OPI Yoga-ta Get this Blue!

by Mariska Groot

Ik was weer eens door mijn ‘nog te swatchen’ nagellak mandje aan het graaien en toen kwam ik bij dit mooie lakje van OPI die ik ooit van Evelien heb gekregen. Geen idee waarom ik deze nooit eerder heb laten zien, maar vandaag is ‘ie hier dus! Het is een super mooie donkerblauwe lak met daarin lichtblauwe shimmer. Super mooi! Het is OPI Yoga-ta Get this Blue!

Lees ook: Nicole by OPI – Smile for the glam-era

OPI Yoga-ta get this blue!

opi yoga-ta get this blue
opi yoga-ta get this blue
opi yoga-ta get this blue
opi yoga-ta get this blue

Het is echt een hele mooie lak! Je moet wel van donkerblauw houden natuurlijk. Dit is meer een lak die je draagt in de herfst of in de winter eigenlijk. Hij droogt heel snel en de dekking is gewoon ook erg goed. Op de foto’s zie je maar één laagje! Dat heb je lang niet bij alle nagellak natuurlijk. De kwastjes van OPI vind ik ook altijd erg fijn lakken en ook de substantie is helemaal in orde.

OPI is onder andere te verkrijgen bij Douglas. Of deze lak nog te koop is durf ik niet te zeggen. Hij bevat in ieder geval 15ml lak wat redelijk veel is. Ik zou aanraden om deze op eBay te kopen. Daar zijn ze vaak iets goedkoper namelijk. Dit heeft wel alleen maar invloed als je er meerdere tegelijk besteld, anders komen de verzendkosten erbij en ben je uiteindelijk juist meer kwijt.

Lees ook:
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold
OPI The Impossible (liquid sand)
Opi Magazine Cover Mouse

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.