Review Lush Bubblegum lip scrub

by Mariska
lush bubblegum lipscrub

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Zoals je in de shoplog kan zien heb ik zondag in Amsterdam deze Lush Bubblegum lipscrub aangschaft. Al een aantal keer ben ik hem tegen gekomen op blogs en was er toch wel nieuwsgierig naar. Vaak heb ik last van velletjes op mijn lippen dus leek me dit een juist product om die velletjes weg te halen. Ook de naam Bubblegum stond mij wel aan. Dat smaakt toch naar meer?

Lees ook: Lush Retread haarmasker

Lush Bubblegum lip scrub

Dit potje bevat 25 gram product. Het lijkt niet heel erg veel, maar ik denk dat je er wel eventjes mee voort kan. Ik zou namelijk niet elke dag mijn lippen scrubben, dit is niet nodig. Wel een lief klein potje met een mooie kleur roze product erin. I like! Op het potje kunt je al zien dat het een heerlijke snoepjessmaak heeft en dat heeft het ook. Het smaakt ook echt naar bubblegum, heel zoet.

lush bubblegum lipscrub

Je kunt duidelijk in het potje zien en op mijn arm dat het gaat om een scrub product. Dit door de ruwe substantie. Zodra je het potje open trekt komt de erge zoete geur je dan ook direct tegemoet. Je moet er wel van houden, van dat hele zoete. Ik vind het echt heerlijk. Je pakt een klein beetje op je vingertop, smeert dit op je lippen en beweegt dit heen en weer. Op die manier verdwijnen de velletjes van je lippen.

Het is natuurlijk niet zo smakelijk om dit in je mond te krijgen en door te slikken, dus veeg het wel goed van je lippen af. De smaak blijft een tijdje heerlijk aanwezig op je lippen en je lippen worden er ook echt heel erg zacht door.

lush bubblegum lipscrub

Dit vind ik erg leuk bij de producten van Lush! Op het potje staat de naam en een soort van getekende foto van degene die dit heeft gemaakt op welke datum én tot welke datum dit product te gebruiken is. Erg handig en leuk gedaan. Het maakt het toch ook een stukje persoonlijker en geeft niet de indruk als lopende band werk, als je snapt wat ik bedoel. Dit potje ga ik zeker wel opmaken voor 22 juni 2014!

Lush Bubblegum lipscrub is te verkrijgen in de Lush winkel, maar ook op de website. Dit potje van 25 gram kost €9,65.

Lees ook:
Lush Curly Wurly kokos shampoo

Lush Whoosh Shower Jelly

Lush Lemony Flutter

Related Posts