Review | Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze

action baked eyeshadow

Tijd om de Action Baked eyeshadow te laten zien! Dat Action de laatste tijd enorm haar best doet om allerlei make-up producten van het Action huismerk Max & More in de winkel te hebben liggen is helemaal duidelijk denk ik. Steeds komen er interessante nieuwe producten bij die ook nog eens heel goedkoop zijn en vragen er om om getest te worden. Zo nam ik een aantal producten mee die je in mijn Action shoplog kon zien. Onder die producten was ook deze Action baked eyeshadow van Max & More . De Action baked eyeshadow is in verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder deze met de naam Ombre Bronze. De kleuren vind ik echt mooi en ik denk dat je daar best een mooie ooglook mee kunt maken. Die ga ik niet laten zien 🙂

Lees ook: Action highlighter palette

Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze

action baked eyeshadow

De oogschaduw zit in een mooi doosje. Het ziet er vrij simpel uit, maar daar hou ik wel van. Er is duidelijk te zien door de verpakking heen welke kleuren er in het palette zitten. Wat ik ook een pluspunt vind is dat het palette een naam heeft, zo is het product nét iets beter te herkennen. Heel vreemd misschien, maar ergens doet de verpakking mij denken aan een product van MAC. Alhoewel dat natuurlijk veel chiquer is dan Max & More van Action. Op de verpakking kun je trouwens ook zien dat Max & More dierproefvrij is! Zeker een pluspunt!

Het palette is vrij klein en daarom makkelijk mee te nemen. Een minpunt was wel dat een kleur had los gelaten en dus los in het palette zat. Daar dien je dus wel mee uit te kijken op het moment dat je het meeneemt; het laat vrij gemakkelijk los. Verder is het palette echt heel simpel; zwart, kwastje voorin en een doorzichtig dekseltje.

Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze swatches

De kleur waar ik het meeste benieuwd naar was is de roze kleur die links bovenaan zit. Roze is mijn lievelingskleur en deze zachtroze kleur bevat een beetje licht gouden shimmer. Die combinatie vind ik echt super mooi! Ook was ik natuurlijk heel erg benieuwd naar het pigment van dit budget palette. Hieronder zie je de swatches op mijn arm zonder een make-up basis.

Van links naar rechts: 1: linksboven, 2: rechtsboven, 3: linksonder, 4: rechtsonder.
Ondanks dat de eerste redelijk weggevallen is op de foto is deze ook heel erg licht en zie je hem bijna niet. Zonde, want ik had hier op zich best meer van verwacht. Zelfs als ik het wat vochtig maakte kwam de kleur niet zo mooi uit. De overige 3 kleuren hebben naar mijn mening een redelijk goede pigmentatie.

Conclusie
Als je op zoek bent naar een heel erg goedkoop make-up palette dan raad ik hem aan. Hij kost maar €1,29 en dat is natuurlijk heel erg goedkoop. Wat ik ook een pluspunt vind is dat dit niet op dieren is getest. De pigmentatie is redelijk en ik denk dat met een goede oogschaduw basis de kleuren wel nét iets beter tot hun recht komen. Mocht je deze kleuren niet zo mooi vinden maar wel zo’n palette willen hebben dan kun je kijken naar de overige kleuren die verkrijgbaar zijn.
Het kwastje vind ik op zich niet heel erg bijzonder en ik kan mij zo voorstellen dat je liever je eigen oogschaduw kwast gebruikt als je deze hebt.

Dit palette is uitsluitend verkrijgbaar bij Action.

Lees ook:
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Action shoplog (Bourjois, oogschaduw en notitieboekjes)
Action stationary shoplog (7 items voor nog geen 5 euro!)

Hebben jullie al zo’n budget palette van Max & More baked eyeshadow? Of heb je een ander goed palette van Action?

17 Reacties

 1. 7 februari 2015 / 18:14

  Paar jaar geleden heb ik deze ook gehad, maar gebruikte het nooit omdat het weinig kleur gaf op mijn ogen! X

 2. 7 februari 2015 / 17:09

  Zeker voor de prijs dat je ervoor betaal vind ik het product en pigment wel goed.

 3. ines
  7 februari 2015 / 13:22

  Ik heb dit ook een tijdje geleden gekocht maar was niet echt overtuigd 🙂

 4. 7 februari 2015 / 12:57

  Ik heb er twee van waar ik wel redelijk tevreden over ben, zeker voor de prijs. Helemaal als je ze (licht) vochtig aanbrengt kun je er prachtige smokey looks mee maken. Toch grijp ik altijd liever naar mijn poeder oogschaduws. De kleuren zien er wel erg mooi uit trouwens!

 5. 6 februari 2015 / 22:50

  Hmm, dit is een twijfelgevalletje. Ik heb zelf een paar andere kleuren, die zijn wel erg mooi qua pigment.

 6. Moniek
  6 februari 2015 / 22:12

  Ik heb deze ook eens gekocht. Vond hem wel fijn maar niet super.

 7. 6 februari 2015 / 20:51

  jammer dat ze niet zo geëigendere zijn. De kleuren zijn nl prachtig. Heel erg mooi.

 8. 6 februari 2015 / 20:43

  Het ziet er erg leuk uit, zelf heb ik een 2 tal pallettes van Action in andere tintjes, en die gebruik ik graag…

 9. 6 februari 2015 / 19:10

  Ik heb hem ook maar sinds er een kleurtje stuk is gegaan gebruik ik hem eigenlijk niet meer. Op zich zeker een fijn paletje 🙂

 10. 6 februari 2015 / 16:29

  Ik vind het er leuk uitzien en ik vind ze altijd opzich wel prima, maar ik pak ze er verder nooit bij!

 11. Manon
  6 februari 2015 / 16:07

  Mooie kleurtjes!

 12. Patricia Schmitz-Heres
  6 februari 2015 / 12:43

  Mooie kleuren!!! Misschien dat ik die ook wel ga halen. Ik ben momenteel weer iets meer make up aan het gebruiken, maar ben niet van plan daar heel veel geld voor te betalen.

 13. 6 februari 2015 / 12:22

  Op zich zeker niet slecht! Leuk voor beginnende meiden of voor iemand met een klein budget natuurlijk! 🙂 Of gewoon om als extraatje in je stash te hebben! 😉

 14. 6 februari 2015 / 12:20

  Wat een ontzettend mooi paletje zeg! Erg leuke kleurtjes.

  Ik heb trouwens een vraagje; waar upload jij jouw foto’s voor je blog, en hoe krijg je er het “pin it” dingetje bij?

 15. 6 februari 2015 / 11:05

  Het is wel fijn dat hij zo goedkoop is en ook dat hij niet op dieren is getest, maar voor de pigmentatie zou ik hem niet kopen helaas. Wel een fijne review <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.