You are here: Home » Tags en vragenlijstjes » Project positief tag #projectpostief

Project positief tag #projectpostief

#projectpositief

Positief zijn vind ik heel belangrijk in mijn leven. Je leven wordt er daarbij ook zoveel fijner van als je aan zoveel mogelijk dingen een positieve draai kunt geven. Op bydagmarvalerie.nl zag ik deze #projectpositief tag en wilde hem heel erg graag overnemen. Vandaag heb ik hem ingevuld en dat was nog best lastig eigenlijk. Er staan namelijk vragen in die mij zo erg aan het denken zetten, waar ik verder nooit bij nadenk.

#projectpositief tag

Wat is je favoriete quote en waarom?
Dat vind ik nogal een lastige vraag eigenlijk. Heb ook niet één favoriete quote denk ik en ja wat is een quote? Het zijn meer uitspraken die het voor mij doen. Dat zijn: Wat je niet wild dat uw geschied, doe dat ook een ander niet en waar een wil is, is een weg.
Ik denk dat ze allebei vrij duidelijk zijn en je begrijpt wat ik ermee bedoel. Ik vind het namelijk belangrijk dat je mensen zo behandeld als jij ook behandeld wilt worden. Maar ook als je écht iets wilt dan kun je het. Hoe dan ook. En dat bedoel ik met ‘waar een wil is is een weg’.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Dit is een vraag waar ik niet direct een antwoord op weet. Het is waarschijnlijk voor veel mensen raar, maar ik heb niet echt één droom. Het is vooral genieten van het leven, dingen doen die ik echt leuk vind, lieve mensen om mij heen en gewoon met de dag/week bekijken wat het mij brengt. Overal liggen namelijk kansen op de loer en je kunt die kansen ook zelf creëren.

Wat betekent geluk voor jou?
Geluk betekend voor mij eigenlijk wel een beetje wat ik bij de vorige vraag al beschreef. Mensen om je heen hebben die er altijd voor je zijn en dingen doen die je écht leuk vind. Ook andere mensen blij maken is voor mij een stukje geluk. Ik word er namelijk gelukkig van als ik andere mensen blij kan maken met iets kleins. Al is het een winactie op mijn blog of een bezoekje of praatje of kleinigheidje bij iemand die ik ‘in het echt’ ken.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Het wordt een beetje eentonig misschien, maar mijn echte vrienden en directe familie om mij heen. Ik ben van mijzelf heel erg koppig en kan dat ook lang blijven. En soms gebeuren er dan dingen of krijg je een berichtje en dan wordt je weer helemaal blij en moet je lachen. Dan vraag ik me eigenlijk af waarom ik zo lang koppig kan blijven, haha!

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Vier kazen pizza, pannenkoeken en nieuwe producten van Lush denk ik! Maar ook de meneer/mevrouw van de loterij mag mij wakker maken hoor, haha!

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Haha, dat is misschien best wel lullig. Bij mij in de buurt heb je een vriendengroep waar ik eigenlijk helemaal niets mee heb en waarvan een of meerderen soms heel mans en stoer doen en eigenlijk heel kansloos zijn. Zo hoorde ik dat er gister eentje vader wordt omdat hij per ongeluk iemand zwanger heeft gemaakt. Misschien echt heel lullig, maarja dat is mijn humor zeg maar. Een koekje van eigen deeg gevoel kreeg ik er dan ook bij.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat toen ik 16 was en bij mijn oom en tante woonde, ik zonder te leren mijn VMBO diploma heb gehaald met alleen maar voldoendes. Het hoogste cijfer was zelfs een 9! Dat is tevens ook mijn enige diploma omdat ik daarna gewoon fulltime wilde werken. Ik lig er niet wakker van dat ik niet meer diploma’s heb en voel me dan ook zeker niet minder. En om het af te maken dat ik al bijna 10 jaar een vaste baan heb, zonder al die diploma’s dus!

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Doe wat je leuk vind en jou gelukkig gemaakt. Jij moet jouw leven leven en niemand anders. Ook al blijkt het dat je een foute keuze hebt gemaakt dan is dat heel vervelend, maar daar leer je van. Zonder (foute) keuzes leer je niet en kom je niet verder én ook kom je er niet achter wat je nu echt wilt. Probeer ook aan zoveel mogelijk dingen een positieve draai te geven ook al is dat heel erg lastig. Op die manier wordt je leven ook een stuk aangenamer.

Dit was de tag die ik overnam en heb ingevuld. Vind de #projectpositief tag een super leuke tag die Dagmar heeft bedacht en vind het leuk als jullie hem ook overnemen. Daarbij kun je natuurlijk wel linken naar de site van Dagmar!

Lees ook:
Tag: Mijn blog content tag
‘mag ik ff zeiken?’ tag

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook