You are here: Home » Beauty » Oriflame Eyes Wide Open mascara

Oriflame Eyes Wide Open mascara

Een aantal weken geleden ontving ik 2 mascara’s van het merk Oriflame, de Oriflame Eyes Wide open Mascara.Een mascara die ervoor zou moeten zorgen dat voor 30% optisch grotere ogen zou moeten zorgen. Daar ben ik natuurlijk heel benieuwd naar. Ik ben dan ook altijd op zoek naar de beste mascara en kon niet wachten om deze te testen.

De formule van de nieuwe Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara geeft zorgt voor een sublieme oogopslag. De formule lift de wimpers van de aanzet tot de puntjes waardoor er een mooie, grote krul ontstaat. De fixerende ingrediënten zorgen de hele dag voor een betoverende blik. De samenstelling is ontwikkeld om optimaal te werken in combinatie met het speciaal ontworpen borsteltje.

Lees ook: Oriflame My Destiny eau de parfum & Giordani Gold Notte

Oriflame Eyes Wide Open mascara

Deze mascara ontving ik voor de Max Factor Masterpiece mascara die ik jullie eerder liet zien, met het soort kammetje als borstel. Ook deze mascara van Oriflame Eyes Wide Open mascara heeft best een apart borsteltje waar je mee moet kunnen werken. Ik wist niet zo goed wat ik vind dit borsteltje moest vinden. Je hebt dus de korte haartjes van het borsteltje aan de binnenkant van je oog en het dikkere gedeelte aan de zijkant van de de wimpers. Het werkt wel!

Het was wel even wennen voor mij om met dit borsteltje te werken, maar het werkt wel voor mij. Op de bovenstaande foto zie je links de mascara met 1 laagje en rechts met 2 laagjes. Ik was een beetje bang dat mijn wimpers erg aan elkaar zouden aan plakken en misschien wel klontjes kregen. Gelukkig was dit niet het geval. Ook met 2 laagjes ziet hij er prima uit!

Oriflame Eyes Wide Open mascara Plum & Black

Deze Oriflame Eyes Wide Open mascara ontving ik in de kleuren Plum en Black. De zwarte is natuurlijk vrij ‘normaal’ en veilig qua gebruik en ik was dan ook erg benieuwd naar de kleur Plum. Een soort van donkerpaarse kleur waarvan ik zeer benieuwd was hoe deze op mijn wimpers zou zijn. Op het kwastje zie je erg veel verschil in kleur, maar op mijn ogen zie je bijna geen verschil. Erg jammer! Toch gebruik ik beide mascara’s wel, om de beurt.

Conclusie

Met deze mascara’s ben ik erg blij en zal ze vaker gaan gebruiken. Het fijne aan deze mascara vind ik dat door de dikte van de borstel, mijn wimpers aan de zijkant ook mooi worden gelift en deze niet zo naar beneden hangen. Dit wil wel gebeuren met andere mascara’s. En zeker ook voor de prijs vind ik dit goed te doen. Normaal geef ik tussen de €15,00 en €18,00 gemiddeld uit aan een mascara. Deze is dan zelfs nog een klein beetje goedkoper. Ja, deze mascara raad ik wel aan!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Oriflame Eyes Wide Open mascara’s zijn verkrijgbaar via Oriflame.nl. Deze mascara’s kosten €13,00 per stuk en daar krijg je 8ml product voor.

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook