Deze zomer bij Zak!Designs: vrolijke tafelaccessoires

Deze zomer bij Zak!Designs: vrolijke tafelaccessoires

Het is (eindelijk) zomer! Nederland trekt en masse naar buiten en in menig tuin, balkon of dakterras wordt de barbecue aangestoken of genoten van een lange zomeravond. Zak!Designs neemt ons mee naar hun kleurrijke wereld vol nieuwe tafel accessoires die zeer geschikt zijn voor buitengebruik. Van bestek, bekers en borden tot saladekommen, allemaal verkrijgbaar in vrolijke designs en kleuren. Maak een feestje van jouw zomertafel en combineer verschillende kleuren om je eigen, unieke set te creëren!

9200000066003884
2150-004_highres jpg_318876 - kopie
9200000066003882
1397

Druivenvergiet

Iedereen heeft wel een zeef of vergiet in de keuken, maar deze is speciaal ontwikkeld voor kleine en kwetsbare fruitsoorten zoals druiven of bijvoorbeeld besjes. Je wast het fruit gemakkelijk en gebruikt de zeef meteen om het fruit in te serveren. Makkelijk, snel en gezellig op tafel dus!
Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen (zoals bijvoorbeeld aardbei-vorm) vanaf €9,99.

Steakmessen

Bij een barbecue wordt vaak plastic bestek gebruikt, onhandig en onnodig! Zak!Designs ontwierp namelijk steakmessen in verschillende zomerse kleuren. Zo snij je gemakkelijk en helemaal in stijl je sappige biefstuk. Ook kunnen de messen probleemloos in de vaatwasser door het kunststof handvat.

Duo-saladeschaal

Met deze multifunctionele saladeschaal was en serveer je gemakkelijk een heerlijke zomerse salade. De saladeschaal bestaat uit een set van vier verschillende formaten schalen en een vergiet. De schalen zijn gemaakt van stevig kunststof waardoor ze tegen een stootje kunnen en geschikt zijn voor de vaatwasser. De set is verkrijgbaar vanaf €34,-.

Over ZAK! Designs

Sinds 1976 ontwerpt Zak! stijlvolle producten van kunststof, rvs en glas. Stijlvol servies voor in de keuken, voor op tafel en handige on-the-go producten. Serviesgoed van ZAK! Design is opvallend, kleurrijk en is gemaakt van 100% melamine. Zak! Designs komt steeds met leuke nieuwe producten in frisse kleuren. Mix and match de vrolijke kleuren en stel je ideale set samen voor binnen en buiten.
Verkrijgbaar op de website.

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Twitter | Facebook

dit artikel kan affiliate links bevatten
Share:

1 Reactie

  1. 12 augustus 2017 / 20:51

    Hey Mariska,

    Wat een super leuke schattige items zeg. Vooral de druivenvergiet vind ik echt te cute. Ik ben dol op rode besjes, die krijg ik elke zomer van mijn vader (van zijn eigen tuin), heerlijk!

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *