nails | teeez Amazing Amethyst

teeez amazing amethyst

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nagellak heb laten zien op mijn blog terwijl ik er juist zo gek op was. Ik heb veel nagellak al weggedaan omdat het me op een gegeven moment niet meer boeide. Maar afgelopen week heb ik 3 nieuwe nagellak gekocht! Een van deze is teeez Amazing Amethyst. Teeez is een merk dat bij onze plaatselijke drogist verkrijgbaar is, maar ik had er ooit eentje gekocht (en nu aan Miriam gegeven 🙂 )die ik nooit gebruikte. En nu zag ik deze staan, voor slechts €2,00 omdat teeez eruit schijnt te gaan bij alle drogisterijen. Kijk, dat is leuk!

Lees ook: Make-up studio nagellak

teeez Amazing Amethyst

teeez amazing amethyst

Teeez Amazing Amethyst is echt een prachtige donkerpaarse nagellak die holografisch is! Holografisch vind ik echt super mooi en ik had er nog geen een die én donkerpaars was én holografisch. Nou, ik denk dat het een nieuwe favoriet wordt hoor, hij is echt super mooi. Gelukkig scheen de zon, dus ik kon het mooi op foto’s laten zien hoe hij op mijn nagels shined en glittert. Heb weer even geoefend met de softbox en lampjes die ik ook gekocht heb bij Action voor de bokeh achtergrond. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als dat ik ben 🙂

Het lakje zit eigenlijk best nog luxe verpakt. Iedere nagellak van Teeez die ik zag in het schap was verpakt in een prachtig kartonnen doosje. De doosjes zijn versierd met plaatjes en ornamenten en ook de naam van de lak kun je er op terug vinden. Dat vind ik een pluspunt! Het doosje maakt het voor mijn idee net wat luxer lijken. Op de foto’s heb ik gebruik gemaakt van 2 lagen lak en ik moet zeggen dat hij gewoon echt prima dekt. Niets op aan te merken. Mocht de zon niet schijnen en het holografische effect ver te zoeken zijn, dan nog is de lak een mooie donkerpaarse kleur.

Deze lak heb ik gekocht bij de plaatselijke drogist en weet niet waar ze verder nog meer verkrijgbaar zijn. Ik zie ze eigenlijk niet zo vaak moet ik zeggen.

Lees ook:
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold
Catrice Spectra Light nail polish

Wat vind jij van deze nagellak?

16 Reacties

 1. Linda
  6 februari 2015 / 13:41

  Wat een mooie kleur!! Lekker holografisch! Laat het zonnetje maar weer komen!

 2. 1 februari 2015 / 18:32

  Wat een prachtig lakje! Echt een mooie kleur en een leuk effect! 🙂
  Mooie foto’s heb je ook gemaakt Mariska!
  Lees het laatste blogbericht van Julie – Julie | Lush Oatifix MaskerMy Profile

 3. Evelien
  1 februari 2015 / 15:33

  Wauw, hij is mooi zeg! Teeez heeft altijd zulke prachtige holografische lakjes ♥

 4. 1 februari 2015 / 11:17

  Prachtige finish heeft dit lakje! Het merk Teeez ken ik niet en heb het ook niet eerder op blogs gezien.
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Opgemaakt in januariMy Profile

 5. NailTalk
  1 februari 2015 / 11:14

  Yay! Ja dankzij jou mijn eerste TEEEZ lak 🙂 Deze is ook weer prachtig zeg, hele mooie paarse holo!
  Lees het laatste blogbericht van NailTalk – O.P.I. Pink Stamps – Nail ArtMy Profile

 6. Patricia Schmitz-Heres
  1 februari 2015 / 07:47

  Mooie kleur!!! Dit merk kende ik nog niet.
  Lees het laatste blogbericht van Patricia Schmitz-Heres – Persoonlijk alfabet | OMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.