NYC Park Slope Fairy – Fancy Dotty

NYC Park Slope Fairy – Fancy Dotty

NYC is een merk die ik eigenlijk zonder reden toch vaak voorbij loop. En waarom? Geen idee eigenlijk. Ze hebben leuke producten, het is budget en je kunt het ook best wel makkelijk verkrijgen. Bij Kruidvat stuitte ik op dit lakje, NYC Park Slope Fairy. Een lak uit de NYC Fancy Dotty collectie. Een leuke lak met een licht roze basiskleur waar allemaal kleine en grote dotjes in zitten.

Lees ook: NYC liquid lip stain Unforgettable Fuchsia

NYC Park Slope Fairy

En dit is NYC Park Slope Fairy! Op de foto komt de kleur meer een beetje over als wit of gebroken wit, maar het is heel licht roze basis lak met daarin kleine zwarte dots en wat grotere. Zelf heb ik nog niet zoiets in mijn stash en vind het ook best wel apart moet ik zeggen. Volgens mij heeft het merk Deborah Lippmann ook van dit soort lakken in het assortiment. Ik vind hem heel erg leuk in ieder geval. Het flesje is ook typisch het simpele design van de NYC flesjes.

Zelf had ik gehoopt dat de lak best goed zou gaan dekken met twee laagjes maar dit viel nog best tegen. Een laagje is helemaal niet dekkend en twee laagjes is bijna dekkend. Niet helemaal en het kan dus best nog een derde laagje gebruiken. De dotjes die eraf komen is precies goed qua hoeveelheid vind ik. Het mag niet zo zijn dat je of heel veel of heel weinig tegelijk krijgt en dat is hier ook niet aan de orde. De hoeveelheid is prima. Ook met twee laagjes.

nyc park slope fairy
nyc park slope fairy

Op bovenstaande foto’s zie je denk ik goed wat ik bedoel. Je ziet dat de lak niet goed dekt met twee laagjes en ook zijn de dotjes goed gedoseerd. Ook zie je wel goed de kleur hoe die echt is, namelijk heel licht roze. Een lieve en schattig kleur!

Het kwastje is een ietwat breed kwastje wat ik heel fijn vind lakken. De structuur van de lak is ook fijn en het kwastje houd fijn vast. De bovenkant van de kwast (de dop) is mat van kleur en in de rand staat NYC New York Color. Hij kan misschien wat glad zijn in de hand, maar daar heb ik geen last van gehad.

nyc park slope fairy

NYC Park Slope Fairy is verkrijgbaar bij Kruidvat in de winkel maar ook bij Kruidvat online. In het flesje zit 9.7ml waar je dus best lang mee kunt doen. Ook heb je nog variaties op deze kleur; NYC Greenwich Goddess en NYC Nolita’s Lolita. Je betaald per lakje (maar) €2,49

Pluspunten – fijne kwast, budget, makkelijk verkrijgbaar
Minpunten – de dekking is niet super, dopje kan wat glad op de hand liggen
Raad ik het product aan? – ja!

12 Reacties

 1. Evelien
  30 juli 2015 / 22:59

  Deze is leuk, de dekking had inderdaad wel wat intensiever gemogen, misschien een kleurtje eronder?

 2. 22 juli 2015 / 08:02

  Jammer van de dekking! Verder is het wel een mooie lak!

 3. 21 juli 2015 / 20:51

  Leuk effect geeft hij, jammer dat hij niet heel mooi dekt!

 4. Chahrazad
  21 juli 2015 / 20:39

  Wat een leuk effect!

 5. Manon
  21 juli 2015 / 19:09

  Jammer van de dekking, maar vind hem er schattig uitzien!

 6. Anita
  21 juli 2015 / 12:22

  Ik zag hem gister ook liggen, vind het wel een leuk effect hebben maar zal het niet snel gaan dragen.

 7. Julie
  21 juli 2015 / 11:41

  Ik was al benieuwd naar dit lakje, maar ben blij dat ik het niet gekocht heb! 🙂 Ik had ooit zo’n dot nagellak van Flormar – die prima dekt overigens! – en dat was zo’n hel om te verwijderen, dat ik hem gewoon de vuilbak in gekiept heb! 🙂

 8. Priscilla
  21 juli 2015 / 07:39

  Wat een té schattig lakje! 😀

 9. 21 juli 2015 / 01:26

  Ik koop ook niet vaak producten van NYC, maar dit lakje is wel erg mooi! xx

 10. 20 juli 2015 / 21:45

  Inderdaad wat jammer van de dekking! Verder een leuk lakje 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Joanne – Flash tattoosMy Profile

 11. 20 juli 2015 / 21:43

  Het is een heel leuke lak, zelf ben ik ook geneigd het NYC schap voorbij te lopen, best jammer, want net wat je zegt….ze hebben heel leuke producten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.