Ray Ban zonnebril Erika (vintage)

door Mariska
Ray ban zonnebril Erika

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Zo kreeg ik ineens een email met de vraag of ik een Ray Ban zonnebril wilde uitzoeken. En ik koos voor de Ray Ban zonnebril Erika. Het mag dan wel geen zomer zijn maar ik denk dat hij in de winter evengoed goed van pas zal komen, ook omdat ik weer vaak auto rijd en de zon best fel kan zijn. Nu had ik nog geen enkele Ray Ban bril dus super leuk dat dit mocht.

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Ray Ban zonnebril Erika

Ray Ban zonnebril Erika


Deze mooie bril wordt geleverd in een lederen etui met daar uiteraard de bril zelf, een doekje om de glazen mee schoon te maken en ook een soort van dun klein boekje waarin staat uit welke fabriek de Ray Ban komt en wat voorschriften. Ik vind het er redelijk luxe uitzien moet ik zeggen, dat ben ik niet gewend! Jullie waarschijnlijk wel, haha.

De Ray Ban zonnebril Erika is een uit de zogenaamde Vintage lijn. Het model zelf is niet alleen vintage, maar ook is het montuur heel erg leuk. Het is niet van plastic of staal aan de buitenkant, maar er zit een soort fluwelen laagje overheen. Zo leuk! De glazen zijn gedeeltelijk spiegelend maar het is niet dat je er helemaal niet doorheen ziet vanaf de buitenkant. Als je naar de foto hieronder kijkt zie je wel dat hij voor een gedeelte een spiegeltje lijkt.

 

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

Shop voor deze zonnebril in een lichte kleur of voor de verfijnde groene kleur om de start van de lente in te luiden. De Pastel trend is ook aanwezig. Ray-Ban’s Erika is een must have frame. Vintage blijft een hot trend, dus ideaal voor Erika. De bril heeft een sleutelgat brug, een ware karakter. De matte afwerking maakt het mogelijk dat deze bril ook tijdens andere seizoenen gedragen kan worden.
De frame is flexibel, dus niet solide. Met Erika heeft u een verfrissende kijk middels een opvallende klassieke frame. Het geheel wordt met metalen armen compleet gemaakt.

Je hebt namelijk niet alleen in de zomer bescherming voor je ogen nodig zoals velen denken. In de winter is dat ook heel erg belangrijk. En wat ik al eerder zei; vooral met autorijden is het ook erg belangrijk. Je hebt wel een soort van zonnekleppen in de auto maar dit helpt vaak niet alleen. Deze bril heb ik al geprobeerd natuurlijk en ben er echt super blij mee! Buiten het feit dat hij gewoon goed beschermd en handig is, is het natuurlijk ook gewoon mooi meegenomen dat er een Ray Ban op je neus zit 🙂

Deze Ray Ban zonnebril is verkrijgbaar bij Sunglasses Shop voor €78,00. Je hebt deze Ray-Ban sunglasses ook in verschillende andere kleuren en ook andere monturen.

Lees ook:
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Bronzen Regal horloge – love brons

Related Posts