nails | teeez Amazing Amethyst

by Mariska Groot

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nagellak heb laten zien op mijn blog terwijl ik er juist zo gek op was. Ik heb veel nagellak al weggedaan omdat het me op een gegeven moment niet meer boeide. Maar afgelopen week heb ik 3 nieuwe nagellak gekocht! Een van deze is teeez Amazing Amethyst. Teeez is een merk dat bij onze plaatselijke drogist verkrijgbaar is, maar ik had er ooit eentje gekocht (en nu aan Miriam gegeven 🙂 )die ik nooit gebruikte. En nu zag ik deze staan, voor slechts €2,00 omdat teeez eruit schijnt te gaan bij alle drogisterijen. Kijk, dat is leuk!

Lees ook: Make-up studio nagellak

teeez Amazing Amethyst

teeez amazing amethyst
nails | teeez Amazing Amethyst

Teeez Amazing Amethyst is echt een prachtige donkerpaarse nagellak die holografisch is! Holografisch vind ik echt super mooi en ik had er nog geen een die én donkerpaars was én holografisch. Nou, ik denk dat het een nieuwe favoriet wordt hoor, hij is echt super mooi. Gelukkig scheen de zon, dus ik kon het mooi op foto’s laten zien hoe hij op mijn nagels shined en glittert. Heb weer even geoefend met de softbox en lampjes die ik ook gekocht heb bij Action voor de bokeh achtergrond. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als dat ik ben 🙂

Het lakje zit eigenlijk best nog luxe verpakt. Iedere nagellak van Teeez die ik zag in het schap was verpakt in een prachtig kartonnen doosje. De doosjes zijn versierd met plaatjes en ornamenten en ook de naam van de lak kun je er op terug vinden. Dat vind ik een pluspunt! Het doosje maakt het voor mijn idee net wat luxer lijken. Op de foto’s heb ik gebruik gemaakt van 2 lagen lak en ik moet zeggen dat hij gewoon echt prima dekt. Niets op aan te merken. Mocht de zon niet schijnen en het holografische effect ver te zoeken zijn, dan nog is de lak een mooie donkerpaarse kleur.

Deze lak heb ik gekocht bij de plaatselijke drogist en weet niet waar ze verder nog meer verkrijgbaar zijn. Ik zie ze eigenlijk niet zo vaak moet ik zeggen.

Lees ook:
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold
Catrice Spectra Light nail polish

Wat vind jij van deze nagellak?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.