixer uit de Cordless Collection van Cuisinart

Mijn ervaring

Wat een onwijs mooi en sexy apparaat! De staafmixer ligt goed in de hand, is niet te zwaar en niet te licht. Wel is het even een struggle om de staafmixer aan de praat te krijgen. Er zit ook maar één stand op. Maar wanneer hij aanstaat, dan werkt het ook perfect! Ook is het eenvoudig schoon te maken en omdat het zo compact is, eenvoudig op te bergen. Het opladen gaat daarnaast heel snel en eenvoudig. Al met al, ben ik dus behoorlijk onder de indruk van deze Draadloze Pro Staafmixer van Cuisinart!


Ben jij al bekend met Cuisinart? En wat vindt je van de nieuwe Cordless Collection? Is de Draadloze Pro Staafmixer ook iets voor jou?

You may also like