You are here: Home » Mariska's Life » Newcastle, Lush UK, bloglovin en sportschool

Newcastle, Lush UK, bloglovin en sportschool

Het was wel weer eens tijd voor een soort van persoonlijk artikel. Iets waarin ik wat meer vertel over wat mij zo bezig houdt de laatste tijd.
Laten we beginnen met Newcastle waar ik naartoe ging met mijn zusje en dat ik daar ook de Lush UK kon bezoeken. Dit deed ik voornamelijk voor Evelien, omdat zij graag de producten voor moederdag wilde hebben die hier in Nederland niet te verkrijgen zijn en ik was er toch.. Het personeel daar is ook net zo leuk en enthousiast als de Lush in Nederland. Echt heel erg leuk! Ze helpen je graag, geven je heel goed advies en lopen maar al te blij met je mee. Zoals mijn zusje; helemaal niet bekend met Lush, maar voor ik het wist vroeg ze: “Maris, ze zegt dat Marilyn wel goed voor mijn haar is. Wat vind jij?”. Dat bedoel ik, die gaat ze later nog bestellen. In Newcastle is het trouwens wel leuk! Het type meisje dat je daar ziet is vooral heel popperig. Zo noem ik het maar even. Een soort poppenhuid door de foundation, nep wimpers van een halve meter lang en een zo opvallend mogelijke lipstick. Niet mijn smaak, maar goed…

Sportschool

Alhoewel ik nogal overtuigd was dat ik met behulp van Herbalife kon afvallen, ben ik daar toch mee gestopt. De meet- en weegmomenten waren op zich wel positief en ik zag dat het wel hielp. Maar ik vond het lastig om die shakes elke keer vol te houden en de betreffende vitamine pillen op tijd te slikken. Tot ik vorige week een week vakantie had en ik besloot om gewoon te gaan sporten en heb mij ingeschreven bij de sportschool. Daar ben ik nu 2 keer geweest met hulp (apparaten leren kennen, schema opmaken etc.) en vanaf deze week ga ik zelfstandig! Ik kan onbeperkt en het voelt tot nu toe erg goed. Dit hoop ik dus wel vol te kunnen houden! Dit is naar mijn idee ook gewoon beter om te doen dan een of ander dieet. Je voelt je ook gewoon stukken beter en het is gewoon beter voor de gezondheid denk ik dan. En je kunt leuke sportkleding shoppen bij sportkleding.com. 🙂
Tot nu toe is het doel vetverbranding en heb ik wat leuke oefeningen op de apparaten. Nu heb ik buikspieren (recht en schuine), bovenbenen ook fietsen, roeien en op de crosstrainer. Dat laatste vind ik ook best wel fijn.

Bloglovin

Ik weet niet of jullie dit al hebben gezien, maar wat werkt Bloglovin slecht! Normaal als ik artikelen lees of deze over wil slaan, dan druk ik op ‘mark as read’ en ga vervolgens naar het volgende artikel. Tussendoor druk ik dan wel eens op verversen om te kijken of er nieuwe artikelen bij zijn gekomen. Het vervelende is dan dat alle artikelen waarbij je ‘mark as read’ hebt gedaan, deze gewoon weer ongelezen staan! Serieus, dat is echt heel erg irritant.
Weet je hoe je dit kunt oplossen? En hoe ik dit nu doe? Je pakt een blog uit de rij, leest de artikelen die je daarvan wilt lezen en drukt vervolgens op ‘mark blog as read’. Op die manier komen ze dus niet terug als ongelezen als je de pagina vernieuwd. Gelukkig is die oplossing er anders werd ik knettergek. Dan blijf je klikken..

Bijna thuis!

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

Newcastle – IJmuiden ferry

Op de boot hebben m’n zusje en ik ons kostelijk vermaakt hoor. Ondanks dat het eten en drinken daar best wel is in de restaurantjes en je zo’n €6,00 voor een glas wijn betaald (ja, ik vind dat veel!), hebben we gewoon een fles wijn gekocht in de Sea Shop voor €5,00 en dat samen met een groep gezellige Duitsers opgedronken. Zij aan het bier en wij aan de wijn. Heel gezellig! En dan moet je weer even omschakelen en de hele tijd in het Engels praten.. alhoewel er ook een meisje was die redelijk Nederlands sprak omdat haar beste vriendin uit Nederland komt. Op een gegeven moment praat je over tulpen, klompen, Jan Smit en Volendam en zo.. maar weet je? Zij kenden Jan Smit en Volendam niet eens! Dat vind ik toch best apart. Ondanks dat was het echt heel gezellig!

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook