Narciso Rodriguez eau de parfum voor haar review

winter parfums narciso rodriguez narciso for her

Narciso Rodriguez heeft nog niet zo heel lang geleden mijn hart veroverd. Ik hoorde er goede verhalen over, mede van Cynthia (cynthia.nl) en ook van mijn zusje die Narciso Poudrée eau de parfum had gekocht. Omdat ik ook een geur wilde proberen kocht ik puur op de gok Narciso Rodriguez Narciso eau de parfum en ik kon niet wachten. Inmiddels heb ik hem al een hele tijd (met veel plezier!) in gebruik en wil ik hem graag een plekje geven op mijn blog.

Narciso Rodriguez Narciso eau de parfum

narciso rodriguez narciso eau parfum

De geur van het mysterie van de aantrekkingskracht. Wanneer de charme van hout samenkomt met de verfijnde vrouwelijkheid van een boeket witte bloemen.

Narciso behoort tot de groep houtachtige, bloemige, muskusachtige geuren.
Topnoten: Bulgaarse roos en gardenia
Hartnoot van muskus
Basisnoten: wit en zwart cederhout, vetiver

Bovenstaand is de omschrijving die gegeven wordt aan dit heerlijke parfum van Narciso. Cederhout en muskus lijken vaak terug te komen als geurnoten in mijn favoriete parfums, dus op zich niet gek dat ik deze ook heerlijk vind. Hoewel ik dacht dat bloemig niet echt wat voor mij zou zijn is ook dit vaak terug te vinden in mijn favorieten

Ik kocht Narciso Rodriguez Narciso een tijdje geleden op de gok. Parfum is een van mijn favoriete beauty items en ik vind dat je daar niet genoeg van kunt hebben. Van mij mag een geur lekker aanwezig zijn, wat sterker en de hele dag goed te ruiken zijn. Hoewel sommigen dit echt een avondparfum zouden vinden, vind ik dit Narciso eau de parfum voor de hele dag lekker.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Deze Narciso Rodriguez Narciso eau de parfum behoort zeker tot een van mijn favoriete parfums in mijn collectie. Ik draag hem met veel plezier overdag, maar het liefst toch als ik een gezellige afspraak heb of een feestje bijvoorbeeld. Hij is lekker aanwezig, wat zwaarder en ik vind dat je ook echt dat houtige wel erg goed ruikt.

Narciso Rodriguez eau de parfum is vrij goed verkrijgbaar. O.a. bij Ici Paris XL, Douglas en Bol.com.

Zou dit een eau de parfum zijn die jij zou dragen?

Lees ook:
Yves Saint Laurent Libre eau de parfum
30 tips om blog inspiratie te krijgen
I ♥ Woodwick waxmelts, mijn favorieten

9 Reacties

 1. 10 maart 2020 / 20:35

  Ik vind de flesjes van dit merk ontzettend mooi, maar heb er zelf nog geen geur van. Volgens mij heb ik wel eens aan Fleur Musc gesnuffeld in de parfumerie en vond ik deze best lekker, maar waarschijnlijk niet gekocht omdat ik nog zoveel heb liggen ?. Maar je hebt me toch wel nieuwsgierig gemaakt naar deze, dus ga ’em binnenkort even in de winkel proberen.

  • Mariska
   Auteur
   9 maart 2020 / 15:44

   Ja, enige minpunt is dat je niet kunt zien hoever die op is omdat het een matte binnenkant heeft.

 2. 9 maart 2020 / 10:43

  Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik ooit een parfum van Narciso Rodriguez geroken heb. Zoals jij hem omschrijft, spreekt hij me in ieder geval wel aan.

  • Mariska
   Auteur
   9 maart 2020 / 11:59

   Ja je moet er echt van houden omdat hij redelijk zwaar is, maar hij is goddelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.