OPI The Impossible (liquid sand)

opi the impossible

Na deze swatch heb ik alle drie de lakjes laten zien die ik laatst op Ebay bestelde. Eerder zag je Pool Party van China Glaze en Magazine Cover Mouse, ook van OPI en liquid sand. Ook deze, OPI The Impossible liquid sand, is een liquid sand lakje en nét iets anders dan Magazine Cover Mouse. Deze is ook rood met zilveren glitter erin. De glitters zijn klein en groot en er zitten ook wat sterretjes in. Die sterretjes zijn wel wat lastig aan te brengen op je nagels moet ik zeggen.

Lees ook: OPI Disney The Nutcracker and the Four Realms Collection

Opi The Impossible

opi the impossible
opi the impossible
opi the impossible

Op elke foto draag ik twee laagjes van OPI The Impossible liquid sand.

Zoals je hier goed kunt zien, zie je de sterretjes in de lak zitten. Van die kleine sterretjes die je vroeger gebruikte om mee te knutselen. Daar doet het mij tenminste aan denken ­čÖé Zoals ik al zei is het lastig om ze op je nagel aan te brengen, omdat ze niet echt op het kwastje zitten. Ik vond dat ze er snel weer afgleden als het ware, misschien omdat ze net iets ‘zwaarder’zijn.

De foto’s heb ik binnen in huis gemaakt, maar wel bij direct daglicht wat binnen komt. Ik ben er heel tevreden over. De droogtijd van een laagje is echt weer heel erg snel. Als je een paar minuten wacht kun je direct een tweede laagje eroverheen doen.
Deze heb ik op Ebay besteld en als je hem ook wilt bestellen, kun je dat hier doen. Hier heb ik heb besteld en na betaling heb ik hem na drie weken ongeveer thuis ontvangen.

9 Reacties

 1. Kimberly
  30 juli 2013 / 15:31

  Wat een geweldig kleurtje zeg, i like! ­čśÇ

 2. Sanne
  30 juli 2013 / 13:59

  Echt een heel mooi! ­čśÇ

 3. 30 juli 2013 / 11:05

  Wauw, die is echt super mooi! Wel jammer dat die sterretjes er niet op willen komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.