NYC Applelicious lip balm – Big Apple Red

door Mariska
NYC Applicious lip balm

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Tijden geleden zag ik deze fijne lipbalsem al voorbij komen op verschillende blogs en wilde hem graag nog een keer kopen. Waarschijnlijk was ik het vergeten, ook omdat ik ze nergens meer tegen kwam op de blogs die ik volgde. Vandaag was ik even weer een rondje in Purmerend lopen omdat ik op de bus moest wachten en zag hem bij Trekpleister. Er waren verschillende smaken en kleurtjes en deze sprak mij het meeste aan; NYC Applelicious Lip Balm – Big Apple Red.

Lees ook: NYC Park Slope Fairy – Fancy Dotty

NYC Applelicious lip balm – Big Apple Red

De tubes waar de lipbalsem in zit zijn allemaal rood. In de verschillende smaken verschillen alleen de product kleur. Zowel het appeltje aan de binnenkant als de buitenkant. De smaken zijn allemaal met appel en zijn: Blushing Golden, Caramel Apple, Pink Lady en Big Apple Red. Dit is dus Big Apple Red. De smaak is niet te overheersend en precies goed vind ik. Alle overige smaken spraken mij overigens ook niet aan, maar gewoon deze deed mij echt het meeste denken aan pure appel zeg maar. Heerlijk vind ik dat! Het lijkt of hij veel kleur afgeeft, maar dat valt heel erg mee. Ik heb hem geswatched op mijn hand.

nyc applelicious lip balm
nyc applelicious lip balm

Hij is redelijk transparant. Op mijn hand heb ik hem twee of drie keer heen en weer gehaald en toen kwam dit er af. Het valt dus hartstikke mee gelukkig, ik hou niet zo van een opzichtige kleur. Ik ben hier dan ook erg blij mee! Eindelijk een lekker smakende lip balm weer, naast al mijn meloen lipglosses. Meloen is namelijk mijn lievelingssmaak en daarna zeker appel.

nyc applelicious lip balm
nyc applelicious lip balm

Informatie

Deze is zowel bij de Kruidvat als bij Trekpleister verkrijgbaar met een NYC schap. Hij bevat 3.5 gram product en kost €2,79.

Hebben jullie zo’n NYC Applelicious lip balm in jullie stash of eens geprobeerd? Wat vind je er van?

Lees meer:
NYC liquid lip stain Unforgettable Fuchsia
NYC waterproof eyeliner pencil
NYC Strip me off – super makkelijk glitter nagellak verwijderen

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.