Natuurfotografie – Prachtige natuurfoto’s

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Naast het fotograferen van verlaten panden, architectuur en straatfotografie, vind ik het erg leuk om de natuur te fotograferen. In Nederland, maar ook in het buitenland heb je vele verschillende mooie plekken waar je de natuur kunt fotograferen. Dit kan landschapsfotografie zijn, maar ook bijvoorbeeld paddenstoelen of juist natuur in de mist. Vandaag laat ik jullie een aantal van mijn favoriete natuurfoto’s zien.

In Nederland heb je een aantal prachtige gebieden, zoals hieronder bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen:


Natuurfotografie - Prachtige natuurfoto's - Loonse en Drunense Duinen
Natuurfotografie - Prachtige natuurfoto's - Loonse en Drunense Duinen

En nu het herfst is kan je ook lekker naar bos gaan waar je bijvoorbeeld prachtige paddenstoelen kunt fotograferen. Zoals hieronder een aantal foto’s van paddenstoelen in het Speulderbos en in het Mastbos.


Speulderbos

 

 

Wat ik ook erg mooi vind om te fotograferen is de natuur in de mist. Dit kan je vooral in de ochtend en in de avond fotograferen. Vaak heb je dan ook ontzettend mooi licht erbij.


Natuurfotografie - Prachtige natuurfoto's - Mist
Natuurfotografie - Prachtige natuurfoto's - Mist

En in het buitenland kan je natuurlijk ook prachtige foto’s maken van de natuur. Je kan natuurlijk foto’s maken van prachtige watervallen en stroomversnellingen of van bergen. Maar je kan ook prachtige foto’s maken van een bos, zoals het Hallerbos te België. In het bos is in een bepaalde tijd, namelijk ongeveer van einde april tot half mei, de wilde hyacint te zien. Hieronder een aantal foto’s:


 Hallerbos

Ik ben echt gek op de natuur! Vooral in de herfst vind je de mooiste kleuren, zoals je hieronder ziet:


 Speulderbos

Een heerlijke wandeling is echt fijn in deze tijd. Ik kan echt genieten van de kleuren en natuurlijk is het fotograferen van paddenstoelen ook echt super leuk om te doen! Binnenkort ga ik weer lekker op pad om natuurfoto’s te maken 🙂 .

Maak jij ook wel eens foto’s van de natuur? En wat is jouw favoriete plek om te fotograferen?

Xx Miss Sentinelli
Sentinelli.nl

Related Posts