You are here: Home » Huis & inrichting » Op zoek naar een nieuw bed

Op zoek naar een nieuw bed

Op zoek naar een nieuw bed

Al een tijdje ben ik mijn boxspring een beetje zat. Laat ik vooropstellen dat ik heel graag een boxspring van 1.60 wilde toen ik weer op mezelf ging wonen. Lekker ruim, dacht ik. En dat is ook zo, maar het neemt ook best veel ruimte in en mijn slaapkamer is al niet al te groot. Buiten dat heb ik ook het vervelende probleem dat je altijd precies in het kuiltje ligt die tussen de twee aparte matrassen ontstaat. Heel vervelend! Ik slaap wel eens bij iemand die gewoon een bed heeft 1.40 en ja, dat kan makkelijk met zijn tweetjes 😉

Mijn oog is gevallen op een bed die aan zowel de voor- als achterkant een soort ‘hekwerk’ heeft waar je leuke dingen kunt ophangen. Ik heb namelijk op Pinterest gezien dat je daar heel leuk van die lampjes in kunt hangen en dat is wat ik wil. Het geeft een leuke sfeer en een romantische uitstraling. Daarbij vind ik het ook super handig om wat kleding over het hoge gedeelte heen te hangen. Of bijvoorbeeld een handdoek te laten drogen. Het staat gewoon leuker dan een boxspring die zowel aan de voor- als achterkant niets heeft. Uiteraard moet ik dan ook weer gaan kijken voor dekbedovertrekken en hoeslakens, omdat ik dan terugga van 1.60 breed naar 1.40 breed. In samenwerking met dekbedden.nl heb ik daar ook even een kijkje genomen om te kijken wat zij allemaal in het assortiment hebben.

Er zijn in ieder geval super leuke dekbedovertrekken te vinden! Wat ook erg handig is, is de dekbeddenwijzer. Zelf heb ik een vrij dun dekbed waar ik het hele jaar door onder slaap. Dat is prima en ik heb het nooit koud. Nu kan ik me voorstellen dat je graag een wat dikker dekbed wilt en met behulp van die dekbeddenwijzer kun je precies vergelijken met wat het beste bij jou past 🙂 Leuk gedaan!

Lees ook:
Beter slapen met Orthica Slaap support supplementen
Nieuwe posters op mijn blogplekje van Desenio
Unicorn lamp
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)

Wat is jouw favoriete bed?
Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook