Orly Passion Fruit

Orly Passion Fruit

Dit keer is het de beurt aan een super mooie lak die ik laatst bestelde bij de webshop van Miss Lipgloss. Orly heeft een keer mijn aandacht getrokken met super mooie lakjes, waaronder deze neon roze lak met de naam Orly Passion Fruit. De laatste tijd maak ik nooit een lak op dus ik wilde een klein flesje. Die was in de webshop verkrijgbaar en ik bestelde hem met mijn andere Misslipgloss bestelling.

Lees ook: Playboy nagellak set (roze)

orly passion fruit

Een ding is zeker en dat is dat mijn camera moeite heeft met de juiste kleur op het plaatje vast te leggen. Dat komt vast omdat hij echt heel fel roze is en dat gebeurt helaas wel vaker. Zo krijg je ook niet echt een super goed beeld van de daadwerkelijke kleur. In Photoshop heb ik geprobeerd hem meer aan te passen, maar dat ging ook niet helemaal geweldig. Toch ga ik hem wel laten zien want ik ben er wel blij mee en hij is zo mooi!

Orly Passion Fruit

orly passion fruit

Zoals je ziet is hij erg lastig op de foto te krijgen en zie je maar een klein beetje de ‘echte’ kleur. In het echt zie je dat natuurlijk wel! Mijn nagelriemen en nagels zien er niet zo mooi uit, excuse me.

orly passion fruit

De collectie van de Mani Minis zijn samengesteld door de best verkochte kleuren van Orly. Acht verschillende kleuren. De afwerking van de lakjes kunnen variëren van shimmer, sheer of crème! Lekker blijven lakken dus.

De lak vond ik erg fijn lakken en ik heb hier 2 laagjes gebruikt. Hij dekt dus ook goed. En dat niet alleen, want de droogtijd is ook nog eens erg goed. Dit mooi lakje heb ik gekocht bij de webshop van Cynthia en kun je hier vinden. Hij bevat 5.4 ml en dat maakt hem mini. Het is misschien wat klein, maar wanneer maak je nou helemaal een héél flesje nagellak op? Bijna nooit toch? Ik betaalde er €5,95 voor wat ik nog wel mee vind vallen als je een klein heel erg graag wilt! 😉

Lees ook:
Make-up studio nagellak
Primark nagellak Chianti & Ballerina

17 Reacties

 1. 22 augustus 2014 / 17:16

  Heerlijke kleur. Hij lijkt op je nagels iets roder

  • Mariska
   22 augustus 2014 / 21:44

   Ja dat klopt, mijn camera pakt die kleur niet zo mooi op. Hij is zo fel!

  • Mariska
   22 augustus 2014 / 21:44

   Dank je wel! 😀

 2. quinty
  21 augustus 2014 / 17:38

  Mooi lakje! En leuke nieuwe layout ziet er goed uit!!

  • Mariska
   21 augustus 2014 / 18:27

   Dankjewel Quinty! 🙂

  • Mariska
   21 augustus 2014 / 16:56

   ja op die foto is hij heel erg mooi inderdaad! mijn camera heeft er moeite mee om zo’n felle kleur mooi op de foto te krijgen.

  • Mariska
   21 augustus 2014 / 16:57

   Ja klopt ja, is heel fijn! 🙂

 3. 21 augustus 2014 / 09:54

  Wat een leuke kleur, deze is wel helemaal een tint die ik erg mooi vind…zelf ben ik ook gek op kleine flesjes, want ook ik maak ze nooit helemaal op, en vind dat best zonde…ik moet echt een gaan kijken in de webshop van Cynthia, want ik zie soms zulke leuke dingen voorbij komen…
  Lees het laatste blogbericht van Petra – “Love in a Box” inspiratiekaartjes!….My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.