NYC waterproof eyeliner pencil

nyc eyeliner waterproof

Gisteren nog een artikel over de ‘nieuwe’ eyeliner die ik had ontdekt, nu een artikel over het fijnste oogpotlood die ik tot nu heb gebruikt. Dit keer is het er een van NYC. Ook een fijn budget merk en ook dit potlood kan ik iedereen aanraden. Wederom wordt deze waterproof genoemd, maar is hij dat ook? nyc waterproof eyeliner pencil, check!

Lees ook: Essence liquid eyeliner waterproof

nyc waterproof eyeliner pencil

nyc eyeliner waterproof

Wat ik dus echt heel fijn vind aan dit potlood is dat hij een hele zachte punt heeft. Hij is niet hard en brengt heel erg makkelijk aan. Ik zou niet een hele scherpe punt eraan maken, maar gewoon een beetje stomp zoals je ziet op de foto. Persoonlijk vind ik dat het fijnste. Zelf gebruik ik hem alleen onder mijn ogen en niet op mijn ooglid. Wel eens gedaan, maar daar blijft hij minder goed zitten omdat ik vettige oogleden heb. Onder mijn ogen blijft hij wel perfect zitten.

Links zie je dat ik hem net heb aangebracht. Toch lijkt hij op mijn hand minder zwart dan dat ik hem onder mijn ogen doe. Meestal zet ik het daar ook wat dikker aan. Recht zie je een veeg over het eyepencil heen nadat hij net is aangebracht. Hij blijft dus redelijk zitten, maar niet als hij net op mijn hand zit dus.
Ik ben er wel erg blij mee, want hij doet wel wat hij moet doen onder mijn ogen en daar hoort het tenslotte te zitten.

De nyc waterproof eyeliner pencil is te verkrijgen bij onder andere Kruidvat en kost rond de €3,00.

Lees ook:
Miss Sporty Cat’s eyes liner

Kennen jullie dit oogpotlood? Of gebruiken jullie een andere?

12 Reacties

 1. Ines
  4 maart 2014 / 23:09

  Ziet er fijn uit! Ik gebuik wel weinig oogpotlood ­čÖé

 2. nikita
  4 maart 2014 / 19:23

  Klinkt goed ik heb nog nooit wat geprobeerd van NYC buiten de lipsticks waar ik wel over tevreden was ­čÖé

 3. robin
  4 maart 2014 / 16:22

  ziet er goed uit! ik gebruik geen oogpotlood though.

 4. Eline
  4 maart 2014 / 07:40

  Lijkt me heel fijn!
  Liefs

 5. 3 maart 2014 / 22:11

  Hij ziet er goed uit. Ik gebruik er nu een van bourjois

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.