OPI Magazine Cover Mouse (liquid sand)

Opi magazine cover mouse

Ook deze moest ik hebben toen ik hem zag! Een prachtig lakje van OPI Magazine Cover Mouse met het liquid sand effect. Dat effect wilde ik altijd al proberen, leek me zo leuk! Deze kreeg ik tegelijk binnen met Pool Party van China Glaze die ik gisteren liet zien.
In dit lakje zitten dus hele mooie glitter. De kleuren glitter die ik heb kunnen ontdekken zijn sowieso goud en rood /roze. Ik heb dan ook foto’s in de zon gemaakt, maar ook binnen in huis. Kijk mee!

Lees ook: Opi The Impossible

Opi magazine cover mouse

opi magazine cover mouse
opi magazine cover mouse

Mocht je besluiten om deze te bestellen, dan kun je dat hier doen. De verkoper is in mijn ogen dus betrouwbaar! Ben wel erg benieuwd of jullie dit lakje al in jullie bezit hebben of dat jullie overwegen hem te kopen. Vind je liquid sand een leuk effect hebben?

Bekijk meer nagellak swatches.

14 Reacties

 1. Mariska
  23 juli 2013 / 21:05

  ik heb deze ook, love it!

 2. Vera
  23 juli 2013 / 13:03

  Wat een prachtig kleurtje 🙂

 3. 23 juli 2013 / 11:34

  Ik vind de liquid sand trend heel erg leuk. Mocht ik er nog een bijkopen maakt deze een goede kans. Mooie kleur!

 4. 23 juli 2013 / 09:05

  Ik ben inmiddels helemaal verliefd op liquid sand lakken. Ook dit is weer een hele mooie

 5. Angelique
  23 juli 2013 / 00:01

  ontzettende gave kleur, ik hou daar wel van, ook de structuur vind ik erg gaaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.