Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Review Lush Bubblegum lip scrub

lush bubblegum lipscrub

Zoals je in de shoplog kan zien heb ik zondag in Amsterdam deze Lush Bubblegum lipscrub aangschaft. Al een aantal keer ben ik hem tegen gekomen op blogs en was er toch wel nieuwsgierig naar. Vaak heb ik last van velletjes op mijn lippen dus leek me dit een juist product om die velletjes weg te halen. Ook de naam Bubblegum stond mij wel aan. Dat smaakt toch naar meer?

Lees ook: Lush Retread haarmasker

Lush Bubblegum lip scrub

Dit potje bevat 25 gram product. Het lijkt niet heel erg veel, maar ik denk dat je er wel eventjes mee voort kan. Ik zou namelijk niet elke dag mijn lippen scrubben, dit is niet nodig. Wel een lief klein potje met een mooie kleur roze product erin. I like! Op het potje kunt je al zien dat het een heerlijke snoepjessmaak heeft en dat heeft het ook. Het smaakt ook echt naar bubblegum, heel zoet.

lush bubblegum lipscrub

Je kunt duidelijk in het potje zien en op mijn arm dat het gaat om een scrub product. Dit door de ruwe substantie. Zodra je het potje open trekt komt de erge zoete geur je dan ook direct tegemoet. Je moet er wel van houden, van dat hele zoete. Ik vind het echt heerlijk. Je pakt een klein beetje op je vingertop, smeert dit op je lippen en beweegt dit heen en weer. Op die manier verdwijnen de velletjes van je lippen. Het is natuurlijk niet zo smakelijk om dit in je mond te krijgen en door te slikken, dus veeg het wel goed van je lippen af. De smaak blijft een tijdje heerlijk aanwezig op je lippen en je lippen worden er ook echt heel erg zacht door.

lush bubblegum lipscrub

Dit vind ik erg leuk bij de producten van Lush! Op het potje staat de naam en een soort van getekende foto van degene die dit heeft gemaakt op welke datum én tot welke datum dit product te gebruiken is. Erg handig en leuk gedaan. Het maakt het toch ook een stukje persoonlijker en geeft niet de indruk als lopende band werk, als je snapt wat ik bedoel. Dit potje ga ik zeker wel opmaken voor 22 juni 2014!

Lush Bubblegum lipscrub is te verkrijgen in de Lush winkel, maar ook op de website. Dit potje van 25 gram kost €9,65.

Lees ook:
Lush Curly Wurly kokos shampoo

Lush Whoosh Shower Jelly

Lush Lemony Flutter

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. Maxime
  29 mei 2013 / 17:50

  Ik heb de popcorn lipscrub, ook nice! Deze wil ik ook nog steeds 🙂

  XO

 2. 29 mei 2013 / 17:48

  Hij lijkt me echt fijn! Ik heb ook altijd last van velletjes op mijn lippen, dus zeker wel iets voor mij 🙂

 3. Britt
  29 mei 2013 / 16:27

  Ik heb ‘m ook, hij is echt super fijn!

 4. 29 mei 2013 / 14:24

  Ik vind deze zo fijn en stiekem lekker haha.
  Heerlijke scrub

 5. Michaela
  29 mei 2013 / 11:57

  Deze lipscrub staat al zo lang op mijn wishlist! 😀