Nicole by OPI – Smile for the glam-era

door Mariska
nicole by opi smile for the glam-era

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eergisteren liet ik zien dat ik weer een aantal nagellak had ingeslagen bij de Big Bazar. Onder andere twee lakjes van Nicole By OPI en daarvan laat ik er vandaag eerst een zien. De rest komt later nog aan bod. Hopelijk vinden jullie dit ook net zo’n leuke kleur als dat ik hem vind! Dit is Nicole By OPI – Smile for the glam-era!

Lees ook: Gwen Stefani for OPI – Rock Starlets

Nicole by OPI – Smile for the glam-era

nicole by opi smile for the glam-era
nicole by opi smile for the glam-era

Dit is een hele mooie paarse kleur met daarin gouden shimmer. Het is een kleur paars die toch ergens een beetje neigt naar bordeaux rood denk ik. Niet precies, maar het is ook niet echt paars paars. Snap je? Nouja, in ieder geval had ik nog niet zo’n lakje dus die heb ik meegenomen bij de Big Bazar. Ik had gehoopt dat de kleur goed over zou komen op de foto, maar dat valt jammer genoeg een beetje tegen. Al zit hij er wel dicht tegen aan.

nicole by opi smile for the glam-era
nicole by opi smile for the glam-era

Ik denk dat jullie wel een goed beeld krijgen van de kleur op zich, al wijkt hij iets af. Gelukkig kwam ik deze tegen voor een hele mooie prijs. Hier betaalde ik ongeveer €3,00 voor, wat natuurlijk voor een OPI lakje! Hij bevat 15ml lak wat dus eigenlijk ook nog best wel veel is voor die prijs. Het flesje is ook wel vrij apart. Hij loopt zeg maar uit naar voren en er staat groot op de voorkant Nicole by OPI.

Hebben jullie al bij de Big Bazar gekeken voor de mooi merken?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.