Geurset framboos
Comme une Evidence
Yves Rocher Nuit Vanille set
Yves Rocher Red Apple
Yves Rocher Golden Tea
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume shampoo
Vanille Noire Parfum
You are here: Home » Ondernemen » Stickers maken je leven overzichtelijk en leuker

Stickers maken je leven overzichtelijk en leuker

Stickers maken je leven overzichtelijk en leuker

Stickers maken echt je leven makkelijk en ook een stuk leuker. Ik kan me nog herinneren dat toen ik jong was en op de kermis liep met een zakcentje, ik altijd stickerboekjes uitkoos als ik een prijs had gewonnen. Het waren vooral bij spelletjes als ‘touwtje trekken’ en ‘treintje rijden’. Meer doe je ook niet echt op jonge leeftijd. En op de basisschool kreeg je vaak een sticker in je schrift als je bijvoorbeeld een Dictee goed had gemaakt of een proefwerk had gemaakt. Tegenwoordig gebruik ik stickers voor heel veel andere dingen! Het maakt je leven niet alleen leuker, maar ook wel erg gemakkelijk 🙂

Stickers met blog logo

Al een tijdje heb ik een rol met stickers met mijn (vorige) logo van mijn blog erop. Deze gebruik ik niet heel erg vaak, maar ik vind het juist leuk om deze te gebruiken als ik bijvoorbeeld iets opstuur naar aanleiding van een winactie. Het staat niet alleen veel leuker maar je maakt toch ook wel weer een beetje reclame voor je blog en jezelf. Het is gewoon een hele leuke toevoeging! Ook heb ik bijvoorbeeld zo’n ronde witte sticker met logo op mijn laptop geplakt. Laat het lekker duidelijk zijn dat het mijn laptop is 😉 Eigenlijk wil ik ze overal op plakken, maar dat is wat overdreven. Heb er dan ook nog echt wel heel erg veel over. Ik bewaar ze natuurlijk wel bij mijn andere spulletjes. In mijn bureau heb ik een aparte lade met allemaal knutselspullen. Zeker nu #echtepostiscool er weer aan komt kan ik die lade ook weer eens doorspitten en lekker gaan knutselen voor mijn lootje.

Als etiket

Etiketten gebruiken we allemaal natuurlijk. Je kunt het gebruiken om op je schriften te plakken die je voor school gebruikt, op je notitieboekjes of op andere spullen die van jou zijn. Maar etiketten gebruik je bijvoorbeeld ook voor eten wat je in de vriezer bewaard voor een ander moment. Op het etiket zet je dan neer wat er in de verpakking zit en op welke datum je dit hebt ingevroren. Dit is zelfs verplicht in een restaurant of andere eetgelegenheid! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt een etiket er wel voor gebruiken. En je hebt echt niet alleen van die saaie witte etiketten. Vroeger kocht ik altijd etiketten in kleurtjes of met leuke tekeningetjes erop. Het liefst dan ook nog een soort die niemand anders had zodat die van jou opvielen.

Op je auto

Mijn zusje en ik waren vorig weekend bij The Kelly Family in Antwerpen en in Ahoy Rotterdam. Bij de concerten staat altijd een kraam met merchandise en ik wilde ook wel weer eens wat aanschaffen. Naast een aansteker voor mijn zusje, een keycord voor mezelf en een set bekers voor een vriendin, kocht ik ook een grote sticker voor op het achterraam van mijn auto. Het is een brede sticker met het logo van The Kelly Family en dat vond ik wel erg leuk. Moet alleen even kijken hoe ik dit het beste kan bevestigen, omdat je hem dus aan de buitenkant moet plakken. Lijkt mij dan juist dat het niet zo goed blijft zitten, maar dat zal ik zelf moeten ondervinden.

Bij stickerkoning heb je heel veel keuze uit verschillende stickers die je leven écht leuker gaan maken 🙂 Die stickers kun je zeker gebruiken op een van de bovenstaande manieren.

Lees ook:
De zomer voorbij en de herfst begint
Shop op ieder moment van de dag
DIY – 3D kaarten met Scrabble letters
Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)

dit artikel kan affiliate links bevatten
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Facebook

4 Reacties

  1. 11 april 2018 / 08:37

    Leuk he, vroeger beplakte ik ook alles. Nu vind ik het vooral leuk om bestickerde treinen te zien. Het wow effect is er wel vanaf, vroeger vond ik het bijna magisch. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.

Kelly Family Loreley 2018
Canon 40mm f2.8
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Fitbit Blaze
Kelly Family Almost Heaven
Kelly Family Live Live Live
Kelly Family We Got Love Live cd & dvd
Mugler Aliën Absolue
Hema repair haarmasker
Garnier micellair water
iPhone 8 hoesje roze bladeren
Adidas sneakers
MAC Please Me
Hema long lasting lipstick
Yves Rocher oriëntaalse scrub
Yves Rocher volume conditioner
Yves Rocher volume shampoo
Yves Rocher mandarijn & cederhout douchegel
Grijs shirt met choker en parels
Salontafel DOKKEDAL
Burberry Brit Rhythm
iPhone 8 plus hoesje Blond Amsterdam
BabyLiss stijltang
Canon 50 mm f1.8
Yves Rocher Oriëntaalse scrub
Burberry Brit
Thierry Mugler Aliën
Canon 1300D
Vanille Noire Parfum
Nu kopen