OPI Magazine Cover Mouse (liquid sand)

door Mariska
Opi magazine cover mouse

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ook deze moest ik hebben toen ik hem zag! Een prachtig lakje van OPI Magazine Cover Mouse met het liquid sand effect. Dat effect wilde ik altijd al proberen, leek me zo leuk! Deze kreeg ik tegelijk binnen met Pool Party van China Glaze die ik gisteren liet zien.
In dit lakje zitten dus hele mooie glitter. De kleuren glitter die ik heb kunnen ontdekken zijn sowieso goud en rood /roze. Ik heb dan ook foto’s in de zon gemaakt, maar ook binnen in huis. Kijk mee! Je koopt OPI o.a. bij Douglas.

Lees ook: Opi The Impossible

Opi magazine cover mouse

opi magazine cover mouse
opi magazine cover mouse

Mocht je besluiten om deze te bestellen, dan kun je dat hier doen. De verkoper is in mijn ogen dus betrouwbaar! Ben wel erg benieuwd of jullie dit lakje al in jullie bezit hebben of dat jullie overwegen hem te kopen. Vind je liquid sand een leuk effect hebben?

Bekijk meer nagellak swatches.

Related Posts