Purple Paws – Nail Art

by Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Purple Paws nail art! Ik heb al zo’n 10 jaar een kat, genaamd Rico. Eigenlijk is ze een meisje, maar toen we dat nog niet wisten is ze Rico genoemd. Ze is half siamees en we zijn erg gehecht aan elkaar. Blij dat ze zo ontzettend knuffelig is! Een image plate met poezenkop of pootjes valt dan ook gelijk in de smaak. Wilde ‘m graag gebruiken voor een leuke Purple Paws nail art op twee vrolijke lakjes van Trind. Kijk je mee naar deze super leuke nail art met mooie vrolijke kleurtjes? De kleuren doen mij vooral denken aan de lente en zonnige dagen.

Lees ook: Stamping – Nail Art

Purple Paws – Nail Art

purple paws nail art

Het eerste, koraalkleurige lakje had ik al op mijn nagels. Met vershoudfolie heb ik de lichtere, roze kleur aangebracht op mijn nagels. (na het aanbrengen van de matte topcoat viel het effect wat weg, wel jammer!  Met een paarse stempellak heb ik de poezenvoetjes (purple paws) aangebracht op de nagels, willekeurig geplaatst.

purple paws nail art
purple paws nail art
purple paws nail art

Helaas vlekte ie ietsje uit op de ringvinger door de matte topcoat. Maar ach, vind het nog steeds een geslaagd resultaat. Lief geworden, toch? Ben echte een stempel ‘verslaafde’ geworden. Erg leuk om de Purple Paws nail art te maken.

Voor meer nail arts en swatches ga je naar mijn blog www.nailtalk.nl!

Lees ook:
Nude Marble Nail Art
Half Moon Nail Art
Dots All Over – Nail Art

Liefs, Miriam

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.