NYC Strip me off – super makkelijk glitter nagellak verwijderen

door Mariska
nyc strip me off

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik heb ooit al eens artikel geschreven over hoe ik glitter nagellak verwijderde, maar deze methode gebruik ik al een tijdje niet meer eigenlijk. Nu weten we allemaal wel dat het echt een kut klus is om die glitter nagellak van je nagels af te halen. Maar sinds een tijdje gebruik ik NYC Stripme off en dat is wat mij betreft echt de oplossing! In deze review bespreek ik deze hele handige manier om super makkelijker glitter nagellak te verwijderen.

Lees ook: Catrice peel off nagellak review

NYC Strip me off

nyc strip me off

NYC Strip me off is eigenlijk een base coat en die doe je dus als eerste op je nagels. In het potje is het een witte soort van nagellak, maar als die op je nagels is opgedroogd dan zie je hem niet meer zitten. Wat mij direct opviel is dat het product naar lijm ruikt, van dat witte lijm wat je vroeger altijd op de basisschool gebruikte. Zelf stoor ik me hier trouwens niet aan.

nyc strip me off

Voor de rest is het niet een heel apart product, het lijkt gewoon precies op nagellak en je brengt het dus op dezelfde manier aan. Ik zweer hier echt bij sinds dat ik het in gebruik heb.

Op de bovenstaande foto zie je mijn nagels met een laagje van de NYC Strip me off base coat. Zoals je ziet is hij helemaal doorzichtig en zie je er niets van als hij is opgedroogd. Je moet er echt wel op letten dat je er niet teveel opsmeert anders blijft het wit en kun je je nagellak er niet overheen doen. Je moet echt net zo lang wachten tot het helemaal doorzichtig is overal.

Hier zie je hoe het eruit ziet als het niet helemaal is opgedroogd. Waarschijnlijk had ik op dat gedeelte van mijn nagel net een te dikke laag gesmeerd. Niet erg en je hoeft het ook niet te verwijderen, het droogt vanzelf. Duurt alleen ietsje langer 😉

En hierboven zie je hoe het vervolgens werkt. Als de laag van NYC Strip me off base coat droog is, dan doe je daar je glitter nagellak overheen. Dit laat je goed drogen en doet er zo nodig nog een laagje overheen. Als je de nagellak zat bent of het ziet er niet meer uit en het moet eraf gehaald worden, dan pak je aan de zijkant van je nagel een stukje van die nagellak en dat trek je een andere kant op. Op die manier blijft de nagellak een geheel zeg maar door die base coat en trek je zo de hele laag nagellak er in een keer af. Het is echt een piece of cake en wellicht waren jullie hier nog niet van op de hoogte! 🙂

NYC Strip me off base coat is verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat. Op dit moment is er een fijne actie van NYC bij Kruidvat, namelijk 2 make-up producten voor €5,00 op NYC!

Lees ook:
Glitter nagellak verwijderen
Kiko 511 Metallic mercury purple nail laquer swatch
Yes Love Neon Glitter

Hoe verwijderen jullie je glitter nagellak? Hebben jullie een speciale methode?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.