OPI Yoga-ta Get this Blue!

OPI Yoga-ta Get this Blue!

Ik was weer eens door mijn ‘nog te swatchen’ nagellak mandje aan het graaien en toen kwam ik bij dit mooie lakje van OPI die ik ooit van Evelien heb gekregen. Geen idee waarom ik deze nooit eerder heb laten zien, maar vandaag is ‘ie hier dus! Het is een super mooie donkerblauwe lak met daarin lichtblauwe shimmer. Super mooi! Het is OPI Yoga-ta Get this Blue!

Lees ook: Nicole by OPI – Smile for the glam-era

OPI Yoga-ta get this blue!

opi yoga-ta get this blue
opi yoga-ta get this blue
opi yoga-ta get this blue
opi yoga-ta get this blue

Het is echt een hele mooie lak! Je moet wel van donkerblauw houden natuurlijk. Dit is meer een lak die je draagt in de herfst of in de winter eigenlijk. Hij droogt heel snel en de dekking is gewoon ook erg goed. Op de foto’s zie je maar één laagje! Dat heb je lang niet bij alle nagellak natuurlijk. De kwastjes van OPI vind ik ook altijd erg fijn lakken en ook de substantie is helemaal in orde.

OPI is onder andere te verkrijgen bij Douglas. Of deze lak nog te koop is durf ik niet te zeggen. Hij bevat in ieder geval 15ml lak wat redelijk veel is. Ik zou aanraden om deze op eBay te kopen. Daar zijn ze vaak iets goedkoper namelijk. Dit heeft wel alleen maar invloed als je er meerdere tegelijk besteld, anders komen de verzendkosten erbij en ben je uiteindelijk juist meer kwijt.

Lees ook:
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold
OPI The Impossible (liquid sand)
Opi Magazine Cover Mouse

15 Reacties

 1. 28 juni 2014 / 20:27

  Hele mooie kleur! Wat mij betreft kan deze kleur het hele jaar door, maar ik ben dan ook een liefhebber van donkerblauw!

 2. Stella
  28 juni 2014 / 15:12

  Ik moet echt wat vaker dit soort kleuren dragen, erg mooi!

 3. Meike
  27 juni 2014 / 23:54

  Mooi! Doet me echt aan een sterrenhemel denken, vind het gaaf als lakjes meer dan alleen maar leuk op het eerste gezicht zijn.

 4. Wendy (MissPinkyNails)
  27 juni 2014 / 21:53

  Oh my wat een plaatje!

 5. 27 juni 2014 / 19:49

  Ik vind het een heel erg mooi kleurtje, maar inderdaad zoals je zegt wel meer iets voor in de winter…maar mooi is hij zeker…

 6. Kimberley
  27 juni 2014 / 12:54

  Mooi donker kleurtje!

 7. Eline
  27 juni 2014 / 11:24

  Heel erg mooi en bijzonder kleurtje!

 8. Merin Veronique
  27 juni 2014 / 10:40

  Prachtig kleurtje! Ik ben helemaal fan van blauwe nagellak en deze is vooral mooi voor ‘s avonds.

 9. alexa
  27 juni 2014 / 09:11

  prachtig kleurtje!

 10. Chahrazad
  27 juni 2014 / 00:04

  Wat een mooie kleur! Het wat intens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.