Op zoek naar het perfecte bureau

Op zoek naar het perfecte bureau

Mijn slaapkamer is relatief klein. Of nou ja klein, het lijkt zo omdat ik er álles in moet proppen. Er staat een bureau, 2 persoons boxspring, bureau, kastje met tv, softbox, statief, Helmer en nog een kastje van Ikea. Oh ja, en nog een boekenkast, kledingkast en een soort van ouderwets hakblok als bijzettafel. Erg veel ruimte heb ik niet over. Nu heb ik een bureau die ik al jaren heb eigenlijk maar die toch wat gammel begint te raken. Je kunt er wel tegenaan stoten hoor, maar als je dat doet heb je echt het idee of het ding als een kaartenhuis in elkaar valt. Nu dus op zoek naar het ideale bureau waar ik aan kan gaan zitten als ik lekker met mijn blog bezig ben. En ik heb er wat gezien die ik super mooi vind…

Op zoek naar het perfecte bureau

De eerste plek waar ik ging zoeken was op de website van Otto bij de kantoor / werkplekken. Daar vind je een heleboel bureaus namelijk. Nu ben ik niet van plan er direct een te kopen maar kijken mag altijd en ik wil weten wat ik precies wil. Ik weet van mezelf dat ik nogal kan veranderen (heel snel…) dus ja, even een beetje research.

Persoonlijk vind ik witte meubelen heel erg mooi. Enige probleem waar ik tegenaan loop is dat ze best snel vies worden en beschadigen en dat je het er moeilijk af krijgt. Dat heb ik ook met mijn huidige bureau. Ook vind ik behalve wit, de lichtkleurige houtsoorten heel mooi en ook steigerhout is een van mijn favorieten.

perfecte bureau

Zo’n bureau als deze lijkt mij heel erg fijn en ik denk dat ik daar ook wel de plek voor heb. Omdat hij in de hoek staat kun je als het ware 2 keer zoveel ruimte creëren omdat aan beide kanten een ‘werkplek’ zit. Dit is model Elleck en kost €199,00.

perfecte bureau

Ook deze trok direct mijn aandacht! Hij is een combinatie van wit en een mooie kleur hout. Eigenlijk 2 elementen die ik heel erg mooi vind! Al is deze wel weer een stukje kleiner dan het bureau die ik als eerste liet zien. Dit is model Maja en kost €299,99. Stiekem vind ik dat evengoed best wel veel geld voor een bureau maar dat is wat je er zelf voor wilt uitgeven natuurlijk.

perfecte bureau

En als laatste deze die ik voor nu gezien heb. Deze is niet wit maar bestaat uit imitatiehout in eikenkleur. Ik vind het mooi! Hij heeft best wel veel ruimte, alleen geen ruimte die je kunt afsluiten. Op zich niet super erg nu dat ik ook een Helmer kastje van Ikea heb. Dit is model Lex en kost €169,99.

Lees ook:
Verhuisd naar Edam!
Stukje interieur: Ikea Alex als tv meubel + zeer goedkope 46inch tv!
Mijn werkplek in het nieuwe huis
Mijn Ikea Alex samengestelde bureau

12 Reacties

 1. Darina
  28 september 2015 / 20:28

  Ik vind het 1e bureau erg mooi! Ik hou persoonlijk ook van witte meubelen en het valt me erg mee met beschadiging of vuil worden.

 2. 28 september 2015 / 16:35

  Model Elleck vind ik echt super leuk! Maar inderdaad, wit word heel snel vies! 🙁

 3. Rebecca
  28 september 2015 / 15:48

  In eerste instantie wilde ik ook geen wit bureau door viezigheid en beschadigingen. Toch heb ik nu al 4 maanden een witte van Ikea en bevalt me heel goed. Nog niks op te zien en zit er erg vaak aan.
  Die witte met houten lades vind ik trouwens echt prachtig!
  Lees het laatste blogbericht van Rebecca – Ik kan het soms toch niet allemaal zelfMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.