Pillow mist (lavendel spray) van Action van Maison Calidi

by Mariska
pillow mist lavendel spray action

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eerder schreef ik al over een Lavendel spray van Action, maar nu hebben ze dus een Pillow Spray. Oftewel een kussen parfum die je op je kussen kunt spuiten voor je gaat slapen. Zelf gebruik ik graag zo’n spray omdat ik er vaak wel wat relaxter van wordt. Nu wil ik deze natuurlijk maar al te graag laten zien en zeker voor een spotprijs! Hij stond wel helemaal verborgen en op de afdeling van schoonmaakartikelen, bij de huisparfum, dus de kamer spray. Kijk mee naar deze Pillow Mist van Action.

Lees ook: Action aroma diffuser review (Arome Dome)

Pillow Mist van Action

Pillow mist with calming lavender fragrance that helps you relax and drift into a peaceful sleep. Spray onto your pillow before going to sleep.

Om precies te zijn, het is de geur van lavendel die kalmeert. Japanse medici melden dat lavendel geen stofjes bevat die inwerken op de hersenen, maar dat de geurstoffen slechts de reukzenuwen in de neus prikkelen en dat die het signaal doorgeven aan de hersenen.

Zelf gebruik ik nu een pillow mist van The Body Shop maar die is helaas bijna op. Het is de bedoeling dat je een paar spuitjes van de pillow mist op je kussen spuit voor je gaat slapen. Ook met deze van Action. De lavendelgeur helpt je relaxen voor je gaat slapen. Deze variant van Action heeft de naam ‘Loving Lavender’ en is van het merk Maison Calidi. Als ik de geur even op mijn hand spray ruikt het echt heel aangenaam.

Dit flesje pillow mist van Action bevat 150ml en heeft een spray dop. Zo kun je het dus gemakkelijk op je kussen spuiten. Zelf spuit ik altijd wat meer en niet alleen op mijn kussen. Vaak spuit ik het ook op mijn dekbedovertrek zodat de geur net wat meer aanwezig is en ik het goed ruik als ik lekker onder de wol kruip.

De prijs van de pillow mist van Action was rond de €1,50 dus daarvoor zou ik het zeker eens proberen!

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.