You are here: Home » Beauty » Nail Art by NailTalk met Orly

Nail Art by NailTalk met Orly

De tijd is weer aangebroken voor mijn ‘guestpost’ van de maand. Ik heb het stempel virus te pakken gekregen en dat moet ik wel serieus nemen. Dus hier weer eentje! Een nail art met Orly Harmonious Mess.

Ik heb een prachtige lak van Orly gebruikt genaamd ‘Harmonious Mess’. Een paars blauwe, zachte creme kleur. Dekt heel goed in twee laagjes.

Lees ook: Primark nagellak Chianti & Ballerina

Nail art met Orly Harmonious Mess

Onlangs won ik een leuke giveaway op Instagram en kreeg ik 3 prachtige lakken van Lacquester thuis. Een petrol lak, een grijze lak en Glitterrazzie. Glitterrazzie is een holografische glitterlak die je over elke kleur heen kan aanbrengen voor een sprankelend resultaat. Te zien op mijn wijsvinger en pink.

Ik pakte een image plate erbij (dit keer geen MoYou) en koos er een printje uit. Besloot twee verschillende kleuren te gebruiken voor het stempelen. Wit en zilver, zodat het wel een zachte nail art zou blijven. Heb eerst de zilveren kleur gestempeld en toen wit er over heen.

Zo’n leuke combi samen met die holografische glitter vind je niet? En eigenlijk zo simpel om te maken. Heb nog nagedacht over studs maar vond het mooi zoals ie was. En wat vind jij?

Liefs, Miriam

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Essence Perfect match & # lucky

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook