action baked eyeshadow

Review | Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze

geschreven door Mariska Groot

Tijd om de Action Baked eyeshadow te laten zien! Dat Action de laatste tijd enorm haar best doet om allerlei make-up producten van het Action huismerk Max & More in de winkel te hebben liggen is helemaal duidelijk denk ik. Steeds komen er interessante nieuwe producten bij die ook nog eens heel goedkoop zijn en vragen er om om getest te worden. Zo nam ik een aantal producten mee die je in mijn Action shoplog kon zien. Onder die producten was ook deze Action baked eyeshadow van Max & More . De Action baked eyeshadow is in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder deze met de naam Ombre Bronze. De kleuren vind ik echt mooi en ik denk dat je daar best een mooie ooglook mee kunt maken. Die ga ik niet laten zien 🙂

Lees ook: Action highlighter palette

Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze

action baked eyeshadow
Review | Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze

De oogschaduw zit in een mooi doosje. Het ziet er vrij simpel uit, maar daar hou ik wel van. Er is duidelijk te zien door de verpakking heen welke kleuren er in het palette zitten. Wat ik ook een pluspunt vind is dat het palette een naam heeft, zo is het product nét iets beter te herkennen. Heel vreemd misschien, maar ergens doet de verpakking mij denken aan een product van MAC. Alhoewel dat natuurlijk veel chiquer is dan Max & More van Action. Op de verpakking kun je trouwens ook zien dat Max & More dierproefvrij is! Zeker een pluspunt!

Het palette is vrij klein en daarom makkelijk mee te nemen. Een minpunt was wel dat een kleur had los gelaten en dus los in het palette zat. Daar dien je dus wel mee uit te kijken op het moment dat je het meeneemt; het laat vrij gemakkelijk los. Verder is het palette echt heel simpel; zwart, kwastje voorin en een doorzichtig dekseltje.

Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze swatches

De kleur waar ik het meeste benieuwd naar was is de roze kleur die links bovenaan zit. Roze is mijn lievelingskleur en deze zachtroze kleur bevat een beetje licht gouden shimmer. Die combinatie vind ik echt super mooi! Ook was ik natuurlijk heel erg benieuwd naar het pigment van dit budget palette. Hieronder zie je de swatches op mijn arm zonder een make-up basis.

Van links naar rechts: 1: linksboven, 2: rechtsboven, 3: linksonder, 4: rechtsonder.
Ondanks dat de eerste redelijk weggevallen is op de foto is deze ook heel erg licht en zie je hem bijna niet. Zonde, want ik had hier op zich best meer van verwacht. Zelfs als ik het wat vochtig maakte kwam de kleur niet zo mooi uit. De overige 3 kleuren hebben naar mijn mening een redelijk goede pigmentatie.

Conclusie
Als je op zoek bent naar een heel erg goedkoop make-up palette dan raad ik hem aan. Hij kost maar €1,29 en dat is natuurlijk heel erg goedkoop. Wat ik ook een pluspunt vind is dat dit niet op dieren is getest. De pigmentatie is redelijk en ik denk dat met een goede oogschaduw basis de kleuren wel nét iets beter tot hun recht komen. Mocht je deze kleuren niet zo mooi vinden maar wel zo’n palette willen hebben dan kun je kijken naar de overige kleuren die verkrijgbaar zijn.
Het kwastje vind ik op zich niet heel erg bijzonder en ik kan mij zo voorstellen dat je liever je eigen oogschaduw kwast gebruikt als je deze hebt.

Dit palette is uitsluitend verkrijgbaar bij Action.

Lees ook:
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Action shoplog (Bourjois, oogschaduw en notitieboekjes)
Action stationary shoplog (7 items voor nog geen 5 euro!)

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.