Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

New in: Daniel Wellington, foto op glas en Oriflame mascara

New in: Daniel Wellington, foto op glas en Oriflame mascara

Er zijn de afgelopen week weer hele leuke spulletjes binnen gekomen die ik in dit artikel aan jullie laat zien o.a. een Oriflame mascara. Er zullen van alle losse producten ook nog reviews online komen. De artikelen die je in dit artikel gaat zien is een heel mooi horloge van Daniel Wellington, een foto op glas en 2 Oriflame mascara’s die ik mag gaan testen. De artikelen zijn echt allemaal enorm verschillend, haha! Kijken jullie mee?

Lees ook: Oriflame My Destiny eau de parfum & Giordani Gold Notte

Oriflame mascara

Ik mocht onder andere 2 Oriflame mascara’s ontvangen om uit te testen. Dit zijn dezelfde mascara’s alleen hebben ze allebei een andere kleur. Heb hem stiekem al eventjes gedragen en bevalt goed! Hij is best apart ook qua borsteltje en daar moest ik heel erg aan wennen. De complete review zien jullie binnenkort verschijnen. Ik had nog geen ervaring met Oriflame mascara dus dat vond ik wel erg leuk.

Daniel Wellington horloge

oriflame mascara


Ook mocht ik een horloge uitzoeken van het merk Daniel Wellington, die je wellicht op andere blogs ook al hebt gezien, alleen gelukkig heeft niet iedereen dezelfde gekozen. Ik koos dit model uit die jullie later nog terug zien komen in een uitgebreid artikel. Wel zal ik nog even moeten wennen om weer een horloge te gaan dragen omdat ik dit nooit doe, hij over mijn tattoo valt en ik de tijd altijd op mijn telefoon bekijk, haha. Werk aan de winkel dus!

Foto op glas

De foto die jullie zien is een foto op plexiglas die ik mocht uitzoeken. Op het moment dat ik dat mocht doen kwam het direct in me op om dit te doen voor een stel goede vrienden die nog geen jaar geleden een dierbaar iemand zijn kwijt geraakt. Het resultaat zie je al op de bovenste foto in dit artikel, maar ook zal ik hier in een apart artikel verder op in gaan. Deze foto op glas heb ik besteld bij fotoopglas.nl en het formaat dat je hier ziet is 20cmx30cm.
De kwaliteit vind ik goed, hij is makkelijk online samen te stellen en ook de levering is erg snel. Enige minpuntje vond ik wel dat de pixels best wel blokkerig waren uiteindelijk. Maar ondanks dat was ik er erg blij mee en ook de vrienden van mij hebben laten weten er super blij mee te zijn!

Al met al producten waar ik naar uit kijk om ze te gebruiken! En vooral de foto op plexiglas heeft een special betekenis en waarvan ik weet dat ik de twee personen voor wie de foto is, enorm blij heb gemaakt!

Heb jij al eens een Oriflame mascara geprobeerd?

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. marieke
  28 februari 2015 / 09:24

  Wat een mooie spullen! ik ben verliefd op het horloge!

 2. Sasha Felter
  25 februari 2015 / 16:16

  Het horloge is zo mooi! Ben erg benieuwd naar een outfit post ermee.. ­čÖé

 3. Mandy
  25 februari 2015 / 14:11

  Het horloge vind ik prachtig!
  Ik heb je trouwens getagd voor de Back in Time TAG. Kijk even op mijn blog als je ‘m wilt overnemen ­čÖé Ben benieuwd naar jouw antwoorden!
  xx
  Lees het laatste blogbericht van Mandy – TAG: Back in TimeMy Profile

 4. Dana
  24 februari 2015 / 23:18

  Ben erg benieuwd! Ik wil nog altijd een Daniel Wellington horloge, they are so gorgeous!
  Lees het laatste blogbericht van Dana – Capture the moment #7My Profile