Oriflame True Perfection

by Mariska
oriflame true perfection

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Oriflame True Perfection is een lijn die je gezicht ontzettend zacht zou moeten maken door het Perzisch Zijdeboomextract. Nu ben ik daar heel erg benieuwd naar omdat mijn gezicht altijd al een beetje lastig is geweest. De ene keer heb ik last van mijn nikkel allergie die plekken veroorzaakt, dan is het weer heel erg droog en dan is het weer vettig. Ik mocht een aantal producten van deze Oriflame True Perfection lijn proberen en was heel erg benieuwd wat het voor mijn huid zou doen.

Lees ook: Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel

Oriflame True Perfection

oriflame true perfection


Stress, slaapgebrek, luchtvervuiling of een onevenwichtig voedingspatroon kunnen hun tol eisen van de huid. Hierdoor kan zij vermoeid, dof, ongelijkmatig qua teint en droog worden. Oriflame introduceert de True Perfection-lijn op basis van Perzisch zijdeboomextract, een geavanceerd ingrediënt dat de huid op cellulair niveau intensief verbetert op meerdere fronten.

Dat klinkt mij erg goed in de oren. Ik ben absoluut geen expert op beauty gebied en ook vind ik het altijd maar meer verkooppraat dan dat ik in zulke verhaaltjes geloof. Dus door die gedachten was ik nog meer benieuwd of het wel echt waarmaakt wat het zegt. Het pakketje dat ik ontving bevatte de nachtcrème, de dagcrème en een serum.

Zowel de dagcrème als de nachtcrème zijn beide verpakt in een glazen pot en onder de dop goed afgedekt met zilverpapier. Deze kun je natuurlijk verwijderen op het moment dat je de producten gaan gebruiken. Het serum zit echter in een glazen flacon met daarop een pompje om het serum goed te kunnen doseren.

Ingrediënten

oriflame true perfection


Hier zie van links naar rechts: dagcrème, nachtcrème en serum. De dagcrème is heel erg zacht, de nachtcrème is iets steviger qua structuur en het serum is net acht de dagcrème ook redelijk een soort van waterig. Niet heel erg, maar wel erg fijn om aan te brengen.

Natuurlijk laat ik je ook zien welke ingrediënten erin zitten. Dit is heel belangrijk! Hier kun je zien of het Perzisch Zijdeboomextract wel terug komt en staat het bijvoorbeeld boven of onder aan de lijst?

oriflame true perfection


De ingrediënten van de dagcrème.

oriflame true perfection 4 » DoorMariska


Ingrediënten van het serum.

oriflame true perfection 5 » DoorMariska


Ingrediënten van de dagcrème.

Het gebruik en mijn mening

oriflame true perfection 6 » DoorMariska


Zelf heb ik alleen de dagcrème en het serum gebruikt en ik ben echt heel erg tevreden! Direct zodra ik de dagcrème opbracht en het in mijn huid was getrokken, was mijn huid super zacht. Ook als mijn huid ietwat droog is in sommige periodes dan zorgt de crème er ook voor dat je dat niet ziet. Die doet het dus voor mijn huid heel erg goed! Ook het serum heb ik gebruikt en deze maakt mijn huid ook erg zacht. Deze maakt mijn huid ook vooral egaal zodat als ik mijn makeup aanbreng met daar bovenop foundation of BB cream, het er ook erg egaal en mooi uit ziet.

Je kunt dus wel zeggen dat ik hier erg tevreden over ben en dat ik deze ook aanraad om te gebruiken. Hij ruikt ook nog eens heerlijk lekker fris. Het enige wat je wellicht kan tegenhouden is de prijs. Het is niet goedkoop, maar als je meer geld ervoor wilt uitgeven dan zou je deze kunnen aanschaffen of meerdere producten uit deze lijn.

Verkoopinformatie en prijzen

Deze producten zijn vanaf oktober al verkrijgbaar op Oriflame.nl
De prijzen zijn als volgt:

Oriflame True Perfection Miracle Perfecting Serum € 28,00/30 ml
Oriflame True Perfection Perfecting Day Moisturiser € 28,00/50 ml
Oriflame True Perfection Renewing Night Care € 28,00/50 ml
Oriflame True Perfection Refreshing Eye Illuminator € 22,00/15 ml

Lees ook:
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot
DA Hydraterende dagcreme

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.