NYC Strip me off – super makkelijk glitter nagellak verwijderen

door Mariska

Ik heb ooit al eens artikel geschreven over hoe ik glitter nagellak verwijderde, maar deze methode gebruik ik al een tijdje niet meer eigenlijk. Nu weten we allemaal wel dat het echt een kut klus is om die glitter nagellak van je nagels af te halen. Maar sinds een tijdje gebruik ik NYC Stripme off en dat is wat mij betreft echt de oplossing! In deze review bespreek ik deze hele handige manier om super makkelijker glitter nagellak te verwijderen.

Lees ook: Catrice peel off nagellak review

NYC Strip me off

nyc strip me off

NYC Strip me off is eigenlijk een base coat en die doe je dus als eerste op je nagels. In het potje is het een witte soort van nagellak, maar als die op je nagels is opgedroogd dan zie je hem niet meer zitten. Wat mij direct opviel is dat het product naar lijm ruikt, van dat witte lijm wat je vroeger altijd op de basisschool gebruikte. Zelf stoor ik me hier trouwens niet aan.

nyc strip me off

Voor de rest is het niet een heel apart product, het lijkt gewoon precies op nagellak en je brengt het dus op dezelfde manier aan. Ik zweer hier echt bij sinds dat ik het in gebruik heb.

Op de bovenstaande foto zie je mijn nagels met een laagje van de NYC Strip me off base coat. Zoals je ziet is hij helemaal doorzichtig en zie je er niets van als hij is opgedroogd. Je moet er echt wel op letten dat je er niet teveel opsmeert anders blijft het wit en kun je je nagellak er niet overheen doen. Je moet echt net zo lang wachten tot het helemaal doorzichtig is overal.

Hier zie je hoe het eruit ziet als het niet helemaal is opgedroogd. Waarschijnlijk had ik op dat gedeelte van mijn nagel net een te dikke laag gesmeerd. Niet erg en je hoeft het ook niet te verwijderen, het droogt vanzelf. Duurt alleen ietsje langer 😉

En hierboven zie je hoe het vervolgens werkt. Als de laag van NYC Strip me off base coat droog is, dan doe je daar je glitter nagellak overheen. Dit laat je goed drogen en doet er zo nodig nog een laagje overheen. Als je de nagellak zat bent of het ziet er niet meer uit en het moet eraf gehaald worden, dan pak je aan de zijkant van je nagel een stukje van die nagellak en dat trek je een andere kant op. Op die manier blijft de nagellak een geheel zeg maar door die base coat en trek je zo de hele laag nagellak er in een keer af. Het is echt een piece of cake en wellicht waren jullie hier nog niet van op de hoogte! 🙂

NYC Strip me off base coat is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat. Op dit moment is er een fijne actie van NYC bij Kruidvat, namelijk 2 make-up producten voor €5,00 op NYC!

Lees ook:
Glitter nagellak verwijderen
Kiko 511 Metallic mercury purple nail laquer swatch
Yes Love Neon Glitter

Hoe verwijderen jullie je glitter nagellak? Hebben jullie een speciale methode?

Gerelateerde artikelen

9 reacties

Els 7 november 2015 - 09:03

Ik ga hem zo halen, hopelijk is hij er nog!

Reageer
Julie 6 november 2015 - 16:38

Ik kende het systeem eigenlijk wel, maar vind het maar niks. Als er dan een klein stukje los komt, wat anders gewoon een kleine chip zou zijn, komt gelijk alles los en loop je met een ongelakte vinger rond! 🙂

Reageer
Suzanne 5 november 2015 - 12:38

Super handig! Ik draag bijna nooit glitternagellak omdat ik dat er niet goed af krijg. Maar dit lijkt dé uitkomst!

Reageer
Wendy 4 november 2015 - 19:21

Heel handig! Ik heb volgens mij ook ergens zo’n soort lakje liggen. Op de laatste foto ziet het er trouwens net uit of je nagel mega (in)gescheurd is ofzo. Ziet er naar uit. Gelukkig weet ik dat dat niet zo is. 😉

Reageer
Els 4 november 2015 - 17:37

Die moet ik gewoon hebben! Nu niet vergeten te kopen! Glitterlak vind ik zo leuk, maar idd vervelend om er af te halen.

Reageer
Petra 4 november 2015 - 16:50

Dit klinkt ook erg fijn, ik gebruik er eentje van Miss sporty, maar dit is er voor mij wel eentje om te onthouden…leuk…

Reageer
Annette 4 november 2015 - 16:03

Dat ziet er handig uit. Ik ben zelf geen fan van glitterlakken en ik hoor altijd dat het zo lastig verwijderen is. Lijkt me goed dit spul.

Reageer
Mariëlle 4 november 2015 - 10:09

Ik heb zoiets nu van Miss Sporty en dat werkt ook hartstikke goed, ideaal!! Deze wilde ik een tijd terug al graag kopen maar ik kon hem nergens vinden, heb ik weer haha!

Reageer
Mirjam 4 november 2015 - 06:23

Ja deze van NYC is echt heel erg fijn en handig! Ik gebruik hem zelf ook voor glitterlakken en dankzij deze lak draag ik glitterlakken ook vaker, zo easy!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.